VIDEO: 15.000 κυανόλευκες ελπίδες!

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία χθές το βράδυ το συλλαλητήριο των φιλάθλων του Ηρακλή, το οποίο είχε ως στόχο την ειρηνική διαμαρτυρία κατά της επιτροπής αδειοδότησης και της ΕΠΟ για την απόφαση να υποβιβαστεί ο «Γηραιός».
Μίλησαν και αποθεώθηκαν ...




Βασίλης Χατζηπαναγής και παίκτες.

Πάνω από 15.000 μαζεύτηκε για να διαμαρτυρηθεί και να κάνει προσπάθεια να κρατήσει την ομάδα στην πρώτη κατηγορία. Η πλατεία Αριστοτέλους είχε βαφτεί κυανόλευκη και υποδέχτηκε μεγάλες μορφές του παρελθόντος της ομάδας, αλλά και μερίδα του πολιτικού κόσμου της πόλης.

Ο Βασίλης Χατζηπαναγής, φορώντας το κασκόλ του Ηρακλή στον λαιμό του, ανέβηκε στο βήμα και αφού αποθεώθηκε, δήλωσε: «Ο κόσμος δεν έχει να φοβηθεί τίποτα και πιστεύω πως η απόφαση θα αλλάξει. Με αυτό τον κόσμο που βλέπω, όλα πιστεύω πως θα πάνε καλά, και σύντομα θα ζήσουμε και πάλι καλές στιγμές στον Ηρακλή».



«Βάσια, Βάσια!» ακουγόταν από χιλιάδες χείλη, τα οποία αποθέωσαν λίγη ώρα αργότερα τον Τάσο Κατσαμπή, ο οποίος δήλωσε: «Το έγκλημα ξεκίνησε από πέρσι, ο κόσμος όμως κέρδισε την μάχη. Κατά την διάρκεια της φετινής χρονιάς στην Αθήνα μας έιχαν ξεγραμμένους, αλλά εμείς με τιμιότητα και αγώνα στο γήπεδο κράτησε την ομάδα όρθια. Και φέτος επαναλαμβάνεται το ίδιο σκηνικό, αλλά στο τέλος θα επικρατήσει και πάλι στο δίκαιο».

Άξιο αναφοράς είναι πως μίλησαν εκπρόσωποι πολιτικών κομμάτων, ενώ δεν πρέπει να παραληφθεί πως όλοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας έμειναν στη Θεσσαλονική, παρότι δεν έχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις.









Aν σου άρεσε κάνε LIKE..

ShareThis

Copyrighttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

Copyright (c) 2010-2017 frappedoupoli.gr

sociallllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll