Ηρακλής: Κράβαρικ και του... χρόνου

Τη φανέλα του Ηρακλή θα συνεχίσει να φοράει ο Αντρέι Κράβαρικ, καθώς
ανανέωσε το συμβόλαιο του με τους «κυανόλευκους» για ακόμη ένα χρόνο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ιστορικός αρχηγός του «γηραιού» θα αγωνιστεί για 12η χρονιά στην ομάδα, θέλοντας, όπως τόνισε, να ξεπεράσει τους 13 τίτλους, τους οποίους έχει κατακτήσει έως τώρα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το ΤΑΠ Ηρακλής ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας του για την επόμενη σεζόν με τον αρχηγό της ομάδας, Αντρέι Κράβαρικ».

«Να προσφέρω στον οποιοδήποτε τομέα»

Μετά την ανανέωση του συμβολαίου του με τον «γηραιό» ο Αντρέι Κράβαρικ δήλωσε: «Νιώθω ακόμα ότι μπορώ να δώσω πράγματα στον Ηρακλή και ήθελα να ανανεώσω και να προσφέρω, σε οποιοδήποτε τομέα.

Σημασία έχει η ομάδα να πάει καλά και να επιστρέψει στις επιτυχίες. Εύχομαι να μείνουμε μακριά από τραυματισμούς και να έχουμε μία επιτυχημένη σεζόν.

Ένας ακόμα λόγος που συνεχίζω είναι γιατί θέλω να ξεπεράσω τους 13 τίτλους. Ο Ηρακλής είναι κομμάτι της ζωής μου. Δεν μετάνιωσα ποτέ που έμεινα όλα αυτά τα χρόνια στον Ηρακλή. Η συνεργασία μας ήταν πολύ καλή και θα ήθελα να πάρουμε κι έναν ευρωπαϊκό τίτλο. Θα ήθελα να προλάβω έναν τίτλο στην Ευρώπη, από οποιοδήποτε πόστο στον Ηρακλή». Aν σου άρεσε κάνε LIKE..

ShareThis

Copyrighttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

Copyright (c) 2010-2017 frappedoupoli.gr

sociallllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll