Έκρηξη οργής στην Θεσσαλονίκη για το σκάνδαλο του αιώνα- Ξεπερνούν τις 50 προσαγωγές στην Θεσσαλονίκη, 11 στην Αθήνα


Στον τελικό της ντροπής, είχαμε 13 προσαγωγές. Τετραπλάσιες είναι οι προσαγωγές των οπαδών του Ηρακλή, για όσα συνέβησαν σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα...




Για τα επεισόδια στο κέντρο της πόλης, η Αστυνομία προχώρησε σε τουλάχιστον 50 προσαγωγές, ενώ υπήρξαν 11 προσαγωγές και στην Αθήνα (!). Οπαδοί του Ηρακλή βρέθηκαν στα γραφεία της ΕΠΟ στο Γουδί για να πετάξουν αυγά και γιαούρτια(μόλις αφέθηκαν ελέυθεροι).
Να σημειωθεί οτι η αστυνομία περικύκλωσε μερίδα οπαδών του Ηρακλή ανάμεσα στις οδούς Ερμού - Τσιμισκή και Ιων. Δραγούμη και προχώρησε σε προσαγωγές όσων βρίσκονταν εκεί πέρα απλά και μόνο επειδή βρισκόταν στο σημείο..

Ολοκληρώθηκε η πορεία περίπου 15.000 οπαδών.
Αρχικά κατευθύνθηκαν στο Δημαρχείο και στη συνέχεια προς το κέντρο της πολης.
Εκεί δεν έλειψαν τα επεισόδια με τις δυνάμεις των ΜΑΤ, που είχαν εντολή εξαρχής να κάνουν χρήση χημικών με το παραμικρό.
20:00 Περισσότεροι από 5.000 οπαδοί του Ηρακλή έχουν συγκεντρωθεί στην Αγίου Δημητρίου. Έκλεισαν όλες οι έξοδοι προς τον περιφερειακό.
20:13 Στα κάγκελα του Κατσανείου έχει απλωθεί σημαία των Σκοπίων και αρκετοί είναι αυτοί που ζητούν από την ομάδα να "μετακομίσει" στην γειτονική χώρα. "Τουλάχιστον εκεί θα μας σέβονται", αναφέρουν χαρακτηριστικά.
20:24 Μεταξύ των χιλιάδων οπαδών (ξεπέρασαν τις 7.000) βρίσκονται και παίκτες της ομάδας. Ηλιάδης, Παπαστεριανός, Κανακούδης, Τσίτας κ.α.
20:45 Εμφανίζονται στο Κατσάνειο οι Γιάννης Τάκης και Αλέξης Κεσόπουλος.
21:05 Μερίδα οπαδών επιτίθεται στους Τάκη και Κεσόπουλο και τους απομακρύνει με βίαιο τρόπο από το Κατσάνειο, υπό τις έντονες αποδοκιμασίες των υπολοίπων. Η κατάσταση είναι εκτός ελέγχου.
21:14 Ο κόσμος έχει συγκεντρωθεί επί της Αγίου Δημητρίου. Τρεις εστίες φωτιάς σε απόσταση αρκετών μέτρων και χιλιάδες κόσμου έτοιμοι για πορεία στο κέντρο της πόλης.
21:40 Περίπου 10.000 οπαδοί του Ηρακλή συμμετέχουν στην πορεία που κατευθύνεται στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης. 
21:45 Η πορεία έχει φτάσει στο Δημαρχείο. Παρά την οργή, μέχρι στιγμής η κατάσταση είναι σχετικά ήρεμη.
21:52 "Θα δώσουμε τη μάχη μέχρι τέλους. Δύο τυπάκια δεν θα ρίξουν τον Ηρακλή. Ο μοναδικός Ηρακλειδέας πολιτικός που στήριξε την ομάδα όλο αυτό το διάστημα, ήταν ο Θόδωρος Καράογλου. Κανείς άλλος. Ήρθαμε 15.000 στο Δημαρχείο για να εκφράσουμε την αγανάκτησή μας", δηλώνει ο Βαγγέλης Μπερμπέρογλου που συμμετέχει στην πορεία.
21:55 Η πορεία έφτασε στο Δημαρχείο. Γωγάκος και Μπερμπέρογλου ετοιμάζονται να ανέβουν επάνω να επιδόσουν το ψήφισμα.
22:00 Οι δυνάμεις των ΜΑΤ βρίσκονται σε θέση μάχης. Η εντολή που δόθηκε είναι με το παραμικρό να χρησιμοποιήσουν χημικά, ενώ ένας "ματατζής" μπροστά στα μάτια των οπαδών του Ηρακλή έκανε το σήμα του υποβιβασμού. Ντροπή του.
22:01 Ο αριθμός των οπαδών του Ηρακλή έχει αυξηθεί. Αυτή τη στιγμή περίπου 15.000 οπαδοί βρίσκονται έξω από το Δημαρχείο, υπό την επίβλεψη καμιά 10αριά διμοιριών των ΜΑΤ
22:02 "Ο κ. Μπουτάρης βρίσκεται εκτός Θεσσαλονίκης", είναι τα λόγια του εκπροσώπου από τον Δήμο Θεσσαλονίκης. Υβριστικά συνθήματα κατά του Πρωθυπουργού της χώρας, Γιώργου Παπανδρέου και του Δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη.
22:20 Επεισόδια λαμβάνουν χώρα επί την Τσιμισκή. Δυνάμεις των ΜΑΤ έκαναν χρήση χημικών για να διαλύσουν το συγκεντρωμένο πλήθος.
22:33 Τα επεισόδια συνεχίζονται. Το πλήθος έχει διασπαστεί...
22:40 Η κατάσταση πλέον είναι ήρεμη. Οι εκπρόσωποι του Ερασιτέχνη παραμένουν στο Δημαρχείο, όπου θα πάνε και οι οπαδοί για να συνεχιστεί η συμβολική κατάληψη.

bluearena - frappedoupoli.blogspot.com
Aν σου άρεσε κάνε LIKE..

ShareThis

Copyrighttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

Copyright (c) 2010-2017 frappedoupoli.gr

sociallllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll