Οντένσε-Παναθηναϊκός 1-1

Το πρώτο βήμα πρόκρισης στο γύρο πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ έκανε ο Παναθηναϊκός μετά το 1-1 με την Οντένσε στο «Τρε-Φορ Παρκ». Το σκορ άνοιξε ο Σεμπάστιαν Λέτο στο 47΄ και  η Οντένσε ισοφάρισε με τον Ρεγκίνιουσεν στο 90΄...


Πλέον οι παίκτες του Ζεσουάλδο Φερέιρα καλούνται να πάρουν τη νίκη ή ισοπαλία χωρίς τέρματα στον αγώνα ρεβάνς της ερχόμενης Τρίτης, προκειμένου να πάρουν το «εισιτήριο» για τον τελευταίο γύρο των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Οντένσε προσπάθησε να απειλήσει στο 2΄ με τον Φαλκ, ωστόσο την τελευταία στιγμή ο Σαριέγκι έβαλε το σώμα του και κάλυψε την μπάλα. Στο 6΄ οι γηπεδούχοι επιχείρησαν να πετύχουν ένα γκολ, ωστόσο ο Ουτάκα, ο οποίος μπήκε στην περιοχή αφού απέφυγε τον Σαριέγκι, σούταρε άουτ. Σ' αυτό το διάστημα ο Παναθηναϊκός δεν ήταν καλός, καθώς δέχθηκε αρκετή πίεση από τους γηπεδούχους, με αποτέλεσμα ο Ζεσουάλδο Φερέιρα να βάλει τις... φωνές στους παίκτες του, ζητώντας μεγαλύτερο πάθος. Από την πλευρά του, το «τριφύλλι» είχε την πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι στο 12΄, όταν ο Νίνης σούταρε έξω από την περιοχή, αλλά έστειλε την μπάλα μακριά από την εστία του Βέσελς. Ο Παναθηναϊκός άρχισε να ισορροπεί το παιχνίδι και στο 18΄ οι «πράσινοι» προσπάθησαν να απειλήσουν εκ νέου, αλλά το μακρινό σουτ του Κατσουράνη έφυγε λίγο άουτ. Στο 29΄ ο Ρούουντ έβγαλε τη σέντρα από δεξιά και ο Γιόχανσον έπιασε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα έφυγε πάνω από την εστία του Τζόρβα. Στο 34΄ ο Λέτο έχασε σπουδαία ευκαιρία να «χριστεί» σκόρερ, καθώς μπήκε στην περιοχή της Οντένσε και απέφυγε τον Ρούουντ, αλλά το σουτ του από πλάγια αριστερά απέκρουσε σε κόρνερ ο Βέσελς. Τα πνεύματα οξύνθηκαν προς στιγμήν στον αγωνιστικό χώρο στο 41΄, όταν ο Σόρενσεν έκανε σκληρό μαρκάρισμα στον Σιμάο, για το οποίο παρατηρήθηκε με κίτρινη κάρτα. Το ημίχρονο έκλεισε για τον Παναθηναϊκό με ένα σουτ του Νίνη στο 45΄, το οποίο έστειλε την μπάλα πολύ άουτ.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος άνοιξε το σκορ στο 47΄. Ύστερα από φάση διαρκείας μέσα στην περιοχή της Οντένσε, η μπάλα «στρώθηκε» στον Λέτο, ο οποίος με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής «έγραψε» το 0-1. Οι γηπεδούχοι απώλεσαν σπουδαία ευκαιρία να ισοφαρίσουν στο 54΄, όταν ο Ουτάκα μπήκε στην περιοχή του Παναθηναϊκού και έφτασε τελικά σε πλάγια θέση, σουτάροντας άουτ από κοντά, ενώ στο 57΄ ο Γκίσλασον έβγαλε την σέντρα και η κεφαλιά του Αντρέασεν από την «καρδιά» της άμυνας του «τριφυλλιού» έστειλε την μπάλα λίγο άουτ. Στο 73΄ ο Λέτο έπιασε το σουτ από τη γωνία της μεγάλης περιοχής και υποχρέωσε τον Βέσελς να διώξει σε κόρνερ, ενώ στο 77΄ ο Καραγκούνης πέρασε στον αγώνα στη θέση του Νίνη και έφτασε τις 100 συμμετοχές σε ευρωπαϊκούς αγώνες. Στο 89΄ ο Τζόρβας διατήρησε ανέπαφη την εστία του, αφού απέκρουσε το σουτ του Ρεγκίνιουσεν, ωστόσο δεν συνέβη το ίδιο και στο επόμενο λεπτό, όταν ο Σόρενσεν έκανε τη σέντρα και ο Ρεγκίνιουσεν με κεφαλιά «έγραψε» το 1-1, που ήταν και το τελικό σκορ. Ο Παναθηναϊκός είχε την ευκαιρία να πάρει τη νίκη στις καθυστερήσεις, αλλά ο Κουίνσι δεν μπόρεσε να σκοράρει στο τετ α τετ με τον Βέσελς.

Διαιτητής: Κάρλος Κλος Γκόμεθ (Ισπανία)

Κίτρινες: Σόρενσεν, Τζεμπά-Τζεμπά - Σπυρόπουλος

Οι συνθέσεις:

ΟΝΤΕΝΣΕ (Χένρικ Κλάουσεν): Βέσελς, Ρούουντ, Αντρέασεν, Κρίστενσεν, Ουτάκα, Ρεγκίνιουσεν, Φαλκ (85΄ Χεγκ), Γιόχανσον, Σόρενσεν, Μεντί (46΄ Γκίσλασον, 68΄ λ. τρ. Τζεμπά-Τζεμπά), Καντρίι.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ζεσουάλδο Φερέιρα): Τζόρβας, Σαριέγκι, Μπουμσόνγκ, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Σιμάο, Κατσουράνης, Νίνης (77΄ Καραγκούνης), Λέτο, Μαρίνος, Πετρόπουλος (72΄ Κουίνσι). 
Aν σου άρεσε κάνε LIKE..

ShareThis

Copyrighttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

Copyright (c) 2010-2017 frappedoupoli.gr

sociallllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll