"Αποφάσεις με την ευρύτερη δυνατή συναίνεση"

Η κυβέρνηση είναι απολύτως αποφασισμένη, μπαίνουμε σε μια νέα φάση του προγράμματος, τόνισε ο πρωθυπουργός εξερχόμενος από το Προεδρικό Μέγαρο, ενώ δεν απάντησε σε ερώτηση των δημοσιογράφων στα περί δημοψηφίσματος, ζήτημα το οποίο έθεσε ο πρόεδρος του ΣΕΒ, ενώ κατά...
πληροφορίες συζητήθηκε και στο υπουργικό συμβούλιο της Δευτέρας.


"Είμαστε απολύτως αποφασισμένοι να εγγυηθούμε την ασφάλεια και τη σιγουριά του κόσμου, να εγγυηθούμε την παραμονή της χώρας στον σκληρό πυρήνα της ευρωζώνης", τόνισε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι "θα υλοποιήσουμε τις αποφάσεις με την ευρύτερη δυνατή συναίνεση".

Ο κ. Παπανδρέου δήλωσε ότι, "παρά τις προφητείες, οι θυσίες έχουν πιάσει τόπο και έχουν επιτευχθεί δύσκολοι στόχοι σε μια δύσκολη συγκυρία, η κυβέρνηση θα συνεχίσει με αποφασιστικότητα", υπογραμμίζοντας ότι "σε αυτές τις δύσκολες στιγμές προτεραιότητά του είναι η εθνική συνεννόηση".

Δήλωσε, επίσης, ανοιχτός σε κάθε
 "καλή ιδέα και πρόταση, ρεαλιστική, αποτελεσματική, αναπτυξιακή, δίκαιη και καινοτόμα από τα πολιτικά κόμματα και κάθε φορέα υπεύθυνο της χώρας, αρκεί να έχουν ως αποτέλεσμα την επίτευξη των στόχων που έχει θέσει η χώρα".

O διάλογος με Παπούλια και το μήνυμα του Προέδρου

Ουσιαστικό κοινό τόπο
 στις συζητήσεις με τους πολιτικούς αρχηγούς σε πολλά ζητήματα, διαπίστωσε ο πρωθυπουργός, όπως ο ίδιος τόνισε στη καθιερωμένη συνομιλία που είχε μπροστά στις κάμερες με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.



Ο κ. Παπανδρέου τόνισε ότι οι προτάσεις αυτές πρέπει να ενταχθούν στους στόχους της πολιτικής βούλησης, ενώ υπογράμμισε εκ νέου ότι αν δεν αντιμετωπίσουμε το χρέος και τα ελλείμματα θα βρεθούμε στο περιθώριο της Ευρώπης και θα επανέλθει το φάσμα της χρεοκοπίας.
Ο κ. Παπούλιας επεσήμανε το διακύβευμα της κοινωνικής συνοχής που απαιτούν εθνική συνεννόηση, ενώ ζήτησε από τον πρωθυπουργό να ενισχύσει τα ασθενή στρώματα και οι χαμηλοσυνταξιούχοι, οι οποίοιέχουν δώσει ό,τι είχαν να δώσουν.
"Τα ασθενή στρώματα της κοινωνίας, οι άνεργοι και οι χαμηλοσυνταξιούχοι πρέπει να ενισχυθούν γιατί ό,τι ήταν να δώσουν το έχουν δώσει. Αυτό πρέπει να το έχετε υπόψη σας στις νέες φορολογικές ρυθμίσεις που θα κάνετε", είπε χαρακτηριστικά ο Κ. Παπούλιας.
Aν σου άρεσε κάνε LIKE..

ShareThis

Copyrighttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

Copyright (c) 2010-2017 frappedoupoli.gr

sociallllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll