Σε κρίσιμη κατάσταση διαδηλωτής-3 BΙΝΤΕO απο τις διαδηλώσεις στην Αθήνα


Κρίσιμη παραμένει η κατάσταση του 30χρονου Ιωάννη Κάφκα, του διαδηλωτή που τραυματίστηκε σοβαρά κατά τα επεισόδια που σημειώθηκαν στο κέντρο της Αθήνας, στη διαδήλωση των συνδικάτων.Ο 30χρονος διεκομίσθη στο Γενικό Κρατικό Νικαίας, όπου μετά από πολύωρη χειρουργική επέμβαση...
νοσηλεύεται σε διασωληνωμένος και σε καταστολή στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.
Οι γιατροί οι οποίοι ενημέρωσαν για την κατάσταση της υγείας του δεν είναι σε θέση να αναγνωρίσουν από ποιο αντικείμενο υπέστη ο νεαρός τις κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, σημειώνουν ωστόσο ότι μπορούν να αποβούν μοιραίες. Ωστόσο οι γιατροί, αν και τονίζουν πως τα επόμενα 24ωρα είναι κρίσιμα, ωστόσο δηλώνουν πως η κατάστασή του δείχνει να σταθεροποιείται.
Αξίζει να σημειωθεί ότι αμέσως μόλις έγινε γνωστός ο τραυματισμός του διαδηλωτή, σύμφωνα με πληροφορίες Ταξίαρχος της ΕΛΑΣ μαζί με δύο αξιωματούχους μετέβη στο νοσκομείο προκειμένου να πάρει κατάθεση, χωρίς όμως να γνωρίζει την κατάσταση της υγείας του νεαρού. Εκεί δέχθηκαν προπηλακισμούς από συγκεντρωμένους.
Μέχρι στιγμής κανείς δεν γνωρίζει τον τρόπο με τον οποίο τραυματίστηκε ο άτυχος διαδηλωτής, ενώ έχει ενημερωθεί εισαγγελέας, ο οποίος διερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το περιστατικό.







Aν σου άρεσε κάνε LIKE..

ShareThis

Copyrighttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

Copyright (c) 2010-2017 frappedoupoli.gr

sociallllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll