Τι κρύβουν σήμερα 11/12 τα Ζώδια!

Η frappedoupoli φροντίζει για σένα...
Δες τις σημερινές προβλέψεις για το ζώδιο σου...



Κριός 11-12-2011
Επικοινωνιακά νιώθετε πως είναι αρκετά δύσκολο να βρείτε τη γη της επαγγελίας. Το τετράγωνο του Άρη με το Βόρειο Δεσμό θα σας αναγκάσει να το ρίξετε λίγο έξω, προκειμένου να εκτονωθείτε. Αισθηματικά, αναμοχλεύετε καταστάσεις του παρελθόντος και προφανώς θα τις βρείτε μπροστά σας. Τηλεφωνήματα και μηνύματα ίσως σας ταράξουν.
Ταύρος 11-12-2011
Η επιμονή σας ως προς την επίτευξη κάποιου στόχου ίσως δημιουργήσει αντιπαλότητες. Μέσα από τα ερωτικά σας δεν αποκλείεται να βρεθείτε ελαφρά ζημιωμένοι και να δώσετε τον υπέρ πάντων αγώνα για τη μεταστροφή αυτής της κατάστασης. Επιπλέον, θα χρειαστεί η συνδρομή σας σε κάποια οικογενειακό ζήτημα. Κάποια απρόσκλητη επίσκεψη ίσως χαλάσει το πρόγραμμα σας.
Δίδυμοι 11-12-2011
Η έκλειψη στο ζώδιό σας φέρνει ανακατατάξεις σε συναισθηματικό και προσωπικό επίπεδο. Η αδυναμία κάποιων να μπορέσουν να τηρήσουν αυτά που υποσχέθηκαν ίσως σας απογοητεύσει. Ωστόσο, μέσα από τους φίλους και την καλή παρέα βρίσκετε λύση και η βραδινή έξοδος λειτουργεί σαν βαλβίδα εκτόνωσης της πίεσης. Η αισθηματική ζωή υποβάλλεται σε μια δοκιμασία αντοχής στο χρόνο.
Καρκίνος 11-12-2011
Σήμερα δημιουργείται μια ατμόσφαιρα η οποία θα σας βοηθήσει να βγάλετε κομμάτια από το ψυχισμό σας. Μέσα από την αισθηματική ζωή και την κατανόηση του συντρόφου σας εσείς διαβλέπετε ένα καλύτερο σήμερα και προσδοκάτε το αύριο. Η εσωστρέφεια δεν βοηθά, όμως η γλυκύτητα σας και το παιδικό του χαρακτήρα σας σώζει την κατάσταση.
Λέων 11-12-2011
Μέσα από τη σταδιακή αύξηση ευθυνών και εντυπώσεων καταφέρνετε να διακριθείτε. Ο αισθηματικός σας σύντροφος θα σας βοηθήσει να πάρετε αποφάσεις και να διακρίνετε την αλήθεια από το ψέμα. Ένα απρόσμενο τηλεφώνημα θα σας τονώσει τη διάθεση για μια συνάντηση. Για του ελεύθερους, ο έρωτας καραδοκεί κάπου εκεί πλησίον σας.
Παρθένος 11-12-2011
Με την έκλειψη στους Διδύμους και τον Άρη στο ζώδιό σας μοιάζετε με ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί. Μπορείτε να ελπίζετε σε πράγματα, καθώς σήμερα μέσα από δικές σας δράσεις θα καταφέρετε να ξεφορτωθείτε κάποια βάρη. Προσοχή στα οικονομικά και μην κλωτσάτε τις ευκαιρίες της ζωή σας. Η βραδινή έξοδος μπορεί να αποδειχθεί η ιδανική ψυχοθεραπεία.
Ζυγός 11-12-2011
Με την έκλειψη μέσα στο ζώδιο των Διδύμων μπορείτε να περιμένετε αρκετές αλλαγές οι οποίες θα σας επηρεάσουν σε συναισθηματικό επίπεδο. Η μέρα σας βρίσκει με νέα δεδομένα τα οποία καλείστε να αναλύσετε. Η ερωτική συμπεριφορά ίσως τελικά είναι αυτή που μέχρι τώρα ήταν η αχίλλειος πτέρνα σας. Ξαφνικές συναντήσεις θα δώσουν ένα άλλο χρώμα στην ημέρα.
Σκορπιός 11-12-2011
Πιστεύοντας πως ζείτε κάτι ξεχωριστό, απαιτείτε κατανόηση αλλά και ένα συγχωροχάρτι διαρκείας. Η παρούσα έκλειψη έρχεται να σας διδάξει πως όλοι είναι ίσοι και πως η συμπεριφορά σας πρέπει να είναι ανάλογη. Αισθηματικά, ζητήματα εγείρονται και αναζητούν μια διέξοδο. Το συναισθηματικό παρελθόν σας καλεί να λάβετε τελικές αποφάσεις
Τοξότης 11-12-2011
Η έκλειψη απέναντί σας εγείρει ζητήματα τρίτων και σας αναγκάζει να προστατέψετε τόσο τον εαυτό όσο και τον περίγυρο σας. Η αδυναμία να προσαρμοστείτε στις καταστάσεις της ημέρας ίσως σκορπίσει απίστευτες ποσότητες γέλιου. Αισθηματικά, χρειάζεται να πείτε τι νιώθετε. Μια βόλτα ή έντονη σωματική άσκηση θα σας βοηθήσει τόσο να εκφραστείτε όσο και να περάσετε καλά.
Αιγόκερως 11-12-2011
Ο χώρος του σπιτιού χρειάζεται αλλαγές και εσείς είστε οπλισμένοι και έτοιμοι για αυτές. Κερδίζοντας ένα στοίχημα με τον ίδιο σας τον εαυτό παίρνετε ευχαρίστηση και μπορείτε έτσι να συνεχίσετε με ευκολία για το μέλλον. Στα αισθηματικά σας αναζητάτε μια καλύτερη ποιότητα ζωής, πράγμα που θα σας οδηγήσει σε κάποιες υπερβολές.
Υδροχόος
Μια μέρα που υπόσχεται δυνατές συγκινήσεις. Κουβέντες και λόγια ίσως έρχονται με σκοπό να σας εξιτάρουν ή να προσελκύσουν το ενδιαφέρον σας. Η ανάγκη σας να βγείτε και να διασκεδάσετε ίσως σας οδηγήσει σε οικονομικές ακρότητες. Προσέξτε πως θα προσεγγίσετε τον ερωτικό σας σύντροφο. Ο τηλεφωνικός σας κατάλογος είναι γεμάτος από τηλέφωνα αλλά ελάχιστα αξίζουν τον κόπο.
Υχθεις
Κατά τη διάρκεια της ημέρας ίσως διαπιστώσετε πως ο ερωτικός σας κόσμος βρίσκεται υπό μια διαδικασία ανασυγκρότησης. Απαγκιστρωμένοι από προκατάληψη βαδίζετε στο αύριο, απεμπολώντας οτιδήποτε σχετίζεται με το παρελθόν. Ένας νέος έρωτας σας ανανεώνει και τη διάθεση. Τηλεφωνικές επικοινωνίες που χρειάζονται σοβαρότητα ίσως πρέπει να μετατεθούν για αργότερα.                       ΑΝΑΛΥΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ-ΜΟΡΙΑΚΟΣ ΒΙΟΛΟΓΟΣ



psixologikosfaros
Aν σου άρεσε κάνε LIKE..

ShareThis

Copyrighttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

Copyright (c) 2010-2017 frappedoupoli.gr

sociallllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll