ΜΕΤΑΞΥ ΚΑΤΕΡΓΑΡΕΩΝ ΚΟΛΟΚΥΘΟΠΙΤΑ

Το νέο άρθρο του ''ΜΕΤΡΙΟΥ ΧΩΡΙΣ''


“...μέτριο χωρίς είπατε; ” ,
με ρώτησε η σαγηνευτική φωνή της σερβιτόρας...
Και εδώ είναι που φαίνεται το μεγαλείο της ψυχής, το σθένος και η τόλμη με την οποία διεκδικώ τα θέλω μου, τα πρέπει, τα μη, τα όχι, τα ναι, τα ίσως, τα πως και ένα σωρό άλλα συνδετικά, ρήματα, επίθετα και ουσιαστικά...
"Ναι, και με αρκετά παγάκια παρακαλώ γιατί έφτασε το καλοκαίρι!"

Μη μου πείτε ότι μέχρις εδώ είμαι ασυνάρτητος και δε με καταλαβαίνετε...
Προχθές σχολώντας από τα γραφεία του μπλογκ (φτίαχνανε καινούριο σήμα τα παιδιά και είχανε πολύ τρέξιμο), περνάω μία από τον 3ο όροφο, που είναι το τηλεφωνικό κέντρο, να πω ένα γεια στα κορίτσια (κοπελάρες!), και κάπου στα σκαλιά μετά το λογιστήριο και πριν το τηλεφωνικό κέντρο τι δω ρε παιδιά; Ο Φραπές ο Χαβαλές με τον Σκέτο τον Αχτύπητο, σουξουμουξου με τον αρχηγό και να του λένε ότι “..και να κύριε διευθυντά ο Μέτριος Χωρίς και έτσι και αλλιώς και βαριέται, λέει, και έρχεται και έξεταστική, λέει, και ποιος την απαυτώνει και τη φραπεδούπολη, λέει....” και και και. Ε όχι λοιπόν! Δε θα περάσει, ο μέτριος είναι εδώ για να προσφέρει στον κόσμο ......... (πλάκα πλάκα τώρα που το θυμήθηκα αυτή η στήλη δεν έχει τίποτα απολύτως να προσφέρει!) .Περίεργα πράγματα και πολύ συνομωσία στο μπλογκ που αγαπάμε.. Άσε που κυκλοφορεί μια φήμη τον τελευταίο καιρό πως κάποιες αναρτήσεις αν τις διαβάσεις ανάποδα είναι ύμνοι προς το σατανά. Απαπαααα
"Μην παρεκτρέπεσαι μέτριεεεε" , "Μην κουράζεις τον κόσμο..."
...μου λέει η φωνή της λογικής. Απλά εγώ την γράφω στα τζαμ τζαμ τουρουρουρουμ τουμ τουμ..

.

.


Ωχ!!!! Μα τις χίλιες αναρτήσεις!!! Τι είναι πάλι τούτο;; Παιδιά εγώ την απρεπή λέξη κανονικά την έγραψα αλλά δε την εμφανίζει και γράφει αυτά τα τζαμ τζαμ... Ουψ, σας το πα γω, κάτι δε πάει καλά στο μπλογκ τελευταία.. Εκτός και αν επενέβη το ΕΣΡ.. Ναι, μη γελάτε (κρύο ήταν άλλωστε) έχουμε και στα μπλογκ τέτοιο, απλά για τα μπλογκς της Σαλονίκης έχουμε το ΕΣΡ Θεσσαλονίκης. Δεν έχει κάποια ιδιαίτερη διαφορά με αυτό των Αθηνών, απλά αντί για "ε σου ρου" διαβάζεται "ε σε ρε". Και σε και με και σε... Και σε κεσέ και σε κεσεδάκι δηλαδή. Καταλάβατε...

Λοιπόν, έχω πρόβλημα. Όταν έχω μελάνη δεν έχω ιδέες. Και το αντίστροφο.

 .


.

Σας γέλασα όμως διότι στη φραπεδούπολη δε γράφουμε με μελάνι! Χαχα! Είμαστε ψηφιακοί! "Ψηφιακοί εποχοί" που λέμε, δε ξέρω αν το έχετε ακούσει. Τον κακό μας τον καιρό που λέμε, δεν ξέρω αν το έχετε ακούσει και αυτό.
Στο δια ταύτα, αναδιατύπωσις: Όταν έχω ακολουθία από ψηφιακά 0 και 1 δεν έχω ιδέες. Και το αντίστροφο.

Παιδιά δεν ξέρω αν το ακούσατε και εσείς, προσέξτε, λέει, γιατί μας ψεκάζουν! Δε μας ψεκάζουν όμως αεροπλάνα, για να χαζέψεις τον κόσμο αρκούνε και τα μίντια. Είναι ψεκασμός αθόρυβος και πολύ πιο έυκολος, με σίγουρα αποτελέσματα. Και κάνει μάλιστα τη λαϊκή βούληση αόρατη! Έβλεπα τις προάλλες πως το μπαϊγκόν με νέα σύσταση γαντζώνεται απ'το πόδι της κατσαρίδας, πάει βρίσκει τη φωλιά και τις νταγκλιάζει όλες... Δες, πράγματα τώρα, ε; Τζάμπα ντάγκλες!

Σήμερα αγαπητοί μου, εδώ σε αυτή τη στήλη,  ναι σήμερα, ναι εδώ, ναι στήλη (σχεδόν δηλαδή) θα προχωρήσουμε σε βάθος, θα τρυπώσουμε στο ζουμί, θα γαργαλήσουμε τα προβλήματα που μας ταλανίζουν απευθείας στις μασχάλες!

Τα δύσμοιρα Χόμπιτς απειλούνται με εξαφάνιση από το χάρτη της Μέσης Γης... Τους πηδάνε την ψυχολογία, λέει, με έναν απώτερο στόχο: Σύντομα ο πανούργος Σάουρον θα ρουφήξει με καλαμάκι (η πληροφορία για το καλαμάκι είναι διασταυρωμένη) όλο το πετρέλαιο από το Αιγαίο διότι η ανάγκες της Μόρντορ για ακόμα περισσότερα ντόλαρς είναι μεγάλες. Θα ολόκληρώσει μάλιστα το σατανικό του σχέδιο με θεαματικό τρόπο μιας που θα κάνει μπουλμπουλήθρες ανάμεσα σε Θάσο και Κυκλάδες. Αυτό με τις μπουλμπουλήθρες όμως κάτι που δε μας αφορά καθώς δεν παίζει κάποιο ρόλο στην υπόθεση, θα το κάνει καθαρά για προσωπική ευχαρίστηση.
Και για να μην χρεοκοπήσουμε, λέει, πρέπει να συναινέσουμε... Έχετε χρεοκοπήσει ποτέ να δείτε πως είναι;;; Εγώ πάντως όχι. Θα σας πω όμως γιατί ξέρω, μας τα μάθανε στη σχολή:

Η χρεοκοπία, αγαπητέ αναγνώστη, είναι κάτι σαν χρεοκοπία με πατάτες. Απλά χωρίς τις πατάτες.
Και η συνέναιση είναι κάτι σαν συναίνεση με σκατά. Απλά το σκατό έχει φτάσει κάλτσα ώστε να συναινέσεις.

Λοιπόν δε σταματώ εδώ. Ήδη ετοιμάζω τα επόμενα άρθρα μου, τα οποία όταν πάρω το πτυχίο μου (δε θα ζω για να τα δείτε) θα δημοσιευθούν:

- 5+1 ΜΥΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟ ΧΑΡΤΗ ΕΒΕΡ!

- ΤΟ ΡΕΚΟΡ ΑΧΡΗΣΤΙΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ... ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ!!!

- ΠΑΡΤΟΝ ΟΛΟΝ ΩΣ ΤΑ ΧΑΡΑΜΑΤΑ...

Αλλά πέρα από το μπλόγκινγκ προχωρώ στη συγγραφή βαθυστόχαστων συγγραμάτων τα οποία σκοπεύω να εκδόσωωωω.... χμμμ για να σκεφτώ.... ΠΟΤΕ! Δείτε:

"Κρίση είναι θα περάσει. Κούνια που σας κούναγε"
"Εξυγείανση δημόσιου τομέα: Μύθος ή μύθος;"
"Μας ψέκασαν: Η επόμενη μέρα"
"Θα δούμε άσπρη μέρα; Κόψτε την πρωινή"
"Η έξοδος από την κρίση, το εξκάλιμπερ, η χιονάτη και η σκληρή καθημερινότητα των γκρι δούλων"
"Μιλώντας με ένα Ορκ: Όλα είναι στημένα"
Aν σου άρεσε κάνε LIKE..

ShareThis

Copyrighttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

Copyright (c) 2010-2017 frappedoupoli.gr

sociallllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll