Η Red Bull έχει το πάνω χέρι στη Σιγκαπούρη


Η Σιγκαπούρη φιλοξενεί την ερχόμενη Κυριακή τον 15ο γύρο του παγκοσμίου πρωταθλήματος Formula 1. Το συγκεκριμένο γκραν πρι είναι
νυχτερινό και αρκετά ιδιόμορφο διότι οι πιλότοι οδηγούν στους δρόμους της πόλης και κάτω από το φως χιλιάδων προβολέων. Σήμερα πραγματοποιήθηκαν τα δύο σκέλη των ελεύθερων δοκιμαστικών όπου οδηγοί και μηχανικοί πήραν την πρώτη γεύση από την πίστα. Στο πρώτο σκέλος οι πιλότοι πραγματοποίησαν γύρους σε βρεγμένο οδόστρωμα σε αντίθεση με το δεύτερο όπου είχε στεγνώσει και οι χρόνοι έπεσαν αισθητά.

Και στις δύο περιπτώσεις, η Red Bull έδειξε ότι, θα έχει το πάνω χέρι καθ’ όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου. Οι Ουέμπερ και Φέτελ αντίστοιχα σημείωσαν τους καλύτερους χρόνους στο πρώτο και δεύτερο σκέλος, αλλά το πιο σημαντικό στοιχείο ήταν η διαφορά που είχαν από τους αντιπάλους τους. Έχοντας πιο καθαρή εικόνα από τη δεύτερη διαδικασία, ο 3ος στην κατάταξη, Τζένσον Μπάτον με McLaren, ήταν ένα δευτερόλεπτο πιο αργός στο γύρο από τον πρώτο. Ακολούθησε ο Αλόνσο με Ferrari και ο Χάμιλτον με τη δεύτερη McLaren. Τη δεκάδα στο δεύτερο σκέλος συμπλήρωσαν οι, Μπαρικέλο, Μάσα, Ρόσμπεργκ, Κούμπιτσα και Σουμάχερ. Αύριο θα διεξαχθούν οι επίσημες κατατακτήριες δοκιμές και την Κυριακή ο αγώνας. Aν σου άρεσε κάνε LIKE..

ShareThis

Copyrighttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

Copyright (c) 2010-2017 frappedoupoli.gr

sociallllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll