Έγκλημα Τάκη, τιμωρία Ηρακλή και απόφαση υποβιβασμού


Το 1980 ήταν η πρώτη και τελευταία ομάδα που υποβιβάστηκε για υπόθεση δωροδοκίας. Το 2011 είναι η πρώτη ομάδα (και πιθανότατα τελευταία) ομάδα που υποβιβάζεται για την ασφαλιστική ενημερότητα. Η Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκα αποφάσισε τον απευθείας υποβιβασμό του Ηρακλή στην Football League...
Οι κυανόλευκοι θα καταθέσουν έφεση, η οποία θα εξεταστεί στις 27 Μαΐου από την επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ.
Όλο αυτό το διάστημα γινόμαστε μάρτυρες ενός στημένου σκηνικού. Φαίνεται ότι κάποιοι αποφάσισαν εδώ και μήνες να ρίξουν τον Ηρακλή. Είτε με τον έναν (αδειδότηση), είτε με τον άλλο (ενημερότητα) τρόπο. Και δυστυχώς το... όπλο του εγκλήματος δόθηκε μέσα από τον σύλλογο...
Το χαρτί της ασφαλιστικής ενημερότητας που -κατηγορείται ότι- έστειλε ο Γιάννης Τάκης τον Ιανουάριο, ήταν ότι ακριβώς αναζητούσε η ΕΠΟ για να καταδικάσει τον Ηρακλή και να μην προχωρήσει η υπόθεση του ανοίγματος των φακέλων αδειοδότησης.
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ (16:46)
Η ΕΠΟ του Σοφοκλή Πιλάβιου, ανοίγει τον δρόμο για να αποφασιστεί το απόγευμα ο υποβιβασμός του Ηρακλή. Πριν από λίγα λεπτά, η Επιτροπή Ιδιότητας & Μετεγγραφών της ΕΠΟ, με πρόεδρο τον γνωστό και μη εξαιρετέο Κουρίδη, αποφάσισε την ανάκληση των δελτίων των παικτών που αποκτήθηκαν τον Ιανουάριο. Πάνω στη συγκεκριμένη απόφαση θα πατήσει ο Αστέρας Τρίπολης στην εκδίκαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Σούπερ Λίγκας, που θα ξεκινήσει σε περίπου μία ώρα.
"-Με την υπ΄ αριθμ. 669/2011 ομόφωνη απόφασή της ανακαλεί τα δελτία αθλητικής ιδιότητας των επαγγελματιών ποδοσφαιριστών της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ που εκδόθηκαν τη μετεγγραφική περίοδο Ιανουαρίου 2011, λόγω δόλιας έκδοσής τους, σύμφωνα με το άρθρο 34, παράγραφος 1γ του ΚΑΠ Επαγγελματικών Πρωταθλημάτων. Τα ανακαλούμενα δελτία είναι τα ακόλουθα:
1. Zerka Monsef (αριθμός δελτίου 1366962)
2. Witkoski Norbert (αριθμός δελτίου: 1366983)
3. Epalle Zoel (αριθμός δελτίου: 572008)
4. Kaita Haruna Sani (αριθμός δελτίου: 1367301)
5. Robles Javier Sebastian (αριθμός δελτίου: 1366961)
6. Mahop Ngwat (αριθμός δελτίου: 1366963)
Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ χρηματική ποινή ύψους πενήντα χιλιάδων (50.000) ευρώ, σύμφωνα με το άρθρο 34, παράγραφος 1γ του ΚΑΠ Επαγγελματικών Πρωταθλημάτων", αναφέρει η σχετική απόφαση.
Θυμίζουμε ότι ο Πιλάβιος έφερε στην δημοσιότητα το έγγραφο της ασφαλιστικής ενημερότητας στη Βουλή, τρεις ημέρες πριν συμπληρωθεί ο μήνας από το τελευταίο παιχνίδι του Ηρακλή. Αποδεικνύεται και στην πράξη ότι ο Ηρακλής πληρώνει την κόντρα Πιλάβιου-Τάκη...
Όσον αφορά την υπόθεση των υπογραφών Γκουτζελά και Βλάχου, όπως ήταν αναμενόμενο, ξεπεράστηκε, αφού οι δυο τους είχαν παρουσιαστεί ενώπιον της δευτεροβάθμιας επιτροπής αδειοδοτήσεων.

bluearena
Aν σου άρεσε κάνε LIKE..

ShareThis

Copyrighttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

Copyright (c) 2010-2017 frappedoupoli.gr

sociallllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll