Όταν η Apple, νίκησε τον Αϊνστάιν…

Έρευνα της General Electric, η οποία διεξήχθη σε 900 φοιτητές στο Hνωμένο Βασίλειο έδωσε στον ιδρυτή της Apple την πρώτη θέση στους μηχανικούς πληροφορικής που θαυμάζουν οι φοιτητές....Το παράδοξο όμως δεν είναι αυτό, αλλά...




το γεγονός πως ο Steve Jobs, ξεπέρασε στις προτιμήσεις των φοιτητών, μεγάλους επιστήμονες, όπως ο Άλμπερτ Αϊνστάιν, ο Νεύτωνας και ο Έντισον.
Την πρώτη θέση στις προτιμήσεις των φοιτητών κατέλαβε ο πολιτικός μηχανικός Isambard Kingdom Brunel, ο οποίος κατασκεύαζε τον 19ο αιώνα γέφυρες και σιδηροδρομικές γραμμές, ενώ τη δεύτερη θέση ο εφευρέτης της ηλεκτρικής σκούπας, james Dyson.
Στην Τρίτη θέση καταλαμβάνει ο Steve Jobs (πρώτος στους μηχανικούς πληροφορικής), ενώ τέταρτος, σύμφωνα με την έρευνα είναι ο Nikola Tesla, ο οποίος φημίζεται για τις ανακαλύψεις που έχει κάνει γύρω από τον ηλεκτρισμό.
Στην Πέμπτη θέση βρίσκεται ο Bill Gates, ιδρυτής της Microsoft, στην έκτη ο δημιουργός της αεριωθούμενης μηχανής, Frank Whittle, στην έβδομη ο Νεύτωνας, ενώ μετά ακολουθούν οι Αϊνστάιν, οι Τσαρλς Ρολς και Χένρι Ρόις, με τον Τόμας Έντισον, να συμπληρώνει την πρώτη δεκάδα, στις προτιμήσεις των φοιτητών
.
Aν σου άρεσε κάνε LIKE..

ShareThis

Copyrighttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

Copyright (c) 2010-2017 frappedoupoli.gr

sociallllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll