VIDEO: Διαβολικό 666 στο DVD Τζούλια 2 Μαύροι

http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTOrQJaHk4eubMFIr3ljX1LOSKcak_FZiY1PCuY0Gw5DYYaS7bveQΣάλος με το 666 στο χέρι της Τζούλιας Αλεξανδράτου στο νέο DVD της... Τζούλια 2 Μαύροι. Δείτε ακατάλληλο βίντεο καρέ-καρέ τα επίμαχα σημεία απο το 2ο ροζ DVD-τσόντα της Τζούλιας.


Το νέο DVD-τσόντα της Τζούλιας Αλεξανδράτου διχάζει για την ποιότητα του, ωστόσο σάλος έχει δημιουργηθεί με το νούμερο που υπάρχει στον καρπό της Τζούλιας.

Είναι 999 ή 666 ο τριψήφιος αριθμός που αναγράφεται στο χέρι της Τζούλιας Αλεξανδράτου, το οποίο μάλιστα επιδείκνυε όσο δυνατόν περισσότερο μπορούσε;

Πάντως, ο αριθμός δεν ήταν τατουάζ αφού ο αριθμός φαίνεται να έχει γραφτεί με το χέρι.

Δείτε αποσπάσματα από το νέο DVD της Τζούλιας 2 Μαύροι όπου φαίνεται το επίμαχο 666. Προσοχή, ακατάλληλο για θρησκόληπτους:


Εκτός από τη Τζούλια, στην ταινία πορνό Τζούλια 2 Μαύροι πρωταγωνιστεί ο 42χρονος Omar Williams aka Big Willy ο οποίος είναι σταρ και μετρά στο ενεργητικό του συνεργασίες με μεγάλα ονόματα στο χώρο του πορνό, όπως Rocco Sifferdi. Για τα προσόντα του του έχει βραβευτεί αρκετές φορές ενώ διατηρεί και δικιά του εταιρία παραγωγής πορνό ταινιών.

Ο άλλος μαύρος με το ξυρισμένο κεφάλι είναι ο Joachim, γνωστός στο χώρο της βιομηχανίας πορνό αφού έχει πρωταγωνιστήσει σε 150 ερωτικές ταινίες και έχει συνεργαστεί με μεγάλες εταιρίες που δραστηριοποιούνται στο συγκεκριμένο κλάδο. Οι συνάδελφοί του κάνουν λόγο για έναν άψογο επαγγελματία και φιλικό άτομο.

Χαμός γίνεται στο διαδίκτυο καθώς download links του Τζούλια DVD 2 Μαύροι κυκλοφορούν παντού.

fimes.gr

Aν σου άρεσε κάνε LIKE..

ShareThis

Copyrighttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

Copyright (c) 2010-2017 frappedoupoli.gr

sociallllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll