Τα 5 πιο ακριβά διαμερίσματα του κόσμου


Κάποιοι λένε ότι στην κορυφή είναι μοναχικά. Γι’ αυτό ακριβώς επιλέγουν τα ρετιρέ όσοι αντέχει η τσέπη τους. Ιδού τα πιο ακριβά και πολυτελή ρετιρέ του κόσμου.

Αγγλία: Cheval Apartments
Αν επιλέξεις να μείνεις εδώ το ενοίκιο σου θα είναι μόνο 16.000 δολάρια το μήνα! Βρίσκεσαι βέβαια στην καλύτερα γειτονιά του Λονδίνου, ένα λεπτό με τα πόδια από το Harrods και το Harvey Nichols. Μόλις στρίψεις στη γωνία είσαι στο Hyde Park για το πρωινό σου τρέξιμο ή τον βραδινό σου περίπατο.

Το συγκρότημα κατοικιών διαθέτει διαμερίσματα με δύο ή τρεις κρεβατοκάμαρες και φυσικά ιδιωτικό μπαλκόνι με όλο το Λονδίνο στα πόδια σου. Σε περίπτωση που το διαλέξεις για τις διακοπές σου, το μίνιμουμ που μπορείς να μείνεις είναι 7 μέρες και δεν είναι άσχημη επιλογή αφού πολλές τουριστικές ατραξιόν βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής.



Πράγα: Nerudova Apartments

Εδώ πέφτουμε λίγο στο ενοίκιο, είναι μόλις 7.189 δολάρια το μήνα. Παρόλα αυτά δεν του λείπει τίποτα. Είναι ένα ιστορικό κτίριο του 16ου αιώνα ανάμεσα στον Πύργο της Πράγας και στη Βασιλική Οδό. Το κτήριο ανακαινίστηκε πριν λίγα χρόνια, διατηρώντας όμως τον αρχιτεκτονικό του χαρακτήρα.

Μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα σε διαμερίσματα με μία, δύο ή τρεις κρεβατοκάμαρες και εξίσου με ένα ή δυο μπάνια. Όλα είναι επιπλωμένα με παραδοσιακό στυλ και φυσικά η κουζίνα και τα μπάνια τους είναι πλήρως εξοπλισμένα. Μπορείς να τα νοικιάσεις για λίγες μέρες για τις διακοπές σου ή και για να μείνεις (αν το αντέχει η τσέπη σου). Η θέα και μόνο θα σ’ αποζημιώσει.



Γαλλία: Saint Germain Des Pres Apartments

Αναβαίνουμε και πάλι στο ενοίκιο αλλά Γαλλία είναι αυτή. Το διαμέρισμα εδώ θα σου κοστίσει 28.890 δολάρια το μήνα. Βρίσκεσαι στο κέντρο του Παρισιού με την εκκλησία Saint-Germain, το Café de Flore, τον Λούβρο και τα Musée d’Orsay και Musée Maillol να σε περιτριγυρίζουν.

Το διαμέρισμα είναι μόλις 2.300 τμ και διαθέτει 3 κρεβατοκάμαρες και 3 μπάνια, ενώ μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και 8 άτομα (να μοιραστείς και το ενοίκιο βρε παιδί). Βρίσκεται στον δεύτερο-τρίτο όροφο (μεζονέτα στυλ) του κτιρίου και είναι πλήρως επιπλωμένο. Φυσικά διαθέτει γυμναστήριο, γραφείο, δωμάτιο με home theatre για τις ταινίες σου και θέα στον πανέμορφο κήπο του κτιρίου.



Ισπανία: The Joyce Apartment

Εάν το νοικιάσεις είσαι πλέον κάτοικος Μπαρτσελόνας και θα σου κοστίσει 125.040 δολάρια το μήνα. Είσαι στο μέρος που γεννήθηκε η μοντέρνα τέχνη και μπορείς να περπατήσεις μέχρι τα καλύτερα αξιοθέατα της πόλης.

Το διαμέρισμα είναι επιπλωμένο και διαθέτει τέσσερις κρεβατοκάμαρες, 3 μπάνια, ενώ μπορείς να το νοικιάσεις με άλλα εφτά άτομα αν θέλεις. Μπορείς φυσικά και αυτό να το νοικιάσεις για τις διακοπές σου, με μίνιμουμ 3 μέρες, έκτος από κάποιους μήνες που η ζήτηση είναι αυξημένη, όπου και οι ελάχιστες μέρες φτάνουν τις 7. Το κακό είναι ότι αν θες παρκινγκ το πληρώνεις έξτρα και μάλιστα κοστίζει 10,00 ευρώ τη μέρα.



Ν. Υόρκη: The Pierre Hotel

Το καλύτερο ρετιρέ της πόλης βρίσκεται στο The Pierre Hotel και δύσκολο το βλέπω να το νοικιάσεις, αλλιώς χρειάζεσαι 70 εκατομμύρια δολάρια το μήνα! Στην πραγματικότητα πρόκειται για ένα διαμέρισμα που αποτελείτε από τους τρεις τελευταίους ορόφους του ξενοδοχείου με την καλύτερη θέα του Μανχάταν που θα μπορούσες να έχεις.

Διαθέτει 5 κρεβατοκάμαρες, 7 μπάνια, 3 WC, 5 τζάκια, ξεχωριστές σουίτες για τους καλεσμένους σου και ξεχωριστά δωμάτια για το προσωπικό σου. Τι άλλο θες;



Πηγη : real.gr



Aν σου άρεσε κάνε LIKE..

ShareThis

Copyrighttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

Copyright (c) 2010-2017 frappedoupoli.gr

sociallllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll