Οι εξελίξεις στην Ελλάδα στο επίκεντρο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος!


Και ενώ θα περιμέναμε η ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου προγράμματος στο ελληνικό Κοινοβούλιο να είναι πρωτοσέλιδο σε όλα τα ξένα δίκτυα, τα επεισόδια που επανελήφθησαν έξω από τη Βουλή, καταλαμβάνουν περισσότερο χώρο στις περισσότερες ιστοσελίδες των...



διεθνών Μέσων.Το CNN μεταδίδει κείμενο με τίτλο: «Τι κρύβεται πίσω από τις ταραχές στην Ελλάδα;» και άλλο που το τιτλοφορεί: «Οι Έλληνες είναι εξαγριωμένοι, φοβισμένοι και παγιδευμένοι».
Η τραγωδία που διαδραματίζεται στους δρόμους της Αθήνας θα μπορούσε να είναι και κωμωδία αν οι πιθανές συνέπεις δεν ήταν τόσο σοβαρές, γράφει το αμερικάνικο δίκτυο, ενώ αλλού σημειώνει ότι οι «καιροί είναι δύσκολοι για τον ελληνικό λαό του οποίου η οργή και η αγανάκτηση ξεχειλίζει».
Το ΒΒC μεταδίδει ότι το ελληνικό Κοινοβούλιο ψήφισε τα αυστηρά μέτρα ενώ, απέξω η αστυνομία έπαιζε το παιχνίδι της γάτας με το ποντίκι με τους διαδηλωτές. «Η Ευρωπαϊκή Ένωση καλωσόρισε την ψήφιση του νομοσχεδίου με 155 ‘’ναι’’ και 138 ‘’όχι’’», και την χαρακτηρίζει «ψήφο εθνικής ευθύνης»
Το Sky News γράφει ότι «Οι Ευρωπαίοι ηγέτες, οι οποίοι με «σταυρωμένα τα δάχτυλα» ήλπιζαν σε ένα «ναι» από το ελληνικό Κοινοβούλιο, θα επιτρέψουν τώρα στους εαυτούς τους ένα μικρό σημάδι ανακούφισης». «Η ψήφιση συνοδεύτηκε με σκηνές αμιγούς βίας στους δρόμους της Αθήνας με τους διαδηλωτές να συγκρούονται με τους αστυνομικούς».
«Συγκρούσεις στην Αθήνα εν μέσω ψήφισης του δεύτερου αυστηρού νομοσχεδίου», γράφει το Al Jazeera.
«Η Ελλάδα εγκρίνει το νομοσχέδιο και ανοίγει τον δρόμο για την επόμενη βοήθεια από την Ε.Ε και το ΔΝΤ» είναι ο τίτλος της El Pais, η οποία συμπληρώνει ότι «η βία μετέτρεψε την Αθήνα σε πεδίο μάχης με πάνω από 500 τραυματίες, μετά από τις συγκρούσεις στην πλατεία Συντάγματος»
newscode
Aν σου άρεσε κάνε LIKE..

ShareThis

Copyrighttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

Copyright (c) 2010-2017 frappedoupoli.gr

sociallllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll