Τα πιο περίεργα Guiness’ Records!!

Πρόσφατα διάβαζα το βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες,και σκέφτηκα ότι θα μπορούσα να βρω κάτι ενδιαφέρον.Βρήκα λοιπόν τα πιο περίεργα ρεκόρ που έγιναν ποτέ.
Σας τα παραθέτω...



Ο πιο γρήγορος πυροβολισμών 10 βελών






Ο Luis Caídas Martín από την Ισπανία στις 4 Ιουνίου του 2006 πυροβόλησε με τόξο δέκα βέλη σε μόλις 1 λεπτό 7 δευτερόλεπτα!





Ο πιο γρήγορος δρομέας 100μ μετ’ εμποδίων




Ο Christopher Irmscher έκανε ρεκόρ με 14,82 δευτερόλεπτα, στη Γερμανία, στις 13 Σεπτεμβρίου του 2008, τρέχοντας 100μ μετ’ εμποδίων φορώντας… βατραχοπέδιλα.





Το πιο γρήγορο φούσκωμα μπαλονιών




Μπορείτε να φουσκώσετε 23 μπαλόνια σε 3 λεπτά; Αυτός ο άνθρωπος μπορεί να το κάνει - αλλά από τη μύτη του! Το ρεκόρ σημειώθηκε από τον Andrew Dahl (ΗΠΑ) στις 18 Μαρτίου 2010.





Το πιο γρήγορο σβήσιμο δάδων




Αυτός ο κύριος μπορεί να σβήσει αναμένες δάδες πιο γρήγορα από ότι εμείς σβήνουμε τα κεριά στην τούρτα γενεθλίων μας (για όσους τα γιορτάζουν ακόμα). Ο Hubertus Wawra από την Γερμανία στις 21 Φεβρουαρίου του 2011, έσβησε 39 αναμένες δάδες σε 30 δευτερόλεπτα.

Ααα!! Ξέχασα να αναφέρω ότι τα έσβησε με το στόμα του!





Άρση βαρών μιας γλώσσας




Το μεγαλύτερο βάρος που μπορεί να σηκώσει κάποιος με την γλώσσα του είναι 12,5kg. Και αυτός δεν είναι άλλος από τον Άγγλο Thomas Blackthorne, που σήκωσε αυτό το βάρος με έναν γάντζο περασμένο στην γλώσσα του, την 1η Αυγούστου του 2008.





Τα πιο πολλά σπαθιά που μπορεί να καταπιεί γυναίκα.




Η Natasha Veruschka από τις ΗΠΑ, μπορεί και καταπίνει 13 σπαθιά των 38.1 cm το καθένα.. ταυτόχρονα!!

Και όμως το κατάφερε στις 3 Σεπτεμβρίου του 2004, στην 3η ετήσια συνάντηση «Sideshow Gathering and Sword Swallowers Convention» στην Πενσυλβάνια.

Himaira
Aν σου άρεσε κάνε LIKE..

ShareThis

Copyrighttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

Copyright (c) 2010-2017 frappedoupoli.gr

sociallllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll