Τι γεύση εχει το Σπέρμα ;


Το σπέρμα

είναι ένα βιολογικό υγρό του σώματός μας, οπότε επηρεάζεται άμεσα η σύστασή του από τις ουσίες που κυκλοφορούν στο αίμα μας. Από την άλλη, το τι κυκλοφορεί στο αίμα μας από ουσίες το καθορίζει σε μέγιστο βαθμό το τι τρώμε. Αλλα ας αφήσουμε μια κυρία να μας πεί την εμπειρία της ως προς την γευση του σπέρματος :



Διαβάστε

...."Συνήθως το σπέρμα του Αντρα μου εχει παχύρευστη και ζεστή αισθηση το οποίο τις περισσότερες φορές έχει γλυκόπικρη γευση.Καποιες φορές ομως εχει πολύ ξυνή γευση και εχει να κάνει με το τί τρώει.Προσωπικά το απολαμβάνω αν και αυτό ειναι καθάρά ενα υποκειμενικό θέμα για κάθε Γυναίκα"

ΟΤΙ ΤΡΩΜΕ ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΤΗΝ ΓΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΠΕΡΜΑΤΟΣ ;

ΔΕΝ σημαίνει, όμως, ότι ό,τι τρώμε περνάει η γεύση του στο σπέρμα. Υπάρχουν συγκεκριμένες ουσίες που μπορούν να περάσουν το "φραγμό" της ευαίσθητης περιοχής. Ένας δεύτερος παράγοντας που μπορεί να επηρεάσει τη γεύση του σπέρματος είναι κάποιες παθήσεις. Ειδικά, δε, αν αλλάξει απότομα η γεύση του σπέρματός σας ή του συντρόφου σας, χωρίς να έχετε αλλάξει ουσιαστικά τίποτα στη δίαιτά σας, τότε πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφτείτε τον ουρολόγο σας. Η απότομη αλλαγή της γεύσης είναι ένδειξη φλεγμονής (του ουροποιητικού ή του προστάτη).

ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ KAI ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

Sikia
"Ο Νώντας μου πάντοτε είχε πικρό σπέρμα, αλλά έχει δυο χρόνια που αυτό έγινε πολύ γλυκό. Φοβάμαι πως έχει ζάχαρο ή ότι θα πάθω κι εγώ από την υπερκατανάλωση, αλλά δεν του το λέω, γιατί δε θέλω να πάει σε κανα γιατρό και χάσω αυτή τη γεύση"

Απάντηση : Αγαπητή Sikia,
δε μπορώ να σου επιβεβαιώσω τίποτα με ένα mail. Από τη στιγμή που άλλαξε, όμως, απότομα η γεύση του σπέρματός του, θα πρέπει να πάει να κάνει μια γενική αίματος. Στην ηλικία του Νώντα είναι πολύ πιθανό να εμφανιστεί διαβήτης, οπότε πρέπει να το τσεκάρει. Σου εύχομαι, όμως, να μη συμβαίνει αυτό. Μπορεί να άλλαξε κάτι στο τι τρώει. Για παράδειγμα, γλυκιά γεύση στο σπέρμα δίνουν τα φρούτα και κυρίως ο ανανάς, το μάνγκο, τα σταφύλια με κουκούτσια, η παπάγια, το πεπόνι και τα μήλα. Άλλα "γλυκαντικά" του σπέρματος είναι ο μαϊντανός, το σέλινο, η μέντα, η κανέλα, το κάρδαμο (καρδάμωμο), ο σπόρος του σιταριού (από τα κόλυβα π.χ.) και το λεμόνι (ναι ναι!).

Skouliki
"Έχω ακούσει από μια φιλενάδα μου που τα έχει με έναν κρεοπώλη ότι το σπέρμα του είναι σα γεύμα, τόσο έντονη γεύση έχει και ποικίλει κάθε φορά. Ψέματα δε μας λέει?"

Απαντηση : Αγαπητό Skouliki,
η φιλενάδα σου δε σας λέει ψέματα. Η υπερβολική κατανάλωση κόκκινου κρέατος (και δη ξεροψημένου), λιπαρών τροφών, γαλακτοκομικών προϊόντων, μαύρης σοκολάτας, σπαραγγιών, μπρόκολου, σπανακιού, σκόρδου και κρεμμυδιού έχει ως αποτέλεσμα το "πέρασμα" της γεύσης στο σπέρμα. Και πρόσεξε! Δε μιλάμε για το άρωμα αυτών των τροφών, αλλά τη γεύση τους. Το σκόρδο π.χ. δίνει τη γεύση του στο σπέρμα, όχι και τη μυρωδιά του. Η μόνη περίπτωση που έχουμε πολύ δύσοσμο σπέρμα είναι αυτή που προέρχεται από βρώση σπαραγγιών, κουνουπιδιού και παντζαριών. Η βιβλιογραφία λέει πως δεν υποφέρεται, αλλά το θέμα μας εδώ δεν είναι η μυρωδιά, αλλά η γεύση του σπέρματος. Επίσης, αυτό που είχε ακουστεί κάποτε ότι η κατανάλωση σπέρματος από τις γυναίκες, τις απομακρύνει από το ενδεχόμενο καρκίνου του μαστού είναι ένα μεγάλο ψέμα. Αυτό, σε περίπτωση που ισχυριστεί ότι τα καταπίνει, για να είναι καλυμμένη. Κατά τα άλλα, αυτές οι τροφές καλύτερα να αποφεύγονται, γιατί δεν είναι όλες τις ώρες ευχάριστη η γεύση τους (εκτός στο σεξ σε πιάνει λιγούρα).

Madtoluv :
"Δεν πρόκειται ποτέ να το δοκιμάσω! Διάβασα στο Cosmopolitan ότι είναι πολύ πικρό. Μπλιαχ! Ανατριχιάζω και μόνο που το σκέφτομαι!"

Απάντηση : Αγαπητή Mad2Luv,
η αλήθεια είναι ότι αν δεν κάνουμε κάποια παρέμβαση στη δίαιτά μας, τότε το σπέρμα είναι πικρό. Κι αυτό, γιατί η φυσιολογική του σύνθεση είναι τέτοια. Αν απομονωθούν οι ουσίες του σπέρματος, τότε θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι ένα θρεπτικότατο μίγμα πρωτεϊνών, κιτρικού οξέος, φρουκτόζης, νατρίου - χλωρίου (αλατιού δηλαδή), ασκορβικού οξέος (είναι βιταμίνη!), αμμωνίας, φωσφορικών οξέων, ασβεστίου, χοληστερόλης, προσταγλανδινών και κρεατίνης (εξ'ού και το "Σε γaμo και χiνo, λες να παχύνω?"). Σε σχέση δηλαδή με τα υπόλοιπα βιολογικά υγρά μας είναι το μόνο που επιδέχεται τη βρώση (πόσο πιο λόγια να το θέσω???). Ο ιδρώτας, τα ούρα και το σάλιο είναι φτωχά ας πούμε σε θρεπτικά συστατικά. Αλλά τι λέω, εσένα ο πόνος σου είναι άλλος. ΟΚ, είναι πικρό το σπέρμα. Τόσα οξέα έχει μέσα από τη φύση του. Το ήξερες, όμως, ότι μπορεί να γίνει ακόμα περισσότερο πικρό? Να αποφεύγεις λοιπόν άνδρες που καταναλώνουν πολύ αλκοόλ και καφέδες και που καπνίζουν αρκετά. Η μαριχουάνα μάλιστα δίνει στο σπέρμα την πιο πικρή γεύση που έχει καταγραφεί ever.

ΕΠΙΛΟΓΟΣ

Οι πρωτεΐνες (κρέας) δίνουν ακόμα πιο πικρή και ξινή γεύση στο σπέρμα, όπως και τα τσιγάρα, τα ποτά και τα ξενύχτια. Πιο γλυκιά γεύση επιτυγχάνεται με το να πίνεις τόνους νερού κατά τη διάρκεια της μέρας (η αφυδάτωση δίνει στο σπέρμα πολύ άσχημη μυρωδιά, πίνε 6-8 ποτήρια νερό τη μέρα) και να τρως υδατάνθρακες (αν γίνεις vegeterian τόσο το καλύτερο για τη σύντροφό σου). Επίσης, για να εκκριθεί κάτι που έφαγες από το σώμα και κατ' επέκταση να περάσει στο σπέρμα σου/του, παίρνει περίπου 12 ώρες, ενώ μόνο μια δίαιτα τριημέρου με έμφαση σε κάποιο διαιτητικό παράγοντα θα δώσει τα επιθυμητά αποτελέσματα στη γεύση. Πρόσεξε όμως! Το γλυκό σπέρμα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΓΟΝΙΜΟ, καθώς η "ενέργεια" των σπερματοζωαρίων είναι η πρωτεΐνη και δη αυτή που φέρει ιόντα ψευδαργύρου, οπότε καταλαβαίνεις ότι το σούπερ γόνιμο σπέρμα είναι και σούπερ ξινό (για σένα που θες να γκαστρωθείς το λέω, ξύπνα).

Αποσπάσματα απο my-greece.blogspot / -Troktikaras-
Aν σου άρεσε κάνε LIKE..

ShareThis

Copyrighttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

Copyright (c) 2010-2017 frappedoupoli.gr

sociallllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll