Φιλία: Ζει ή πέθανε;;;


Η φιλία είναι κάτι πολύ σημαντικό και ιερό!Σημαντική είναι  γιατί χωρίς αυτήν νιώθεις μια απέραντη μοναξιά να σε κυριεύει, ενώ όταν έχεις μια κολλητή φίλη νιώθεις ότι μαζί της μπορείς να κυριεύσεις τον κόσμο όλο!!Ιερή είναι γιατί είναι σπάνια (ειδικά στις μέρες μας) και όποιος την βρει  και είναι σωστός απένατι της, την αξίζει!!Για να κρατήσει όμως μια φιλία και να λέγεται πραγματική,θα πρέπει :


1) να ταιριάζει μαζί σου σαν χαρακτήρα..Όπως και να ’χει αν δεν έχετε έστω και λίγα ενδιαφέροντα ίδια ή και κάποιες ασχόλιες ίδιες…τότε το πολύ πιθανό είναι να μαλλιοτραβηχτείτε σε λίγο!!
2) να μην σε εκκμεταλεύεται..Π.χ. να κάνεις παρέα μαζί της μόνο και μόνο επειδή έχει τα πιο τέλεια ρούχα και θα μπορείς να δανείζεσαι!Άσε που αργά ή γρήγορα όσο χαζός και να ’ναι ο  άλλος ..την εκκμετάλευση θα την αντιληφθεί!
3)να μην είναι είναι διπρόσωπη..Όλοι ξέρουμε ότι όσοι θάβουν από πίσω και από μπροστά κάνουν τα γλυκά ματάκια είναι σίγουρα ο χειρότερος σου εχθρός!!!
4) να είναι τάφος..Η εμπιστοσύνη είναι ένα από τα σημαντικότερα πράγματα σε μια φιλία..Αν δε μπορείς να πεις τα μυστικά σου στην κοντινή σου φίλη (και να είσαι απόλυτα σίγουρη ότι δε θα πει λέξη), τότε σε ποιον μπορείς να τα πεις?
5) να είναι πάντα δίπλα σου….Αν την χρειαστείς στις 3 η ώρα την νύχτα, χωρίς κανέναν ιδιαίτερο λόγο, αυτή θα πρέπει να τρέξει να σε δει….γιατί έτσι είναι η φίλη που πραγματικά νοιάζεται…Θα ’κανε και τρέλες για χάρη σου!!!
6) να σου ανεβάζει την διάθεση και να σε υποστηρίζει ,όταν εσύ θα είσαι χάλια, ακόμα και αν φταίς για  αυτήν σου την κατάντια!
7) να είναι η πρώτη που σε αγαπά γι’ αυτό που είσαι, χωρίς να θέλει να σε αλλάξει ή να κερδίσει (φυσικά) κάτι παραπάνω από την φιλία σου!!!
8 ) να παραδέχεται το λάθος της (όταν έχει)..ζητώντας συγνώμη, και να μην προσπαθεί να βγει και από πάνω!Επίσης αν έκανες εσύ το λάθος να μην διστάσει να σου δώσει άλλη μία ευκαιρία…(όπως εσύ θα έκανες άλλωστε!)
9) να μην την πέφτει στον γκόμενο σου εννοείται...ή αν τύχει να σας αρέσει ο ίδιος να αποχωρήσετε και οι δύο..Υπάρχουν τόσοι άντρες ωραίοι και ελεύθεροι,δεν είναι ο μοναδικός!
10) να μην σε γράφει για άλλους-άλλες (τελευταίο και καλύτερο)..Όπως παραδείγματος χάρη να σε παίρνει 1 με 2 φορές την εβδομάδα..ή όταν κανονίζετε να βγείτε πάντα κάτι να της τυχαίνει…Σε αυτήν την περίπτωση ζήτημα είναι να σκεφτείς αν μπορείς να την πεις απλά φίλη σου!!!!
♣ Για να βγουν βέβαια όλα τα παραπάνω (που είναι τα βασικά πάνω σε μια φιλία) , θα πρέπει να την αγαπάς την κολλητή σου σαν τον πιο κοντινό σου συγγενή!!!Για μερικούς βέβαια είναι κάτι το δύσκολο και αδιανόητο(δεν μπορούν απλά να το καταλάβουν), τις πιο πολλές φορές μάλιστα οι άνθρωποι που νιώθεις ότι είναι κοντά σου σε ότι και αν σου συμβεί καλό ή κακό σου γυρνάνε την πλάτη..Έτσι και καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι η φιλία υπάρχει αλλά δεν είναι αθάνατη!Ένα μικρό λάθος και μπορεί να καταστραφεί!!!
♥ Tip : Η φιλία  χάνει την αξία της επειδή κάποιοι δεν την τιμούν. Γι’αυτό αν ψάχνεις για μια αληθινή φιλία απλά προσπάθησε να είσαι όσο πιο πολύ ο εαυτός σου και να την ακούς όταν σ’ έχει ανάγκη!!

helensloveblog
Aν σου άρεσε κάνε LIKE..

ShareThis

Copyrighttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

Copyright (c) 2010-2017 frappedoupoli.gr

sociallllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll