Εισαγγελέας για το e-mail της χρεοκοπίας!


Ενώ η Ελλάδα επιχειρούσε να εξασφαλίσει επιμήκυνση του χρόνου αποπληρωμής του δανείου και μείωση του επιτοκίου, ένα ανώνυμο e-mail, που...





υποτίθεται είχε συντάξει υψηλόβαθμο τραπεζικό στέλεχος
, ενημέρωνε πως οι εξελίξεις στην οικονομία θα οδηγούσαν στην πτώχευση της χώρας την 25η Μαρτίου.


Το e-mail σημείωνε ακόμα και για το πώς θα πραγματοποιηθεί το διάγγελμα του πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου, ο οποίος, κατά τον ίδιο, θα συνέδεε τους τότε αγώνες για την απελευθέρωση με τον αγώνα που πρέπει να δώσουν ενωμένοι οι Έλληνες για να διαφυλάξουν την οικονομική τους ελευθερία.

Μετά τις διαστάσεις που έλαβε η διάδοσή του μέσω διαδικτύου και λόγω του κινδύνου επίδρασης και επιρροής που ενδεχομένως είχε σε μία τόσο δύσκολη περίοδο για τη χώρα, διατάχθηκε από την εισαγγελέα πρωτοδικών Ελένη Ράικου κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση για διασπορά ψευδών ειδήσεων.

Το συγκεκριμένο e-mail, δεδομένου μάλιστα ότι προκάλεσε σύγχυση και σε πελάτες τραπεζών που απεύθυναν αγωνιώδη ερωτήματα, θορύβησε τις διοικήσεις των τραπεζών, που κινητοποίησαν την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, την Τράπεζα της Ελλάδος και το υπουργείο Οικονομικών.

Από τις παρεμβάσεις τους ενεργοποιήθηκε και η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, που διεξάγει έρευνες ώστε να εντοπιστούν οι διακινητές των παραπλανητικών σεναρίων.

cosmo.gr
Aν σου άρεσε κάνε LIKE..

ShareThis

Copyrighttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

Copyright (c) 2010-2017 frappedoupoli.gr

sociallllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll