Οι Γερμανοί προκαλούν!!


Η απόφαση της μεγαλύτερης εταιρείας ενοικιάσεως αυτοκινήτων να βγάλει διαφήμιση στις γερμανικές εφημερίδες όπου προκαλεί το κοινό αίσθημα με τον εμπαιγμό της δύσκολης κατάστασης που βιώνουν οι Έλληνες πολίτες δεν είναι μια κίνηση που κάνει για πρώτη φορά η εταιρεία...





Και άλλες φορές στο παρελθόν η συγκεκριμένη εταιρεία έχει προκαλέσει αντιδράσεις με αντίστοιχες επιλογές της, ακόμα και αν πρόκειται για μονοήμερες καταχωρήσεις σε εφημερίδες, όπως στην περίπτωση της Ελλάδας και... της δραχμής.
Πριν από έναν χρόνο για παράδειγμα είχε ξεσηκώσει τους Γάλλους, αλλά και τους Ιταλούς, όταν είχε βάλει αντίστοιχη διαφήμιση όπου προέτρεπε τους πελάτες της να κάνουν "όπως και η Κάρλα Μπρούνι" και να επιλέξουν "ένα μικρό γαλλικό μοντέλο":
Την ίδια στιγμή η ιστοσελίδα της Sixt στο facebook πλημμύρισε με αρνητικά σχόλια Ελλήνων και άλλων πολιτών, τόσο από την Ελλάδα όσο και από τη Γερμανία για την διαφήμιση με την "δραχμή":
Σύμφωνα με πληροφορίες περίπου στις 10:45 (ώρα Ελλάδας) η Sixt "υποχρεώθηκε" να κατεβάσει την εν λόγω διαφήμιση από τη επίσημη ιστοσελίδα της, και όπως βλέπετε στην φωτογραφία που ακολουθεί τη θέση της "δραχμής" πήρε μια διαφήμιση που αναφέρεται στην Πορτογαλία:


Aν σου άρεσε κάνε LIKE..

ShareThis

Copyrighttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

Copyright (c) 2010-2017 frappedoupoli.gr

sociallllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll