Παπανδρέου: "Θα προχωρήσω μόνος μου"

Πληροφορίες από κυβερνητικές πηγές αναφέρουν ότι ο πρωθυπουργός δήλωσε ότι δεν προτίθεται να ζητήσει προκήρυξη εκλογών και δήλωσε: "Θα προχωρήσω μόνος μου"...


Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Παπανδρέου, μέσα στο Συμβούλιο, απευθυνόμενος στους αρχηγούς, είπε: "Δεν σας εκβιάζω, δεν έχω σκοπό να προχωρήσω σε εκλογές, σας ζητώ πολιτική συναίνεση για να φτιάξει το κλίμα και να δοθεί μήνυμα στο εξωτερικό και τις αγορές".Δεν απέτυχε το πρόγραμμα, φέρεται να τόνισε, απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις των πολιτικών αρχηγών, σημειώνοντας ότι έχει εφαρμοστεί μόλις το 1/3.

Έτερες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Παπανδρέου δήλωσε πρόθυμος να ακούσεις προτάσεις διεξόδου, θέτοντας παράλληλα το ζήτημα της διασφάλισης της παραμονής της χώρας στην ευρωζώνη.

Άκουσε δε- χωρίς να απορρίψει εξ αρχής- πρόταση του προέδρου του ΛΑΟΣ για συγκρότησηκυβέρνησης εθνικής ενότητας. Η πρόταση απορρίφθηκε από τους κυρίους Σαμαρά και Τσίπρα, υποστηρίζοντας ότι είναι αντισυνταγματική. Άλλες πηγές αναφέρουν ότι ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο συγκρότησης κυβερνητικού σχήματος με συμμετοχή υπερκομματικών προσώπων. Στην πρόταση αντιτάχθηκε ο κ. Σαμαράς. 
Aν σου άρεσε κάνε LIKE..

ShareThis

Copyrighttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

Copyright (c) 2010-2017 frappedoupoli.gr

sociallllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll