Οι στόχοι κάνουν καλό


Έχετε σκεφτεί ποτέ πόσο καλά νιώθετε κάθε φορά που βάζετε κάποιο στόχο και τον πετυχαίνετε; Και δεν μιλάμε πάντα για τεράστιους στόχους, όπως το να ξεπεράσετε την αραχνοφοβία σας ή να χάσετε δέκα κιλά σε έναν μήνα, μιλάμε για μικρούς, καθημερινούς στόχους, που μας γεμίζουν ενέργεια και καλή διάθεση. ..

Ό,τι στόχους κι αν θέτετε κάθε φορά, αυτό που πρέπει να γνωρίζετε είναι ότι από αυτούς επωφελούνται και το μυαλό και το σώμα σας. 

Κάθε φορά που θέτετε κάποιον στόχο, καλό θα ήταν να θυμάστε ότι:
        1. ο στόχος αυτός έχει νόημα προσωπικά και μόνο για εσάς
        2. ο στόχος πρέπει να είναι πολύ συγκεκριμένος και να έχετε φτιάξει κι ένα χρονοδιάγραμμα επιτυχίας
     3. καλό θα ήταν να τον καταγράψετε κάπου, είτε στο ημερολόγιό σας, είτε σε ένα απλό χαρτί που θα κολλήσετε στο ψυγείο για να το βλέπετε κάθε μέρα

Όλα τα παραπάνω μας διευκολύνουν στην επίτευξή του, μιας και τονώνουν την αυτοπεποίθησή μας. Επιπλέον, το να βάζουμε στόχους στη ζωή μας είναι σαν να προσπαθούμε πιο οργανωμένα να βάλουμε μια τάξη σε όσα συμβαίνουν γύρω μας, η πλειοψηφία των οποίων είναι πάνω από τον έλεγχό μας. 

Τέλος, το να βάζουμε στόχους και να τους πετυχαίνουμε μας βοηθάει στο να επικεντρωνόμαστε σε πράγματα σημαντικά, κάνοντάς μας να παίρνουμε καλύτερες αποφάσεις για την καθημερινότητά μας.
Aν σου άρεσε κάνε LIKE..

ShareThis

Copyrighttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

Copyright (c) 2010-2017 frappedoupoli.gr

sociallllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll