Τα ζώδια σήμερα...

Η frappedoupoli φροντίζει για σένα...
Δες τις σημερινές προβλέψεις για το ζώδιο σου...










ΚΡΙΟΣ
Εκμεταλλευτείτε αυτήν την περίοδο όπου ευνοούνται οι νέες συνεργασίες και τα σημαντικά ραντεβού. Θα προσπαθήσετε να βάλετε τις σκέψεις σας σε τάξη και να οργανώσετε τα επόμενα σας βήματα. Ο ερωτικός τομέας υπόσχεται τα καλύτερα, η διάθεσή σας θα είναι ανεβασμένη και η λίμπιντό σας στα ύψη. Παρότι στους περισσότερους από εσάς οι ευκαιρίες μέσα από αξιόλογες προτάσεις εναλλάσσονται με ανατροπές, το μέλλον, σας επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις. Στη δουλειά σας θα αντιμετωπίσετε κάποιες δυσκολίες με τις υποθέσεις που έχετε αναλάβει, για αυτό καλό θα είναι να ζητήσετε την βοήθεια των συνεργατών σας.


ΤΑΥΡΟΣ
  Αποφύγετε  να  έρθετε  σε  αντιπαράθεση  με τον ερωτικό  σας σύντροφο,  φτάνοντας  ακόμη  και σε  σκληρές  συγκρούσεις.   Δημιουργικά  σχέδια,  επιχειρηματικά  σχέδια,  μακρινά  ταξίδια,    νομικές  και  διαδικαστικές  υποθέσεις  μπορούν  πλέον  να  προγραμματιστούν.   Ευνοήστε  για να  ασχοληθείτε  με  την εξωτερική  σας εμφάνιση  τις διατροφικές  σας  συνήθειες  και  γενικώς  με  τον τρόπο  ζωής  σας.   Καλό  θα  ήταν  βέβαια  να  μην  προβείτε  σε  κινήσεις  για  λίγες  ημέρες.   Να  βρίσκεστε  σε  εγρήγορση  και  καλό  θα  ήταν  αυτήν  την  περίοδο  να  κρατάτε  μυστικά  τα  σχέδιά  σας.


ΔΙΔΥΜΟΙ
Στα αισθηματικά σας, οι δεσμευμένοι του ζωδίου θα κάνετε ένα απολογισμό της σχέσης σας και θα βγάλετε χρήσιμα συμπεράσματα, που θα σας οδηγήσουν στο να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον σας. Στα οικονομικά σας, αποφύγετε καινούργια ανοίγματα και προσπαθείστε να τακτοποιήσετε παλιές σας οφειλές. Στο χώρο σας επικρατεί πολύ παρασκήνιο, γι αυτό να είστε προσεκτικοί με τις κινήσεις σας. Στον ερωτικό τομέα όσοι από τους δεσμευμένους γοητεύεστε από τον παράνομο έρωτα καλό θα είναι να είστε πολύ προσεκτικοί. Τα ζητήματα καριέρας σας αποσπούν πολύ χρόνο με συνέπεια να παραμελείτε την προσωπική σας ζωή.


KAΡΚΙΝΟΣ
Αποφύγετε κόντρες με τον σύντορφο σας, γιατί δεν θα σας οδηγήσουν πουθενά. Θα παρουσιαστούν ευκαιρίες για να διορθώσετε τα λάθη του παρελθόντος. Οι αδέσμευτοι θα σας δοθούν οι ευκαιρίες να ξεκινήσετε κάτι το όμορφο και ουσιαστικό που θα δώσει νόημα στη ζωή σας. Στα επαγγελματικά σας τα άστρα προβλέπουν, ότι θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με τις συμφωνίες που θα κάνετε. Στο εργασιακό σας περιβάλλον, θα αρχίσετε να νιώθετε πιο ασφαλείς στη θέση που ήδη είσαστε, γιατί θα αναγνωριστούν οι προσπάθειες και το έργο που έχετε προσφέρει.


ΛΕΩΝ
για να μην οδηγήσετε τα πράγματα στα άκρα. Θα επανεξετάσετε τα σχέδια που έχετε κάνει για την προώθηση της καριέρα σας και θα αναζητήσετε καινούργιους τρόπους για να πετύχετε την υλοποίηση τους των στόχων σας. Νέα δεδομένα θα αρχίσουν να δημιουργούνται στη ζωή σας. Παράλληλα θα αντιμετωπίσετε εμπόδια και δυσκολίες σε υποθέσεις που έχετε αναλάβει και θα κουραστείτε μέχρι να τις διευθετήσετε. Στα συναισθηματικά σας όσοι έχετε μόνιμο δεσμό, φροντίστε να διατηρήσετε το ήρεμο κλίμα που επικρατεί αυτή την στιγμή και αποφύγετε αντιπαραθέσεις με τον σύντροφο σας.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Καλύτερα να κάνετε μια ειλικρινή συζήτηση με το σύντροφο σας, εκφράζοντας του τις σκέψεις και τις αμφιβολίες που έχετε. Ο αισθηματικός τομέας έρχεται για εσάς σε δεύτερη μοίρα αυτό το διάστημα. Οργανωθείτε σωστά και με αρωγό την υπομονή και την επιμονή θα έχετε σε βάθος χρόνου τα αποτελέσματα που επιθυμείτε. Σε κάποιους από εσάς θα γίνουν προτάσεις για αλλαγή χώρου εργασίας και θα πρέπει να ελέγξτε προσεκτικά τους όρους και πάνω από όλα τα κίνητρα αυτών που σας κάνουν τις προσφορές. Στον ερωτικό τομέα, παρεξηγήσεις και εντάσεις δεν θα λείψουν και μια διάθεση ανταγωνισμού και αδιαλλαξίας είναι πολύ πιθανή.


ΖΥΓΟΣ
Αισθηματικά, οι δεσμευμένοι του ζωδίου, η ερωτική σας ζωή θα γίνει πιο χαρούμενη αν αφήσετε πίσω τους παλιούς σας φόβους και ανασφάλειες. Η επικοινωνία με τους συνεργάτες σας θα είναι δύσκολη και θα υπάρξουν διαφωνίες μεταξύ σας. Θα επανεξετάσετε τα σχέδια που έχετε κάνει για την προώθηση της καριέρα σας και θα αναζητήσετε καινούργιους τρόπους για να πετύχετε την υλοποίηση τους των στόχων σας. Οι εξελίξεις από εδώ και πέρα στον επαγγελματικό σας τομέα θα είναι ραγδαίες και σίγουρα δεν θα έχετε την πολυτέλεια του ελεύθερου χρόνου. Στα ερωτικά σας εσείς που έχετε μια μόνιμη σχέση δείτε τώρα τις διαφορές που υπάρχουν με το ταίρι σας και κάντε κινήσεις ώστε να γεφυρώσετε την απόσταση που έχει δημιουργηθεί μεταξύ σας.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η ερωτική σας ζωή θα βελτιωθεί αυτό το διάστημα. Θα καταφέρετε να υλοποιήσετε τις αποφάσεις που έχετε πάρει, αδιαφορώντας αν δυσαρεστήσουν κάποιους μέσα στη δουλειά σας. Οι υποχρεώσεις για αρκετούς από εσάς θα είναι πολλές και οι ευθύνες μεγάλες. Παράλληλα θα προκύψουν προτάσεις για νέες συνεργασίες και η διάθεση σας θα ανέβει, αφού θα δείτε ότι αναγνωρίζεται το έργο σας. Τις τελευταίες μέρες της βδομάδας, τα άστρα προβλέπουν ότι τα οικονομικά σας θα βελτιωθούν για τους περισσότερους από εσάς.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Διαχειριστείτε τα χρήματα σας με σύνεση, αποφεύγοντας σπατάλες και περιττά έξοδα. Θα εισπράξετε καθυστερούμενα χρήματα και θα μπορέσετε να μειώσετε τα χρέη σας. Οι ελεύθεροι ένα πρόσωπο από τα παλιά θα εμφανιστεί και θα σας αναστατώσει…. Προσοχή χρειάζεται σε οικονομικές συμφωνίες και υπογραφές συμβολαίων για να μην εγκλωβιστείτε σε καταστάσεις που δεν θα μπορέσετε να ξεφύγετε εύκολα. Στον επαγγελματικό τομέα όσοι παραμένετε συγκεντρωμένοι στους στόχους σας θα έχετε απολαβές παρά τα μικροπροβλήματα που μπορεί να παρουσιαστούν.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Θα συναντήσετε εμπόδια και δυσκολίες στα καινούργια ανοίγματα που θέλετε να κάνετε. Νιώθετε πού πιο ώριμοι και πιο έμπειροι και θα μεθοδεύσετε τις κινήσεις σας, ώστε να επαναφέρετε σύντομα τις ισορροπίες στη ζωή σας. Οι συνεργάτες σας θα είναι πρόθυμοι να σας βοηθήσουν και να σας στηρίξουν στο έργο που έχετε αναλάβει. Προσπαθήστε να φέρετε τις καταστάσεις στα δικά σας μέτρα. Στον ερωτικό τομέα ευνοούνται οι εκπρόσωποι του ζωδίου που αρεσκονται σε εφήμερες σχέσεις και περιπέτειες.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Εκμεταλλευτείτε το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα για να κάνετε τα όποια σημαντικά ραντεβού που αφορούν την καριέρα σας. Θέματα καριέρας θα σας απασχολήσουν έντοντα αυτές τις μέρες. Οι ευκαιρίες θα είναι πολλές για όσους επιθυμείτε να δημιουργήσετε ή να βελτιώσετε τις συνθήκες στον χώρο της δουλειάς. Προς το τέλος της βδομάδας το ταίρι σας θα είναι κάπως απόμακρο, γιατί θα περνά πολύ έντονους προβληματισμούς γύρω από τη ζωή του και την επαγγελματική του σταδιοδρομία. Στον ερωτικό τομέα οι ισορροπίες μπορούν να διατηρηθούν αν φανείτε διαλλακτικοί και έχετε διάθεση συνεννόησης.


ΙΧΘΕΙΣ
  Μπορείτε  να  κάνετε  κάποια  σταθερά  βήματα  στα  επαγγελματικά.   Αφήστε  αυτήν  την  περίοδο  να  περάσει  και  μην  πάρετε  σημαντικές  αποφάσεις  τώρα.   Δημιουργικά  σχέδια,  επιχειρηματικά  σχέδια,  μακρινά  ταξίδια,    νομικές  και  διαδικαστικές  υποθέσεις  μπορούν  πλέον  να  προγραμματιστούν.   Ένα  έντονο  παρασκήνιο  είναι  πολύ  πιθανό  να  λειτουργεί  σε  βάρος  σας,  γι  αυτό  φανείτε  προσεκτικοί.   Η  συναισθηματική  σας  ζωή  έχει  όλες  τις  προϋποθέσεις  να  βελτιωθεί.


zodia123
Aν σου άρεσε κάνε LIKE..

ShareThis

Copyrighttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

Copyright (c) 2010-2017 frappedoupoli.gr

sociallllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll