"O πιο χαζός ληστής της Γερμανίας"

Η είδηση αποδεικνύει τη σημασία της σωστής πληροφόρησης. Ο 57χρονος Ζίγκφριντ θέλησε να ληστέψει τραπεζικό υποκατάστημα στο Όσναμπρικ της Γερμανίας και πήρε μάλιστα μία γυναίκα όμηρο για να εκβιάσει τους υπαλλήλους. Όμως η τράπεζα είχε φύγει από το κτίριο πριν από 17 χρόνια...








Τελικά συνελήφθη και τον καταδίκασαν σε επτά χρόνια φυλακή. Και σαν να μην έφτανε αυτό, η εφημερίδα Bild τον ονόμασε: "ο πιο χαζός ληστής τράπεζας στη Γερμανία".






Σύμφωνα με το δικαστήριο ο Ζίγκφριντ έφτασε στο υποκατάστημα που τώρα πια έχει μόνο μερικά ΑΤΜ, έχοντας μαζί του ένα ψεύτικο πιστόλι. Με την απειλή αυτού, συνέλαβε μία γυναίκα "όμηρο" και εισήλθε στο κτίριο για να ζητήσει 10.000 ευρώ ως "λύτρα".






"Το σχέδιο του όμως απέτυχε λόγω του ότι στο κτίριο στεγάζεται τα δέκα τελευταία χρόνια ένα φυσιοθεραπευτήριο", αναφέρει το έγγραφο. Σύμφωνα με την Bild η τράπεζα είχε μετακομίσει πριν από 17 χρόνια.






Ο κ. Ζίγκφριντ κατάλαβε το λάθος του αλλά δεν το έβαλε κάτω. Βγήκε στο δρόμο και με το ψεύτικο πιστόλι ανάγκασε μία περαστική να σηκώσει λεφτά από το ΑΤΜ. Της πήρε τα 400 ευρώ που σήκωσε και εξαφανίστηκε με κλεμμένο όχημα.






Το αυτοκίνητο βρέθηκε εγκαταλελειμμένο αργότερα. Μέσα σε αυτό είχε όμως αφήσει το ψεύτικο πιστόλι με τα δακτυλικά του αποτυπώματα.






Σύμφωνα με τους δικαστές ο κ. Ζίγκφριντ ομολόγησε ότι διέπραξε την κλοπή και τελικά καταδικάστηκε σε 7 χρόνια καθώς εκκρεμούσαν εναντίον του άλλες 22 κατηγορίες τα τελευταία 40 χρόνια.






Πηγή: AFP
Aν σου άρεσε κάνε LIKE..

ShareThis

Copyrighttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

Copyright (c) 2010-2017 frappedoupoli.gr

sociallllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll