Γιατί είναι “ενοχλημένος” ο πρωθυπουργός...


Ιδιαίτερα ενοχλημένος εμφανίζεται ο πρωθυπουργός κ Γιώργος Παπανδρέου το τελευταίο διάστημα με μέσα μαζικής ενημέρωσης και πολιτικούς παράγοντες του τόπου. Σύμφωνα με πληροφοριες το γεγονός ότι τα spreads ανεβαίνουν κατακόρυφα σε συνδιασμό με τη...




συνεχιζόμενη συζήτηση περί αναδιάρθρωσης ανάγκασαν τον πρωθυπουργό στο τελευταίο υπουργικό συμβούλιο να καταγγείλλει media και «διαμεσολαβητές εργολάβους της αγωνίας των πολιτών», όπως είπε χαρακτηριστικά. Ο κ. Παπανδρέου ετσι θέλησε να περάσει ένα μήνυμα σιωπής προς όλες τις κατευθύνσεις, αν και είναι αμφίβολο αν τα καταφέρει.
Ήδη από την μεγάλη εβδομάδα κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της κοινοβουλευτικής ομάδας είχε ζητήσει να μην γίνεται λόγος περί αναδιάρθρωσης. Λίγα λεπτά μετά το τέλος της ομιλίας του τρείς βουλευτές που πήραν το λόγο μίλησαν ακριβώς γι’ αυτό το θέμα. Εφημερίδες, δελτία ειδήσεων και διαδίκτιο έχουν σχεδόν μονίμως αυτό το θέμα, ενώ τα ξένα μέσα ενημέρωσης σχεδόν είναι βέβαια για την τελική απόφαση. Μαζί με όλα αυτά ήρθε και ο πρώην πρωθυπουργός κ. Κώστας Σημίτης να ζητήσει αναδιάρθρωση «εδώ και τώρα», κάτι που όπως ήταν φυσικό ενόχλησε τον κ. Παπανδρέου.
Την ερχόμενη εβδομάδα στελέχη της κυβέρνησης αναμένεται να συνεζίσουν την εκστρατεία διαψεύσεων, προκειμένου να καθυσηχάσουν αγορές και ελληνική κοινωνία. Ο πρωθυπουργός είναι βέβαιο ότι θα επανέλθει, όμως παράλληλα η εσωκομματική αντιπολίτευση δεν δείχνει διατεθημένη να τον υπακούσει, αν και τηρεί στάση αναμονής εν όψει διαφενόμενου ανασχηματισμού.
Aν σου άρεσε κάνε LIKE..

ShareThis

Copyrighttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

Copyright (c) 2010-2017 frappedoupoli.gr

sociallllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll