Παπαρήγα: Διαφωνήσαμε εκατό τοις εκατό με τη συνευθύνη

Διαφώνησε εκατό τοις εκατό σε όλα τα ζητήματα που έθεσε ο πρωθυπουργός στοΣυμβούλιο των πολιτικών αρχηγών υπό τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, η γενική γραμματέας του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Εμείς είμαστε εδώ και οι άλλοι απέναντι»....


H κ. Παπαρήγα, κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι επιδιώκει συνευθύνη στην διαπραγμάτευση του με την τρόικα, αναγνώρισε ότι ο δρόμος για τη χώρα είναι σύνθετος και δύσκολος, μίλησε για τρομοκρατική ιδεολογική βία, ενώ δεν απέκλεισε να γίνουν πρόωρες εκλογές ούτε και ένα «εκβιαστικό», όπως είπε, δημοψήφισμα.

Ακόμα η γενική γραμματέας του ΚΚΕ μίλησε για υπαρκτή κρίση που δεν τη δημιούργησε το μνημόνιο αλλά πέτυχε να χαθούν εργασιακά δικαιώματα και κατακτήσεις και τόνισε ότι σήμερα επείγει η ανασυγκρότηση του πολιτικού συστήματος, καλώντας τον λαό να μην παγιδευτεί σε συμβιβασμούς με την απειλή της χρεοκοπίας.

Η κ. Παπαρήγα έκανε λόγο για συνεργασίες και εφεδρείες που υπάρχουν στο πολιτικό σύστημα, το οποίο, όμως, μπορεί να καρατομήσει και τα παιδιά του.

«Λύση και διέξοδο υπάρχει όταν κανείς στοχεύει στην ανατροπή του πολιτικού συστήματος», τόνισε και πρόσθεσε: «Λύση και διέξοδο υπάρχει όταν κάποιος στοχεύει στην ανατροπή της κυριαρχίας των μονοπωλίων».

Σημείωσε δε ότι ο λαός δεν πρέπει να «παγιδευτεί σε εκβιασμούς», συμπληρώνοντας ότι «το δίλημμα για το λαό είναι ή να χρεοκοπήσει ή να αντεπιτεθεί μαζί με το ΚΚΕ».
Aν σου άρεσε κάνε LIKE..

ShareThis

Copyrighttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

Copyright (c) 2010-2017 frappedoupoli.gr

sociallllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll