Τι κρύβουν σήμερα 10/3 τα ζώδια!


Η frappedoupoli φροντίζει για σένα...
Δες τις σημερινές προβλέψεις για το ζώδιο σου...

Γενικό προφίλ
Η Σελήνη μέσα από το ζώδιο του Ζυγού στέλνει σήματα φινέτσας και διαλλακτικότητας. Το τρίγωνο Δία – Πλούτωνα φέρνει στην επιφάνεια και διογκώνει θέματα -κυρίως οικονομικά και επαγγελματικά. Οι πιο τυχεροί θα δουν τους πόθους τους να εκπληρώνονται, αντίθετα οι άτυχοι ενδέχεται να πέσουν θύματα των μεγάλων συμφερόντων. Επιπλέον το τρίγωνο Ερμή – Βόρειου Δεσμού προϊδεάζει για ενδιαφέρουσες συναντήσεις και συζητήσεις.

Κριός
Η μέρα ξεκινά με τη Σελήνη απέναντί σας, δικαιολογώντας έτσι την τάση που έχετε σήμερα να προσέξετε τόσο την εικόνα σας όσο και την εμφάνιση σας. Ο Ερμής στο ζώδιό σας τριγωνίζοντας το Βόρειο Δεσμό μπορεί να λειτουργήσει ευεργετικά, αφού μέσα από συναντήσεις και προσωπικές επαφές ίσως τελικά βρεθείτε να είστε οι κερδισμένοι της παρέας.

Ταύρος
Οι προσπάθειες που καταβάλλετε τόσο καιρό και σχετίζονται με τη νουθεσία κάποιων τελικά βλέπετε πως έχουν  αποτέλεσμα. Στην καθημερινότητα φροντίζετε να τα έχετε όλα στην εντέλεια και αυτό έχει ως αντίκτυπο την κούραση. Στα συναισθηματικά, έχουν δρομολογηθεί κάποια γεγονότα εν αγνοία σας τα οποία θα αποδείξουν πως η σχέση σας πατάει σε στέρεες βάσεις.

Δίδυμοι
Στο συναισθηματικό τομέα χρειάζεται να προσέξετε διότι ίσως κουβαλήσετε ζητήματα από άλλους τομείς. Η παρουσία της Αφροδίτης και του Δία στον 12ο σας βοηθά να βγάλετε προς τα έξω κάποια πολύ καλά στοιχεία του εαυτού σας, παρόλο που ώρες-ώρες σας ωθεί στην υπερβολή. Στις τηλεφωνικές επικοινωνίες καλό θα είναι να είσαστε λακωνικοί και να προτιμήσετε να ακούσετε παρά να μιλήσετε.

Καρκίνος
Η πορεία σας μέσα στο χώρο της οικογένειας δεν αφήνει σημάδια αμφισβήτησης, ωστόσο θα πρέπει να προσέχετε διότι οι εργασίες που σχετίζονται με το σπίτι ίσως τελικά σας πάρουν περισσότερο χρόνο από ότι πρέπει. Αισθηματικά, πιθανόν να χρειαστεί να βγάλετε προς τα έξω αυτά που νιώθετε, προκειμένου να δώσετε την ευκαιρία στο έτερο ήμισυ να καταλάβει πως η αγάπη υφίσταται.

Λέων
Η παρουσία της Αφροδίτης και του Δία στον Ταύρο σας δημιουργεί ευχάριστα προβλήματα, αφού θέλετε να κάνετε τη ζωή σας λίγο πιο λαμπερή από ότι είναι. Ωστόσο, το τρίγωνο Ερμή – Βορείου Δεσμού θα σας βοηθήσει να βγάλετε προς τα έξω την παιδική πλευρά σας με ό, τι αυτό συνεπάγεται. Οι αισθηματικές επιτυχίες σας χτυπούν την πόρτα και εσείς την ανοίγετε.

Παρθένος
Η σημερινή μέρα χρωματίζεται με ιδιαίτερα θετικές δονήσεις, αφού το τρίγωνο Δία – Πλούτωνα αλλά και του Άρη – Πλούτωνα σας βοηθά να κλείσετε τις υποθέσεις σας με τον πλέον άμεσο και επικερδή τρόπο. Σε προσωπικό επίπεδο, ίσως χρειάζεται να αποδείξετε τόσο τις δυνατότητές σας όσο και τις αντοχές σας σε πείσμα κάποιων που δεν το πιστεύουν.

Ζυγός
Η θέση της Σελήνης στο δικό σας ζώδιο σας δείχνει πως τα πράγματα οδεύουν πάρα πολύ καλά. Δυναμικοί, χωρίς παρόρμηση, νιώθετε πιο γειωμένοι από ποτέ. Αυτό έχει αντίκτυπο ακόμα και στην εμφάνισή σας, αφού θέλετε πλέον τα ρούχα σας να είναι προσωπική επιλογή και όχι καθ υπόδειξη της μόδας. Η αισθηματική σας ζωή  μπαίνει σε μια ιδανική φάση.

Σκορπιός
Τα ζητήματα που σας απασχολούν είναι κυρίως τα αισθηματικά και τα οικονομικά. Ίσως νιώθετε ότι η αισθηματική σας ζωή σας πελαγώνει, αφού η πολλαπλότητα των επιλογών σας δημιουργεί ένα νοητικό κομφούζιο. Στα οικονομικά, ίσως η καλύτερη διαχείριση να είναι το κλειδί. Τα τηλεφωνήματα και οι καθημερινές συναλλαγές θα σας βοηθήσουν να βρείτε τις λύσεις που αναζητάτε.

Τοξότης
Ο δικός σας πηγαιμός για την Ιθάκη περνάει μέσα από το δρόμο της αρετής, αφού πλέον δείχνετε αποφασισμένοι να ξορκίσετε το παρελθόν. Στα συναισθηματικά, ίσως έχετε κάποιες συναντήσεις οι οποίες, από το πουθενά, μπορεί να βγάλουν στην επιφάνεια αισθηματικά ζητήματα. Αποφύγετε να είστε βιαστικοί, προκειμένου να ελαχιστοποιήσετε τις πιθανότητες λάθους.

Αιγόκερως
Σήμερα η τύχη είναι με το μέρος σας αλλά θα χρειαστείτε και λίγο τον παράγοντας της προσωπικής προσπάθειας, προκειμένου να φτάσετε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Σίγουρα η Σελήνη στο Ζυγό δεν σας εξυπηρετεί, αφού σας διχάζει και δεν ξέρετε, αν θέλετε να καθίσετε σπίτι ή να κάνετε κάποιες άλλες δραστηριότητες. Αισθηματικά, μπορείτε να περιμένετε κάτι καλό.

Υδροχόος
Τα ζητήματα που έχετε μέσα σας εγείρουν μια μικρή επανάσταση από μεριάς τρίτων, αφού νιώθουν ότι τους γυρίσατε την πλάτη. Ο Άρης στον 8ο σας κάνει πιο ερωτικούς από ποτέ όμως χρειάζεται να προσέξετε γιατί δεν αποκλείεται να βρεθείτε σωματικά κουρασμένοι. Οι τηλεφωνικές επικοινωνίες ίσως τελικά δεν καταφέρουν να σας λύσουν το πρόβλημα.

Ιχθύες
Η σημερινή μέρα έχει κάποιες αντικειμενικές δυσκολίες που καλείστε να αντιμετωπίσετε. Πρώτον και σημαντικότερον, η παρουσία του Άρη ανάδρομου στην Παρθένου δείχνει πως  πρέπει να καταλάβετε πως η υποχώρηση είναι μια λύση και δεύτερον, οι πλανήτες μέσα στον δεύτερο οίκο, στον Κριό, δείχνουν πως η αλόγιστη σπατάλη δεν είναι λύση. Αισθηματικά, όλα αλλάζουν μονομιάς.

Aν σου άρεσε κάνε LIKE..

ShareThis

Copyrighttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

Copyright (c) 2010-2017 frappedoupoli.gr

sociallllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll