Χαλκιδική: Έκλεισε το Πόρτο Καρράς....Στο "Δρόμο" 155 Εργαζόμενοι



Η διοίκηση του ξενοδοχείου αποφάσισε την αναστολή λειτουργίας του συγκροτήματος από τη Δευτέρα, επικαλούμενη σοβαρά προβλήματα ρευστότητας, που οφείλονται και σε ληξιπρόθεσμες οφειλές του Δημοσίου και συνεργατών. Η επιχείρηση θέλει να λειτουργεί εποχικά το ξενοδοχείο, ενώ το πλάνο προβλέπει απόλυση 155 εργαζομένων και μετατροπή των συμβάσεων πλήρους απασχόλησης σε εκ περιτροπής εργασίας για 120 εργαζομένους...


Ηταν Ιούνιος του 2003 και η χώρα μας από την ειδυλλιακή Σιθωνία και το Πόρτο Καρράς, όπου έγινε ίσως η πιο δαπανηρή Σύνοδος Κορυφής της Ε.Ε., επιδίωκε να στείλει διεθνώς την εικόνα της «ισχυρής «Ελλάδας».

Από τότε, όμως, άλλαξαν πολλά. Η Ελλάδα βρέθηκε σχεδόν στα Τάρταρα, να αντιμετωπίζει μια από τις μεγαλύτερες οικονομικές κρίσεις, ενώ το ξενοδοχειακό συγκρότημα Πόρτο Καρράς παραπαίει κι αυτό, κι από αύριο, Δευτέρα, κλείνει τις πύλες του για πρώτη φορά μετά το 1999 -όταν αγοράστηκε από τον Κ. Στέγγο και την Τεχνική Ολυμπιακή- μέχρι το Πάσχα, στα μέσα Απριλίου.

Το 2003 γινόταν λόγος για μια γενναία επένδυση που θα ανακαίνιζε τις ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις και υποδομές, ενώ ένα σημαντικό μέρος θα προερχόταν από τη συμφωνία με την ελληνική κυβέρνηση. Πάντως, πολλά δεν έγιναν τότε και πολλά αμφισβητήθηκαν.

xalkidikinews.g
Aν σου άρεσε κάνε LIKE..

ShareThis

Copyrighttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

Copyright (c) 2010-2017 frappedoupoli.gr

sociallllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll