Έτσι «κόπηκε» ο Παπαδήμος!


Τις τελευταίες μέρες ακούστηκαν τόσα πολλά ονόματα για την πρωθυπουργία, που μπορεί κάποιος να μιλήσει για πραγματική «παρέλαση» ονομάτων.Αν ένα όνομα φάνηκε να φτάνει πιο κοντά απ όλους και να κερδίζει σε αυτή την άτυπη «κούρσα», ήταν αυτό το Λουκά Παπαδήμου....
Ένας τεχνοκράτης, με εγνωσμένη αξία τόσο στο εσωτερικό , αλλά και το εξωτερικό και με πολλά «παράσημα» να τον συνοδεύουν στην καριέρα του.
Τι έγινε και δεν ευοδώθηκε ούτε αυτό το σενάριο;
Σύμφωνα με πληροφορίες ο Λουκάς Παπαδήμος, δεν είχε αυτή την εβδομάδα προορισμό την πρωτεύουσα της Ελλάδας, ωστόσο άλλαξε δρομολόγιο και βρέθηκε στην Αθήνα. Αυτό δεν έγινε τυχαία, καθώς υπήρχε τηλεφωνική επαφή με κορυφαίο αξιωματούχο της κυβέρνησης, που φέρεται να του είπε, πως ο Πρωθυπουργός είχε επικοινωνήσει με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και είχε προταθεί το όνομα του, για να αναλάβει τα ηνία της χώρας και μάλιστα οι συζητήσεις είχαν ξεκινήσει στα παρασκήνιο.
Ο κορυφαίος τραπεζίτης, βρέθηκε την επόμενη μέρα να αναμένει στο ακουστικό του και παρά τα όσα διαρρέονταν στα ΜΜΕ, αυτό το ακουστικό δεν …χτύπησε ποτέ!
Μάλιστα τα επόμενα 24ωρα κύλησαν με πολλούς συνεργάτες του κ.Παπαδήμου να τον συγχαίρουν για την ανάληψη των νέων καθηκόντων του, με τον πρώην αντιπρόεδρο της ΕΚΤ, να μην απαντά στα συγχαρητήρια και να τηρεί στάση αναμονής!
Από την στιγμή που η κατάσταση φαινόταν να οδηγείται σε αδιέξοδο, πολλοί στενοί συνεργάτες του κ.Παπαδήμου τον προέτρεψαν να επικοινωνήσει ο ίδιος με τον πρωθυπουργό, για να δει προς τα που βαίνει η κατάσταση. Ο Λουκάς Παπαδήμος, σήκωσε το ακουστικό του, αλλά δεν φαίνεται να έκανε το ίδιο και ο πρωθυπουργός! Επικοινωνία μεταξύ τους δεν υπήρξε ποτέ, με την ΝΔ να επιβεβαιώνει τα θρυλούμενα, καθώς διέρρευσε πως το όνομα του Λουκά Παπαδήμου, δεν προτάθηκε ποτέ στην Συγγρού!
Αυτό αφήνει πολλά ερωτηματικά για τις σκοπιμότητες και τις εσωτερικές σκέψεις του Γιώργου Παπανδρέου και κανείς δεν μπορεί να ψυχολογήσει τι συνέβη όλο αυτό το διάστημα μέσα στο μυαλό του!
Σίγουρα μία παράμετρος στις όλες εξελίξεις είναι και τα εσωκομματικά του ΠΑΣΟΚ και σε ποιον θα κληροδοτηθεί το κόμμα (όσο είναι αυτό) και τις πιέσεις που δέχεται ο Γιώργος και από το Καστρί!

Aν σου άρεσε κάνε LIKE..

ShareThis

Copyrighttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

Copyright (c) 2010-2017 frappedoupoli.gr

sociallllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll