Κάντε ακόμη περισσότερο σεξ όσο μεγαλώνετε, όχι λιγότερο!!!

Η σεξουαλική ζωή των ανδρών μπορεί να μοιάζει τελικά με μύθο του Αισώπου. Καθώς τα χρόνια περνούν και η σεξουαλική επιθυμία εξασθενίζει, οι άνδρες μπορεί να σταματήσουν το ζευγάρωμα με τον ενθουσιασμό τους να μοιάζει με αυτόν...


....
των κουνελιών και να γίνουν περισσότερο σαν αλεπούδες, τα μοναχικά ζώα που κάνουν σεξ μόνο σε περίοδο αναπαραγωγής.

Ηθικό δίδαγμα: Ακόμα και αν είστε ευχαριστημένοι σαν κουνέλια τώρα, μην πάρετε τη σεξουαλική σας ζωή για δεδομένη. Θα μπορούσατε να μεταλλαχθείτε σε …αλεπού.

«Οι άνδρες μπορούν να πάρουν μέτρα για να προστατεύσουν τη σεξουαλικότητά τους για όλη τους τη ζωή», επισημαίνει ο Jim Pfaus, καθηγητής ψυχολογίας και νευρολογίας στο πανεπιστήμιο Concordia του Μόντρεαλ, ο οποίος μελετά τη βιολογία της λίμπιντο. Με τη συντήρηση της σεξουαλικής ορμής, η γενιά μας μπορεί να κρατήσει την επαφή μέχρι τελικής πτώσεως ή τουλάχιστον το ελπίζω.»

Δεν υπάρχει βιολογική αιτία, για την οποία ένας άνδρας να μην μπορεί να έχει ισχυρή λίμπιντο ακόμη κι όταν γεράσει, σύμφωνα με τον David Rowland, ειδικό σε θέματα σεξ και καθηγητή ψυχολογίας στο Πανεπιστήμιο του Valparaiso. «Είναι μύθος ότι η σεξουαλική ορμή μειώνεται αυτόματα στους άνδρες όταν γερνούν», σημειώνει. «Πολλοί άνδρες στα 60 και τα 70 τους τρέχουν στο φαρμακείο για Viagra. Παρόλα αυτά η σεξουαλική επιθυμία μπορεί να χαθεί με το πέρασμα του χρόνου εξαιτίας των καθημερινών προβλημάτων, της συναισθηματικής έντασης και βεβαίως των καβγάδων.»

Ποιος είναι ο τρόπος για να προστατευτείτε; Κάντε συχνά σεξ τώρα. Όχι μόνο θα δώσετε στη σύντροφό σας ένα επιπλέον κίνητρο για να σας είναι πιστή αλλά θα δημιουργήσετε ένα δίχτυ προστασίας γύρω από τη λίμπιντο σας. Οι συχνές σεξουαλικές επαφές ‘’ασκούν’’ τον εγκέφαλο να θέλει και να περιμένει περισσότερο σεξ αργότερα στη ζωή», εξηγεί ο Jim Pfaus Pfaus.




men24.gr / -troktikaras-
Aν σου άρεσε κάνε LIKE..

ShareThis

Copyrighttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

Copyright (c) 2010-2017 frappedoupoli.gr

sociallllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll