Ο Πούτιν στρέφει το βλέμμα του στην Ελλάδα, καθώς η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ «ξεψυχά»!


Για πρώτη φορά μετά από σχεδόν δύο χρόνια παντελούς σιωπής, όταν η κυβέρνηση Παπανδρέου δεν δέχθηκε να συζητήσει το χαμηλότοκο δάνειο από την Ρωσία και κατέφυγε στον Μηχανισμό Στήριξης, η Μόσχα επανέρχεται στο θέμα της διάσωσης της Ελλάδας και ζητά «άμεσα μέτρα από την...




ευρωζώνη». Με δηλώσεις του ο υπουργός Οικονομικών της Ρωσίας, Αλεξέι Κούντριν, τόνισε ότι «Είναι απείρως προτιμότερο να σωθεί η Ελλάδα τώρα με το όποιο κόστος, παρά να υπάρξουν αρνητικές συνέπειες από την ελληνική χρεοκοπία για την Ισπανία και την Ιταλία».
Ο Ρώσος υπουργός Οικονομικών, που θεωρείται καθαρά «Πουτινικός», την τελευταία φορά που είχε μιλήσει για την Ελλάδα, λέγοντας ότι «Αφού δεν δέχονται βοήθεια ας πάνε στο ΔΝΤ μήπως σωθούν» είχε δεχθεί τις επιπλήξεις του Ρώσου υπουργού Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ, ο οποίος βάσει της συμπεριφοράς Παπανδρέου, είχε δηλώσει ότι «Δεν πρέπει να μιλάμε για κράτη που βρίσκονται εκτός της ζώνης ενδιαφερόντων της Ρωσίας», σηματοδοτώντας την μεγάλη στροφή της Μόσχας σε βάρος της Αθήνας.
Η στροφή ενδιαφερόντων του Α. Κούντριν έχει να κάνει σίγουρα με την αποσαφήνιση τις υποψηφιότητας και σίγουρης εκλογής του Β. Πούτιν τον ερχόμενο Μάρτιο, ο οποίος θεωρεί προτεραιότητα του να ανοίξει και πάλι την «αγκαλιά» της Ρωσίας προς την Ελλάδα, ειδικά μετά και την τελευταία επίσκεψη των επιτελών της Νέας Δημοκρατίας στο συνέδριο του κόμματός του, που υπέγραψαν στρατηγικές συμφωνίες με το κόμμα του Πούτιν και όλα δείχνουν μετά βεβαιότητος, ότι θα είναι το διάδοχο καθεστώς στην Ελλάδα.
Aν σου άρεσε κάνε LIKE..

ShareThis

Copyrighttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

Copyright (c) 2010-2017 frappedoupoli.gr

sociallllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll