BBC: H ψηφοφορία του μεσοπρόθεσμου μπορεί να αποτύχει...


To BBC στην ιστοσελίδα του έχει άρθρο με θέμα Greece: Deputy PM warns austerity vote may fail στο οποίο αναφέρει πως το κλειδί των περικοπών και των μέτρων λιτότητας για να βγεί από τη κρίση η Ελλάδα, βρίσκεται στην Βουλή, όπως είχε πεί χαρακτηριστικά ο αντιπρόεδρος της Βουλής.Ορισμένοι...



μάλιστα οικονομολόγοι, σύμφωνα με το άρθρο, υποστηρίζουν πως η έξοδος της χώρας από το ευρώ, δεν θα πονούσε περισσότερο τους πολίτες από ότι τα νέα σκληρά μέτρα με τα οποία  βρίσκονται αντιμέτωποι.
Εν τούτοις, τονίζει ότι πως όλα θα κριθούν στην επικείμενη ψηφοφορία και υπάρχουν ανησυχίες για τις ψήφους των βουλευτών.
Για Πάγκαλο
Επιπλέον,  αναφέρεται σε σημερινή συνέντευξη του αντιπροέδρου της Βουλής και υπουργού Οικονομικών Θ. Πάγκαλου που εξέφρασε την αισιοδοξία του για τη νίκη στον πρώτο γύρο της ψηφοφορίας για το μεσοπρόθεσμο.
Δημοσιεύει τις εξής δηλώσεις του:  «Νομίζω ότι το πακέτο των βραχυπρόθεσμων και μεσοπρόθεσμων μέτρων θα εγκριθεί χωρίς δυσκολία."
Αρνηση Βρετανίας
Επισημαίνει την άρνηση της Βρετανίας να συμβάλλει στο νεο πακέτο στήριξης προς την Ελλάδα και στη σχετική ανακοίνωση του Υπουργείου Οικονομικών της χώρας που το αναφέρει ξεκάθαρα.
Απεργίες και αγανακτισμένοι
To ρεπορτάζ μεταφέρει και το απαισιόδοξο κλίμα και τις φωνές τωναγανακτισμένων από την πλατεία Συντάγματος αλλά και τις προσεχείςαπεργίες.
Τέλος,  επισημαίνει τις δηλώσεις του επικεφαλή της Pimco, Mohamed El-Erian, για ενδεχόμενη χρεοκοπία αλλά και του επενδυτή Τζ. Σόρος.

newscode
Aν σου άρεσε κάνε LIKE..

ShareThis

Copyrighttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

Copyright (c) 2010-2017 frappedoupoli.gr

sociallllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll