Προσπάθεια πολιτικής ακύρωσης του Σαμαρά βλέπει η ΝΔ


Προσπάθεια πολιτικής ακύρωσης του Αντώνη Σαμαρά βλέπει η ΝΔ στα αιτήματα της κυβέρνησης για συναίνεση στα μέτρα του Μνημονίου και συνεργάτες του προέδρου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης τονίζουν ότι «η γραμμή που χάραξε η ΝΔ με το Ζάππειο ΙΙ δεν είναι ευκαιριακή». Μιλώντας στα...


Νέα Σαββατοκύριακο συνεργάτες του Αντώνη Σαμαρά αναφέρουν ότι «όσοι ζητούν από τον Αντώνη Σαμαρά να γίνει συνένοχος στο λάθος, στην πραγματικότητα επιδιώκουν να τον ακυρώσουν πολιτικά».

Η θέση αυτή, αναφέρει συνεργάτης του προέδρου της ΝΔ, καθορίζει όχι μόνο τη στάση του στο συμβούλιο πολιτικών αρχηγών, αλλά και τα επόμενα βήματά του, τα οποία -αργά ή γρήγορα- θα οδηγήσουν στο αίτημα για πρόωρες εκλογές. Η στάση του Αντώνη Σαμαρά «κλείδωσε» το βράδυ της Πέμπτης σε πολύωρη σύσκεψη με στενούς συνεργάτες, στην οποία δεν έλαβαν μέρος οι δύο αντιπρόεδροι του κόμματος, ο Δημήτρης Αβραμόπουλος και ο Σταύρος Δήμας.

Οι περισσότεροι συνεργάτες του προέδρου της ΝΔ έκριναν ότι, παρά τη δραματική εικόνα που εξέπεμπε η κυβέρνηση, η σύγκληση του συμβουλίου πολιτικών αρχηγών αποτελούσε στην πραγματικότητα μία «παγίδα» για τον κ. Σαμαρά. Μέσα σε αυτό το κλίμα προκρίθηκε η άποψη ότι η επιμονή στις πάγιες θέσεις της ΝΔ αποτελεί μονόδρομο. Αναφορικά με τις δημοσκοπήσεις υψηλόβαθμα στελέχη της Συγγρού είναι πεπεισμένα ότι το Μνημόνιο αποτελεί τον καταλύτη των πολιτικών εξελίξεων και σχεδόν ανοικτά λένε ότι η αξιωματική αντιπολίτευση δεν έχει κανέναν λόγο να εγκαταλείψει την αντιμνημονιακή τακτική της.

Aν σου άρεσε κάνε LIKE..

ShareThis

Copyrighttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

Copyright (c) 2010-2017 frappedoupoli.gr

sociallllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll