Ακριβό μου mobile Internet απο την Τρόικα των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας


ΣΕ ακριβό σπόρ μετατρέπεται το mobile Internet για τους συνδρομητές καρτοκινητής αφού η.. Τρόικα της κινητής επικοινωνίας σχεδόν ταυτόχρονα ανακοίνωσε χρεώσεις που ανατρέπουν πάγια και υπηρεσίες με το 1 ευρώ την ημέρα να μετατρέπεται για λίγα ΜΒ σε 30 ευρώ τον μήνα. Μια απίστευτη εξέλιξη που αποδεικνύει ότι...

αντί να παράεχονται υπηρεσίες εναντι χαμηλού αντιτίμου και να λειτουργήσει ο ανταγωνισμός σχεδόν άμεσα εξαυλώνονται. Προφανως ακόμα δεν το έχει αντιληφθεί η Ε.Ε.Τ.Τ. αλλά και οι φορείς όταν στα Ελληνικά forum γίνεται χαμός για τις απίστευτες ιστορίες δύσμοιρων συνδρομητών που έχουν...τρομάξει απο το ακριβό Ιντερνετ...

Η ΑΛΗΘΕΙΑ είναι ότι πλέον το mobile Internet αρχίζει να γίνεται ακριβό σπορ μετά την κατάργηση προσφορών και την ύπραξη δήθεν ευνοικών προγραμματων για την καρτοκινητή τηλεφωνία.
Σε περίοδο κρίσης τα τμήματα marketing δεν μπορούν να κάθονται με σταυρωμένα τα χέρια οπότε αρχίσανε οι τηλεφωνικές κρούσεις και οι προσφορές “μόνο τηλεφωνικά”. Όταν ζητήσεις να σου στείλουν γραπτά την προσφορά το αρνούνται για “λόγους ανταγωνισμού”. Όμως το πάρτυ έχει ξεκινήσει χαμένος τελικά είναι μόνο ο καταναλωτής. 
Η ΠΡΩΤΗ ΚΟΡΟΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ VODAFONE ΓΙΑ ΛΙΓΟ...

Φυσικά πέρα από το 50% που σου δίνουν έκπτωση (πέρα από την επίσημη έκπτωση), υπάρχουν φυσικά και οι επίσημες προσφορές που ανακοινώνουν δημοσίως οι εταιρείες. Η Vodafone παρουσίασε μια προσφορά για τους συνδρομητές της που δίνει μέχρι και τις 30/06 120ΜΒ για πλοήγηση στο Internet μόνο με 3€ το μήνα!

Η ΑΛΗΘΕΙΑ: Ελάτε όμως που μόνο για 1 μήνα θεωρείται κοροιδία και μόνο για τους συνδρομητές της εταριείας που ακόμα δεν μας έχει δικαιολογήσει πως διεξάγει..τηλεφωνικές υποκλοπές απο τους ολυμπιακους αγώνες του 2004 με την γνωστή υπόθεση Τσαλικίδη. Ασχετο μεν αλλά ενδεικτικό ότι σοτ βωμό του Μαρκετινγκ επιστρατεύονται μπαρούφες και κόλπα! Προφανώς το να προσελκύσεις συνδρομητές με ΜΒ που έτσι κι αλλιώς υπήρχαν αλλά διπλασιάστηκαν για 1 μήνα δεν είναι ευκαιρία όταν με 3 ευρώ λαμβάνεις 120ΜΒ και με 5 ευρώ απο την άλλη εταιρεία 500ΜΒ έστω για 1 μήνα ακόμα. Τα συμπεράσματα δικά σας....

ΤΟ ΜΕΓΛΑΟ ΠΑΡΤΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ WIND...
Αναλυτικά για τους συνδρομητές καρτοκινητής και καρτο σύνδεσης WIND από 26 Μαΐου
Συγκεκριμένα, για νέους συνδρομητές WIND καρτοκινητής (F2G, WIND card, Q card) που δεν έχουν ενεργοποιημένη πρόσθετη υπηρεσία που να προσφέρει δωρεάν MB, η πλοήγηση στο Internet και στο WAP από το κινητό τηλέφωνο θα χρεώνεται με 1€ ανά MB (με χρέωση ανά Κb). Ο συνδρομητής που υπερβεί τη μέγιστη ημερησία επιτρεπτή χρήση του Mobile Internet Daily, θα μπορεί να συνεχίσει την πλοήγηση με χρέωση και όχι με μειωμένη ταχύτητα πλοήγησης.

Οι νέοι συνδρομητές καρτοκινητής ή καρτο σύνδεσης WIND που δεν έχουν πρόγραμμα με δωρεάν MB , θα μπορούν να ενεργοποιούν το Mobile Internet Daily. Όταν ενεργοποιηθεί το Mobile Internet Daily η χρέωση μετά τα 10ΜΒ θα είναι 1€ ανά ΜΒ (με χρέωση ανά Κb). Η χρέωση 1€ ανά ΜΒ θα είναι η βασική χρέωση για Internet και WAP. Οι συνδρομητές που έχουν ενεργοποιήσει το Mobile Internet Daily και καταναλώσουν τα 10ΜΒ κατά τη διάρκεια της ημέρας δύναται να ενεργοποιήσουν ξανά το Mobile Internet Daily.

Οι συνδρομητές καρτοκινητής και καρτο σύνδεσης WIND θα μπορούν να ενεργοποιήσουν το Mobile Internet Daily με δωρεάν αποστολή 10MB στο 1210 και το Mobile Internet 60 επίσης με δωρεάν αποστολή 60MB στο 1210. Η απενεργοποίηση του Mobile Internet 60 μπορεί να γίνει αποστέλλοντας δωρεάν “60ΜΒ ΟΧΙ” στο 1210.

Επίσης από 26/05/2011 λήγει η προωθητική ενεργεία των 500ΜΒ με 5 € και πλέον θα προσφέρονται 100ΜΒ με κάθε αγορά. Από 26/05/2011 οι συνδρομητές καρτοκινητής και καρτο σύνδεσης WIND θα μπορούν να ενεργοποιήσουν το Mobile Internet 100 με δωρεάν αποστολή 100MB στο 1210. Η απενεργοποίηση του πακέτου μπορεί να γίνει αποστέλλοντας δωρεάν “100MB OXI” στο 1210.
Η ΑΛΗΘΕΙΑ: Επειδή στο γραφείο έχουμε F2G αλλά και Q διακρίνουμε ότι απο τα 1500 ΜΒ έγιναν 500 ΜΕ 5 ΕΥΡΏ- που ήδη χρησιμοποιούμε με επιτυχία- και τώρα μας προσγειώνουν με 100ΜΒ ευτυχώς χωρίς έξτρα χρέωση αρκεί να αγοράσεις κάρτα δηλαδή χρόνο ομιλίας. Το θέμα είναι ότι πλέον αντί να απαντύσσεται πληρώνοντας ένα μικρό πάγιο οι χρεώσεις αυξάνονται και τα ΜΒ μειώνονται. Θα μπορούσαν να ισχυριστούν ότι πανε για φούντο απο την στιγμή που έστω με 5 ή 10 ευρώ να είχες 500ΜΒ ή 1 γίγκα στην διάθεσή σου να εργαστείς. Αλλά απο ότι φαίνεται απομωνώνουν τους πιστούς συνδρομητές τους... 

ΑΛΛΑ ΚΟΛΠΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΟΥ...ΧΘΕΣ..ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΟΡΟΙΔΙΑ....
Τώρα η πλοήγηση σου στο Internet κοστίζει μόνο 1€ τη μέρα!
Mε την υπηρεσία COSMOTE Internet Day Pass το σερφάρισμα στο Internet από το κινητό γίνεται πιο απλό από ποτέ!
Σερφάρισε στα αγαπημένα σου web sites, συνδέσου online με τους φίλους σου, δες τα mail σου και όλα αυτά οικονομικά

Με χρέωση 1€/μέρα, όποτε συνδέεσαι στο Internet από το κινητό σου!
Χωρίς να πληρώνεις μηνιαία πάγια και χωρίς δεσμεύσεις!
Η υπηρεσία COSMOTE Internet Day Pass είναι κατάλληλη αν κάνεις περιστασιακή χρήση, κυρίως για απλό σερφάρισμα στο Internet.

Αν θέλεις να κάνεις συχνότερη χρήση του Internet από το κινητό σου, είναι προτιμότερο να επιλέξεις ένα από τα διαθέσιμα προγράμματα COSMOTE Απεριόριστα ή να ενεργοποιήσεις ένα από τα διαθέσιμα πακέτα COSMOTE Internet On The Phone. ΣΧΟΛΙΟ: Είδαμε σε πολλα φόρουμ ότι η υπηρεσία ενεργοποιήθηκε αυτόματα σε συνδρομητές που δεν το ζήτησαν και χρεώθηκαν και φυσικά πρέπει να στείλουν μήνυμα διακοπής υπηρεσίας με το τίτλο END DAY στο 1333. Αλλά αυτό δεν τους ενημερώσε κανείς ούτε καν στην επίσημη ιστοσελίδα του οργανισμού των Γερμανών. Προφανώς με 1 ευρώ την ημέρα σημαίνει 30 ευρώ το μήνα και με όριο μόνο 20ΜΒ την ημέρα το πολύ. Που σημαίενι ότι 2030=600μβ ΜΕ 30 ΕΥΡΏ.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Το mobile Internet είναι πανάκριβο απο το καρτέλ των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας με την υπρεσία και το κόλπο του 1 ευρώ που ανακοινώθηκε ταυτοχρονα. Σε χαλεπούς καιρούς που υποτίθεται ότι είναι σε έκρηξη τα κοινωνικά δίκτυα και οι υπηρεσίες αντί για ένα μικρό πάγιο με ΜΒ οι εταιρείς φροντίζουν εκ νέου να ξεζουμίσουν τους αδαεις και μη. Πάλι καλά που υπάρχει το Ιντερνετ και το φορουμ και πληροφορούνται απο πρώτο χέρι τι πραμγαιτκά συμβαινει....
freegr.gr

Aν σου άρεσε κάνε LIKE..

ShareThis

Copyrighttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

Copyright (c) 2010-2017 frappedoupoli.gr

sociallllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll