Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την Πρωτομαγιά


Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και τροποποιήσεις στα δρομολόγια των αστικών συγκοινωνιών θα ισχύσουν αύριο στην Αθήνα και στον Πειραιά, λόγω των συγκεντρώσεων για την Εργατική Πρωτομαγιά.
Χωρίς τραμ, προαστιακό και ηλεκτρικό σιδηρόδρομο θα μείνει η Αθήνα, χωρίς λεωφορεία η...





Θεσσαλονίκη.

Ειδικότερα, από τις 8 το πρωί θα πραγματοποιηθούν σταδιακά κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα περιλαμβάνουν διακοπή της κυκλοφορίας και απαγόρευση στάσης και στάθμευσης σε δρόμους γύρω από την πλατεία Κλαυθμώνος, όπου στις 11 το πρωί θα πραγματοποιηθεί η απεργιακή συγκέντρωση της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ και θα ακολουθήσει πορεία προς τη Βουλή.

Ανάλογα μέτρα θα ληφθούν από την Τροχαία τόσο στο Σύνταγμα, όπου για τις 10 το πρωί έχει προγραμματίσει συγκέντρωση το ΠΑΜΕ, όσο και στη περιοχή του Αρχαιολογικού Μουσείου, όπου στις 11 θα συγκεντρωθούν μέλη κομμάτων της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς και διαφόρων συλλόγων και φορέων. Στη συνέχεια θα γίνει πορεία προς τη Βουλή.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα γίνουν ακόμη στις πλατείες Ομονοίας, Κάνιγγος, Βάθης, Κοτζιά, Μοναστηρακίου, Καραϊσκάκη, Βικτωρίας, Λαυρίου, Ηρώων Ελευσίνας και Μεγάρων καθώς επίσης στα Προπύλαια του Πανεπιστημίου Αθηνών, στους Στύλους Ολυμπίου Διός και στο Μνημείο Ηρώων Πεσόντων (Πασαλιμάνι).

«Η Πρωτομαγιά του 2011, ένα χρόνο μετά την προσφυγή στο ΔΝΤ της κυβέρνησης και την εγκατάσταση στη χώρα μας ενός μηχανισμού επιβολής αντιλαϊκών, αντικοινωνικών πολιτικών με την ευθύνη της κυβέρνησης, της ΕΕ και του ΔΝΤ, βρίσκει τους εργαζόμενους αντιμέτωπους με τη μαζική ανεργία» αναφέρει, μεταξύ άλλων, η ανακοίνωση της ΑΔΕΔΥ, που καλεί σε μαζική συμμετοχή στη γενική απεργία της 11ης Μαΐου.

«Η φετινή Πρωτομαγιά βρίσκει τους εργαζόμενους της χώρας μας σε μια μεγάλη δοκιμασία και με σοβαρά προβλήματα. Η 1η Μάη 2011 αποκτά ιδιαίτερο και σημαντικό ρόλο για τους εργαζόμενους και γενικότερα για τις κοινωνίες και τους λαούς που υφίστανται τις συνέπειες μιας πρωτοφανούς οικονομικής κρίσης και μιας ολομέτωπης επίθεσης στα βασικά και θεμελιώδη κοινωνικά τους δικαιώματα. Δουλειές, μισθοί, συντάξεις έχουν μπει στην κλίνη του Προκρούστη των περικοπών και των ανατροπών» τονίζει στη διακήρυξή της η ΓΣΕΕ.
Aν σου άρεσε κάνε LIKE..

ShareThis

Copyrighttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

Copyright (c) 2010-2017 frappedoupoli.gr

sociallllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll