Παπανδρέου: «Προχωρώ με όσους θέλουν να αλλάξουν τη χώρα»


O πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, μιλώντας στο συνέδριο του ΣΕΤΕ στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
«Το έχω ξαναπεί, θα προχωρήσω με όλους εκείνους που θέλουν να αλλάξει η Ελλάδα». Αυτό ανέφερε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, μιλώντας στο συνέδριο του ΣΕΤΕ στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.
«Θα προχωρήσω με όλους εκείνους που θέλουν να...



αλλάξει η Ελλάδα, που είτε μέσα από την δουλειά τους καθημερινά, είτε από τον δημόσιο ρόλο τους, είτε από την κοινωνική τους προσφορά, είτε μέσα από την επιχείρησή τους, είτε μέσα από την κομματική τους ιδιότητα, κάνουν την αλλαγή πράξη. Και την κάνουν πράξη ενάντια σε μικρές ή μεγαλύτερες ολιγαρχίες. Ολιγαρχίες που φοβούνται και αντιστέκονται σε κάθε αλλαγή. Ολιγαρχίες με τα φέουδά τους, τα προνόμιά τους, το βόλεμά τους, τις αντιλήψεις τους», υπογράμμισε ο πρωθυπουργός.

Ο ίδιος έκανε εκτεταμένη αναφορά και στη συζήτηση που είναι σε εξέλιξη τις τελευταίες εβδομάδες για τη διαχείριση του ελληνικού χρέους  τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι η κυβέρνηση «δεν θέλει και δεν μπορεί να εμπλακεί σε μια δημόσια συζήτηση και σε μια απίστευτη σεναριολογία που αγγίζει πολλές φορές τα όρια της εγκληματικότητας και εντός αλλά και εκτός Ελλάδας.

»Διαχειριζόμαστε αυτό το μεγάλο εθνικό πρόβλημα και το κάνουμε όχι μόνο με τρόπο υπεύθυνο, με προσοχή αλλά και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ώστε να προστατευθούν τα συμφέροντα της Ελλάδας μέσα στις σημερινές παγκόσμιες συνθήκες» συμπλήρωσε ο κ. Παπανδρέου.  
Aν σου άρεσε κάνε LIKE..

ShareThis

Copyrighttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

Copyright (c) 2010-2017 frappedoupoli.gr

sociallllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll