Γυμναστική Ρουτίνα


Όταν μιλάμε για ρουτίνα γυμναστικής, τελικά για τι πράγμα μιλάμε; Μήπως αντί να μας ενδιαφέρει η ουσία, που είναι η συνέπεια, μας ενδιαφέρει η επιφάνεια, που είναι η γυμναστική;

       Το κλειδί για να είναι κανείς μια ζωή υγιής και εμφανίσιμος είναι να... είναι συνεπής στο ραντεβού του με τη γυμναστική του ρουτίνα.Αυτό σημαίνει ότι αν από αύριο το πρωί αποφασίσετε να βάλετε μόνιμα τη γυμναστική στην καθημερινότητά σας πρέπει να το κάνετε με πείσμα κι ευλάβεια για πάντα. Η ανταμοιβή σας θα είναι μία άψογη ποιότητα ζωής. 

       1. Καθημερινή ρουτίνα: βεβαιωθείτε ότι κάθε μέρα κάνετε κάτι για να είστε σε κίνηση και να βοηθάτε το μεταβολισμό σας να παραμένει ενεργός. Ακόμη και τα ψώνια στο super market και η βόλτα του σκύλου, είναι καλές ευκαιρίες για να κινηθείτε.

       2. Όχι στις αστραπιαίες αλλαγές: αντί να κάνετε το σώμα και τον οργανισμό σας έρμαιο των εκάστοτε διαθέσεών σας, φροντίστε να ακολουθείτε ένα πρόγραμμα σωστής διατροφής και άθλησης.

       3. Εστιάστε στην καλή υγεία, όχι στο λεπτό σώμα και θα δείτε ότι σιγά σιγά όλα θα γίνουν. Μην αυτομαστιγώνεστε με στερήσεις. Αντιθέτως, συνειδητοποιήστε ότι κάθε τι που τρώτε πρέπει να είναι ένα δώρο καλής υγείας στον εαυτό σας.
Aν σου άρεσε κάνε LIKE..

ShareThis

Copyrighttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

Copyright (c) 2010-2017 frappedoupoli.gr

sociallllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll