Οινοποιητική κληρονομιά που πάει 120 χρόνια πίσω...


Βραβευμένα κρασιά έδωσαν το παρών στα «Διονύσια 2011»

Για μία ακόμη χρονιά το «παρών» στα «Διονύσια 2011», μια από τις κορυφαίες καταναλωτικές εκθέσεις κρασιού της Ελλάδας, που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 12-13 Φεβρουαρίου στο Ζάππειο Μέγαρο Αθηνών έδωσε η εταιρεία...
Tsantali.

Στα stands της γνωστής οινοποιίας, παρουσιάστηκε μια ευρεία γκάμα ετικετών Tsantali από τους αμπελώνες ανά την Ελλάδα αναδεικνύοντας τη φιλοσοφία της εταιρίας αναφορικά στην παραγωγή κρασιών που συνδυάζουν την πολύτιμη οινοποιητική κληρονομιά 120 χρόνων, τις υψηλές προδιαγραφές ποιότητας και τη διατήρηση των τιμών σε επίπεδα ελκυστικά προς τον καταναλωτή.

Οι παριστάμενοι στην έκθεση είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν μεταξύ άλλων τον πολυβραβευμένο οίνο Kanenas, τα Μετόχι και Μετόχι Χ, τα Ραψάνη και Ραψάνη Reserve, το βιολογικής καλλιέργειας οίνο Klima Klima, καθώς και ετικέτες που διακρίνονται για την εξαιρετική σχέση ποιότητας – τιμής, όπως Αγιορείτικο και Ο Τόπος Μας.

Ιδιαίτερη απήχηση είχε και το concept wine Caramelo, ο φρουτώδης, ελαφρά γλυκός οίνος που ξεχωρίζει για τη φιάλη με τη μοντέρνα σχεδίαση και αισθητική. 

Τέλος, στα Διονύσια 2011, η Tsantali παρουσίασε και μια νέα σειρά ετικετών που εμφιαλώνονται για λογαριασμό της στο εξωτερικό, στο πλαίσιο της δυναμικής παρουσίας της ελληνικής εταιρίας εκτός συνόρων: «Du Pont» και «Baron» στη Γαλλία, προσφέροντας κλασικές προτάσεις σε εξαιρετικά καλές τιμές, αλλά και «Κourelou» με εντυπωσιακό σχεδιασμό ετικέτας, η οποία παράγεται στους αμπελώνες Katarzyna στη Βουλγαρία, σε μια από τις ανερχόμενες δυνάμεις της παγκόσμιας οινοποιίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η οινοποιία Tsantali σήμερα δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 55 χώρες και 5 ηπείρους, εξάγοντας ετικέτες ή και δημιουργώντας προϊόντα ειδικά μελετημένα για τις ανάγκες κάθε αγοράς.
Aν σου άρεσε κάνε LIKE..

ShareThis

Copyrighttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

Copyright (c) 2010-2017 frappedoupoli.gr

sociallllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll