Αναβιώνουν μέρες Ιουνίου - Ραντεβού στις 8μ.μ. στο Κατσάνειο (video)


Με μπροστάρη τον Ερασιτέχνη, ο κόσμος του Ηρακλή παίρνει και πάλι την κατάσταση στα χέρια του. Η απόφαση που ελήφθη πριν από λίγα λεπτά, κάνει λόγο για ανοιχτή συγκέντρωση στο Κατσάνειο, την Μ. Τετάρτη στις 8μ.μ....

Η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί ανεξαρτήτου απόφασης που θα λάβει λίγες ώρες νωρίτερα το πρωτοβάθμιο όργανο αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ.
"Το Διοικητικό Συμβούλιο του Γυμναστικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης ο Ηρακλής, καλεί τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας να δώσει το παρών στην ανοιχτή συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 20 Απριλίου και ώρα 20:00 στο Κατσάνειο με σκοπό την ενημέρωση για τις εξελίξεις της αδειοδότησης του ποδοσφαιρικού τμήματος", αναφέρει η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη.
Για μία ακόμη χρονιά, ο Ηρακλής είναι το εξιλαστήριο θύμα στην προσπάθεια ορισμένων να "καθαρίσουν" το ελληνικό ποδόσφαιρο. Όταν αδειοδοτούνται ΠΑΕ με χρέη δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ, αποτελεί λαϊκή απαίτηση κάτι ανάλογο να συμβεί και με τον Ηρακλή.
Ραντεβού λοιπόν στις 8μ.μ. στο Κατσάνειο, όπου και θα αποφασιστούν οι κινήσεις που θα γίνουν από εδώ και στο εξής, για να θυμηθούν ορισμένοι ποιος είναι ο Ηρακλής.
bluearena
Aν σου άρεσε κάνε LIKE..

ShareThis

Copyrighttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

Copyright (c) 2010-2017 frappedoupoli.gr

sociallllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll