Φωνητικές κλήσεις μέσω facebook...


Η εταιρεία T-Mobile, θυγατρική της Vodafone στο εξωτερικό, ξεπέρασε την πολυσυζητημένη συνεργασία Facebook και Skype, δημιουργώντας μια εφαρμογή δωρεάν φωνητικών κλήσεων μέσω Facebook. Oι κλήσεις θα γίνονται από το pc ή mac απλά με ένα...

κλικ.

Η θυγατρική εταιρεία της Vodafone στην Αμερική, T-Mobile έχει κάνει την εφαρμογή Bobsled διαθέσιμη δωρεάν μέσω μιας σελίδας στο Facebook (apps.facebook.com/bobsledbytmo) καθώς και μια ιστοσελίδα http://www.letsbobsled.com/ αφιερωμένη στην παρεχόμενη υπηρεσία. Μετά τη λήψη της εφαρμογής, η T-Mobile αναφέρει:
"Οι πελάτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν την εφαρμογή Βobsled στο Facebook για να μιλήσουν με τους φίλους τους μέσω Facebook Chat με ένα μόνο κλικ. Αυτή η εφαρμογή καθιστά γρήγορη και απλή την επικοινωνία με ένα φίλο.
Η εφαρμογή επίσης εξαλείφει την ανάγκη για σχηματισμό του αριθμού, καθώς εσείς απλά κάντε κλικ στο όνομα ενός φίλου για να ξεκινήσει η συζήτηση.
Αυτό λειτουργεί ακόμα και κατά τη σύνδεση με τους φίλους σας σε όλο τον κόσμο. Κλήσεις από ένα PC ή Mac σε ένα PC ή Mac είναι δωρεάν, ανεξάρτητα από το πού έχετε συνδεθεί".
Πριν απο λίγο καιρό, είχε ανακοινωθεί η εταιρική συνεργασία μεταξύ Facebook και Skype και έτσι πολλοί περίμεναν ότι πρωτοί αυτοί θα δημιουργούσαν και θα έφτιαχναν την πρώτη εφαρμογή δωρεάν τηλεφωνικών κλήσεων μέσω του Facebook.
Aν σου άρεσε κάνε LIKE..

ShareThis

Copyrighttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

Copyright (c) 2010-2017 frappedoupoli.gr

sociallllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll