Ξύπνα Ελλάδα! Ξύπνα νέα γενιά!

Αποφάσισαν να πάρουν...μπροστά, για την ανάπτυξη! Ετσι Χρυσοχοϊδης και Ραγκούσης προωθούν την "στρατηγική για τη νεανική καινοτομική επιχειρηματικότητα" και να βάλουν "μπροστά" (σε δοκιμαστική φάση) τη λειτουργία της διαδικτυακής πλατφόρμας StartUp Greece (ξεκίνα Ελλάδα - Ξύπνα...)
Οπως τονίζουν στο i-R συντελεστές της προσπάθειας "σήμερα στη χώρα, αναδύεται μια νέα γενιά επιχειρηματιών που επενδύουν στο ρίσκο, στην έρευνα, στις σπουδές τους, στην ευκαιρία και οχι στην ανάγκη. Αυτή τη γενιά θέλουμε να ηγηθεί της αλλαγής του αναπτυξιακού προτύπου και της επανεκκίνησης της εθνικής μας οικονομίας. Η επιχειρηματικότητα μπορεί να γίνει εθνικό κίνημα και να αποτελεί επιλογή ζωής για ενα νέο - και μη - επιχειρηματία. Η επιδίωξη αυτή, αποτελεί βασικό στοιχείο των πολιτικών και προγραμματκών μας στόχων για τη νεά γενιά". Ενα απο αυτά τα νεα "εργαλεία" (θα) είναι και το www.startupgreece.gov.gr η οποία για πρώτη φορά στη δημόσια διοίκηση της χώρας, (θα) ενσωματώνει ολοκληρωμένες λειτουργίες πληροφόρησης και δικτύωσης για την προώθηση του επιχειρείν στη νέα γενιά.
Το i-R θα δώσει στη συνέχεια περισσότερες λεπτομέρειες για το όλο πρόγραμμα και περιμένει και τις δικές σας ιδέες, προτάσεις κλπ

Aν σου άρεσε κάνε LIKE..

ShareThis

Copyrighttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

Copyright (c) 2010-2017 frappedoupoli.gr

sociallllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll