Ένταση στην κυβέρνηση ενόψει Μεσοπρόθεσμου

Νέους τριγμούς στην κυβέρνηση προκαλούν οι αντιδράσεις βουλευτών με αιχμή το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα που έρχεται προς ψήφιση στα τέλη του μήνα, με τελευταία "κρούσματα" τη
δήλωση Αθανασιάδη ότι δεν θα το ψηφίσει και την παραίτηση Κοτσακά από το Εθνικό Συμβούλιο του...


ΠΑΣΟΚ. Νέα συνεδρίαση του ΚΤΕ Οικονομικών του Κινήματος την Τετάρτη.

Ο βουλευτής Κοζάνης Αλέξανδρος Αθανασιάδης, δήλωσε σαφώς ότι δεν θα ψηφίσει το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα, εκφράζοντας έτσι τη διαφωνία του με την ιδιωτικοποίηση ποσοστού της ΔΕΗ. Μιλώντας στο ρ/σ "Βήμα", δήλωσε ότι "δεν θα ψηφίσω το Πρόγραμμα και είμαι έτοιμος να αναλάβω τις ευθύνες μου".

Την ίδια ημέρα, την παραίτησή του από το Εθνικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ υπέβαλε ο πρώην υπουργός και βουλευτής Αντώνης Κοτσακάς. Σε επιστολή του προς τον πρόεδρο του Κινήματος και πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου, τον γραμματέα του Εθνικού Συμβουλίου Μιχάλη Καρχιμάκη και με κοινοποίηση προς τα μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου, ο κ. Κοτσακάς αναφέρει μεταξύ άλλων ότι παραιτείται από το "τέως ΠΑΣΟΚ, διευκρινίζοντας εξαρχής ότι δεν φεύγω εγώ από το κίνημα, αλλά το ΠΑΣΟΚ έφυγε από το ΠΑΣΟΚ".

Την Τετάρτη 15 Ιουνίου, στις 2.30 μ.μ., συνεδριάζει ο Κοινοβουλευτικός Τομέας Εργασίας (Κ.Τ.Ε.) Οικονομικών του ΠΑΣΟΚ, προκειμένου οι βουλευτές-μέλη του να ενημερωθούν από την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου για το Εθνικό Σχέδιο Ανασυγκρότησης και το Μεσοπρόθεσμο Πλαίσιο Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2012-2015.
Aν σου άρεσε κάνε LIKE..

ShareThis

Copyrighttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

Copyright (c) 2010-2017 frappedoupoli.gr

sociallllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll