Τα ζώδια σήμερα!

Η frappedoupoli φροντίζει για σένα...
Δες τις σημερινές προβλέψεις για το ζώδιο σου...






KΡΙΟΣ
Ερωτικά, ενώ τα πράγματα μέσα στην σχέση σας θα αρχίσουν να στρώνουν, εσείς θα νιώθετε ακόμα ανασφάλεια και απογοήτευση που όμως δεν θα έχει υπόβαθρο τώρα πια. Κάποια σκαμπανεβάσματα θα υπάρξουν καθώς θα έχετε απρόσμενα έξοδα που θα τα καλύψετε τελευταία στιγμή. Οι σχέσεις με αδέλφια, συγγενείς δεν αποκλείετε να σας φέρουν σε δύσκολη θέση. Πολλοί από εσάς να είστε προετοιμασμένοι για έκτακτα έξοδα και οικονομικές εκκρεμότητες από το παρελθόν. Στην ερωτική σας ζωή, εσείς που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις θα υπάρχουν έντονοι προβληματισμοί για την κοινή πορεία με το ταίρι σας.


ΤΑΥΡΟΣ
Αποφύγετε συζητήσεις που θα δημιουργήσουν εντάσεις. Ήρθε η ώρα να αλλάξετε τα κακώς κείμενα στη ζωή σας, να κλείσετε ορισμένα κεφάλαια και να ανοίξετε καινούργια ,με πιο γερές βάσεις για το μέλλον. Μπορείτε να βελτιώσετε τα δεδομένα στον εργασιακό σας τομέα αλλά και να αυξήσετε και τα έσοδά σας. Όσοι είστε ελεύθεροι επαγγελματίες, θα χρειαστεί να επενδύσετε περισσότερα κεφάλαια στην επιχείρηση σας, ώστε να συνεχίσει να είναι ανταγωνιστική. Στα προσωπικά σας οι δεσμευμένοι θα πρέπει να χειριστείτε τα θέματα που θα προκύψουν από κοινού με τον σύντροφο σας και με ήρεμες συζητήσεις να βρείτε τις λύσεις που πρέπει.


ΔΙΔΥΜΟΙ
Αποβάλλετε την εγωιστική σας συμπεριφορά γιατί θα σας οδηγήσει σε ρήξη με το κοντινό σας περιβάλλον. Καθυστερήσεις εμπόδια προβλήματα και αναβολές σας έχουν κουράσει μέχρι του σημείου να απογοητευτείτε. Μην διστάσετε να κάνετε πράγματα τα οποία θα σας ωφελήσουν. Προσέχετε για τυχόν παρασκήνιο που μπορεί να λειτουργεί σε βάρος σας αυτό το διάστημα. Στα ερωτικά σας, οι δεσμευμένοι θα κάνετε ένα απολογισμό της σχέσης σας και θα βγάλετε χρήσιμα συμπεράσματα, που θα σας οδηγήσουν στο να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για ένα κοινό μέλλον με το ταίρι σας.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ένα παρασκήνιο που αφορά συνωμοσίες ή και συζητήσεις γύρω από τον εργασιακό σας τομέα δεν αποκλείεται να αποκαλυφθεί. Έχετε περάσει σε μια μεταβατική περίοδο και πρέπει να κάνετε περισσότερους συνδυασμούς για να ανταποκριθείτε στις απαιτήσεις της ζωής. Ο αισθηματικός τομέας παρουσιάζει σταθερότητα αυτή την εποχή. Προσοχή όμως μην προβείτε σε επενδύσεις, αγορές ή οικονομικά ρίσκα αυτήν την περίοδο και έως το τέλος του καλοκαιριού. Τα ζητήματα καριέρας σας αποσπούν πολύ χρόνο με συνέπεια να παραμελείτε την προσωπική σας ζωή.


ΛΕΩΝ
Ενώ ευχάριστα και διασκεδαστικά θα περάσετε μαζί με τον ερωτικό σας σύντροφο ή και τα παιδιά. Θα αναλάβετε πολλές ευθύνες και υποχρεώσεις, που αρχικά θα σας αγχώσουν αλλά στο τέλος θα τα καταφέρετε. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, μια σχέση από τα παλιά θα έρθει πάλι στο προσκήνιο. Όσοι έχετε προβλήματα μέσα στη σχέση σας τώρα θα μπορέσετε να βρείτε λύσεις και να αναπληρώσετε τα κενά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Στον οικονομικό σας τομέα, προμηνύονται καινούργια ξεκινήματα που θα σας αποφέρουν μακροχρόνια οφέλη.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γι αυτό θα πρέπει να είστε αφοσιωμένοι στο σκοπό σας, αν θέλετε να δείτε γρήγορα τους κόπους σας να αναμείβονται. Εσείς που είστε μόνοι, τα άστρα προβλέπουν ότι θα κάνετε μια ενδιαφέρουσα γνωριμία. Μια σύντομη εκδρομή θα ήταν σκόπιμη για να φορτίσετε τις μπαταρίες σας. Περιορίστε στο ελάχιστο τα έξοδά σας. Στον εργασιακό σας τομέα προσπαθήστε να είστε αντικειμενικοί στην κρίση σας και εξετάστε τις προτάσεις που θα προκύψουν αναλυτικά για αν αποφύγετε τυχόν λάθη του παρελθόντος και προπαντός μην είστε ανυπόμονοι και κάνετε βεβιασμένες κινήσεις.


ΖΥΓΟΣ
Η περίοδος δεν είναι κατάλληλη για επενδύσεις. Θα παρουσιαστούν ευκαιρίες για να διορθώσετε τα λάθη του παρελθόντος. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, μια σχέση από τα παλιά θα έρθει πάλι στο προσκήνιο. Ορισμένοι από εσάς θα πάρετε προαγωγή αυτή την περίοδο. Σχέδια για το μέλλον θα ευνοηθούν.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ακολουθήστε τη διαίσθηση σας και σίγουρα θα σας οδηγήσει στο σωστό μονοπάτι. Αποφύγετε την υπερένταση αυτό το διάστημα και αφιερώστε χρόνο για ξεκούραση, προκειμένου να φορτίσετε τις μπαταρίες σας. Γενικότερα όμως θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με τη διαχείριση των χρημάτων σας και να μην κάνετε άσκοπες αγορές. Είναι πολύ πιθανόν να κρύβουν σημαντικές ευκαιρίες που δεν θα πρέπει να πάνε χαμένες. Ένα  έντονο  ενδιαφέρον  υπάρχει  γύρω  από θέματα  καριέρας  εδώ και αρκετό  καιρό.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Οι προκλήσεις που θα κληθείτε κάποιοι από εσάς να αντιμετωπίσετε θα αφορούν τόσο τον αισθηματικό όσο και τον επαγγελματικό τομέα. Οργανώστε λίγο καλύτερα τις κινήσεις σας. Προσοχή στην υπερκόπωση, διαθέστε χρόνο για ξεκούραση. Στα οικονομικά σας, θα μπορέσετε να ξεκαθαρίσετε με παρελθοντολογικές σας οφειλές και να ισορροπήσετε τα πράγματα. Στον οικονομικό σας τομέα θα παρουσιαστούν ευκαιρίες για να βελτιώσετε το εισόδημα σας πράγμα που θα σας κάνει να πάρετε τα πάνω σας και να κινηθείτε πιο άνετα.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Θα πρέπει να οργανωθείτε για να διορθώσετε τυχόν παραλείψεις ή λάθη σας και να μπορέσετε να εδραιωθείτε καλύτερα στο χώρο σας. Μάλιστα οι αδέσμευτοι έχουν πολύ μεγάλες πιθανότητες να βιώσουν έναν κεραυνοβόλο έρωτα. Να είστε πολύ προσεκτικοί με την λήψη αποφάσεων γιατί υπάρχει πιθανότητα αν δεν εξετάσετε αναλυτικά όλες τις λεπτομέρειες να έχετε μπερδέματα και ανατροπές στην πορεία. Στον αισθηματικό τομέα οι συνθήκες είναι ευνοϊκές. Συναντήσεις με φιλικά σας πρόσωπα θα σας χαροποιήσουν και θα σας βοηθήσουν να χαλαρώσετε.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μετά από μια αυτοκριτική που θα κάνετε στον εαυτό σας, θα αρχίσετε να βλέπετε τη ζωή κάτω από διαφορετικό πρίσμα και θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το πώς θα κατακτήσετε προσωπικούς και επαγγελματικούς στόχους. Μια μυστική σχέση θα μπορούσε να υπάρχει ενώ κάποιοι από εσάς δεν αποκλείετε να κινείστε παρασκηνιακά ή να μην θέλετε να κοινοποιήσετε κάποια σχέδιά σας. Ο επαγγελματικός τομέας φαίνεται να αποσπά το μεγαλύτερο μέρος της προσοχής σας αυτήν την εβδομάδα. Στον οικονομικό σας τομέα, τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητες σας και χειριστείτε με σύνεση τα χρήματα σας. Το ενδιαφέρον σας θα στραφεί σε θέματα καριέρας και θα αρχίσετε να σχεδιάζετε τα επόμενα σας βήματα για να ικανοποιήσετε τις υψηλές σας φιλοδοξίες.


ΙΧΘΕΙΣ
Με ήρεμη προσέγγιση των καταστάσεων θα καταφέρετε να αποκτήσετε την πλήρη αρμονία στη ζωή σας. Οι εντάσεις και οι πιέσεις στον επαγγελματικό τομέα θα σας εκνευρίσουν και θα σας αγχώσουν. Όσοι είστε ελεύθεροι επαγγελματίες, θα χρειαστεί να επενδύσετε περισσότερα κεφάλαια στην επιχείρηση σας, ώστε να συνεχίσει να είναι ανταγωνιστική. Στα αισθηματικά σας, εσείς που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις καλό θα είναι να γίνετε πιο τρυφεροί με το ταίρι σας και να του εκφράσετε τα βαθιά σας συναισθήματα. Στον αισθηματικό σας τομέα, όσοι έχετε μόνιμο δεσμό θα υπάρξουν εντάσεις με το σύντροφο σας και θα πρέπει να είσαστε προσεκτικοί.


zodia123
Aν σου άρεσε κάνε LIKE..

ShareThis

Copyrighttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

Copyright (c) 2010-2017 frappedoupoli.gr

sociallllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll