Τι κρύβουν σήμερα 25/4 τα ζώδια!


Δες τις σημερινές προβλέψεις για το ζώδιο σου...
ΚΡΙΟΣ
aries
Κάποια σημαντική συνεργασία θα σας παρουσιαστεί και χρειάζεται να είστε πολύ γρήγοροι για να αρπάξετε την ευκαιρία. Αν θέλετε να αλλάξετε την ροή της ενέργειάς σας, αρχίστε να έχετε μεγαλύτερο ενδιαφέρον στην γνώση γιατί με αυτό τον τρόπο θα επιβιώσετε καλύτερα. Ο Ζυγός συνεχίζει να σας δίνει μαθήματα τα οποία ακόμα σας είναι αναγκαία.


ΤΑΥΡΟΣ
taurus
Έχετε ανοιχτεί και ίσως κάνετε και έξοδα που αργότερα μπορεί να κρίνετε τον εαυτόν σας αυστηρά. «Προσέχετε για να έχετε» αυτό είναι το ρητό σας. Η προσωπική σας σχέση μπορεί να γίνει πιο ανάλαφρη, αν δεχτείτε και κάποια δύσκολα κομμάτια του συντρόφου σας που παλιά δεν μπορούσατε με τίποτε να αποδεχτείτε. Ένα σημαντικό έσοδο θα σας ενθουσιάσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ
gemini
Η Σελήνη μαζί με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας σίγουρα σας δίνει το προβάδισμα και κυρίως εσείς που έχετε γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο απολαμβάνετε περισσότερο την εύνοια και την άνεση που σας προσφέρεται απλόχερα από το σύμπαν. Το θέμα είναι να είστε έτοιμοι να τα δεχτείτε γιατί αν δεν έχετε κεραίες ανοικτές, σίγουρα δεν θα έχετε την ίδια ανταπόκριση. Οι συνειδητοποιήσεις για το εαυτόν σας είναι σημαντικές.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
cancer
Απομονώνεστε αλλά αυτό σας βοηθάει να ελαφρύνετε από τα διάφορα προβλήματα που αντιμετωπίζετε. Θέλετε να επικοινωνείτε με συγκεκριμένους ανθρώπους οι οποίοι όπως πιστεύετε ότι σας κάνουν καλό. Το διάβασμα και η γνώση θα σας κάνουν να διαμορφώσετε άποψη για συγκεκριμένα θέματα. Μια κρυφή σχέση σας απομονώνει αλλά συγχρόνως σας δίνει την ευκαιρία να την γνωρίσετε καλύτερα.


ΛΕΩΝ
leo
Είσαστε σε πολύ κοινωνική φάση και αυτό σας βοηθάει στα επαγγελματικά σας βήματα. Γενικά, νοιώθετε ότι έχετε ανάγκη να μοιραστείτε τις απόψεις σας και να τις κοινοποιήσετε σε τρίτους. Κάποιοι φίλοι είναι δίπλα σας. Το φλερτ είναι απαραίτητο και ένας Τοξότης σίγουρα θα σας κλείσει το μάτι. Η επέκταση που έχετε ανάγκη να κάνετε μπορεί να είναι και υπερβολική αλλά είναι αναγκαία για να βγείτε από αδιέξοδο.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
virgo
Κατά κάποιο τρόπο νοιώθετε ότι εκτίθεστε γιατί είναι απαραίτητο να επικοινωνήσετε μέσω διαφόρων ιδεών και απόψεων σας. Εσείς σαν ζώδια της λογικής χρειάζεστε πάντα να έχετε αποδείξεις και να λειτουργείτε σε ένα λογικό περιβάλλον και τώρα δεν υπάρχουν τα στοιχεία που χρειάζεστε για να νοιώσετε ασφάλεια. Αλλά είναι εμπειρίες που είναι αναγκαίες να πάρετε γι' αυτό μην διστάζετε. Ριχτείτε στον αγώνα και θα τα καταφέρετε.


ΖΥΓΟΣ
libra
Είσαστε στα πάνω σας για πολλούς λόγους και ένας από αυτούς ίσως να είναι ότι έχετε γνωρίσει και έναν έρωτα από το εξωτερικό. Καλό είναι να μην αφήνετε τον εαυτόν σας γιατί είστε ζώδια της ομορφιάς και της κοινωνικότητας και μόνο έτσι νοιώθετε καλά. Οι ευκαιρίες θα σας δοθούν, αρκεί να βασιστείτε περισσότερο στα πόδια σας και στις δυνάμεις σας. Ένας Ιχθύς που είναι ήδη στην ζωή σας σάς αποπροσανατολίζει.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
scorpio
Διαπραγματεύεστε με τρίτους τα οικονομικά σας με μεγαλύτερη άνεση γιατί νοιώθετε ότι μπορείτε να πείτε αυτά που σκέφτεστε, χωρίς να νοιώθετε ότι εκτίθεστε. Η ευελιξία και η διπλωματία θα σας δώσει λύσεις. Ένας ξαφνικός έρωτας θα σας δώσει ζωτικότητα και δύναμη και ίσως κάνετε και κάποιες τρέλες. Η εφηβεία ίσως είναι μια ηλικία που μπορεί να εκφράζει μερικούς από εσάς. Τουλάχιστον έχετε βρει τον τρόπο να βγαίνετε από τα δύσκολα.


ΤΟΞΟΤΗΣ
sagittarius
Το επικοινωνιακό σας χάρισμα θα βγει στην επιφάνεια. Μία συμφωνία που θα κάνετε θα σας βγάλει από αδιέξοδο. Ένας Δίδυμος σας βοηθάει και σας δίνει λύσεις σε ένα πρόβλημά σας. Επειδή μπορεί να διχαστείτε στον εργασιακό σας χώρο για το τι πρέπει να κάνετε βάλτε μια τελεία και περιμένετε μετά από λίγες ημέρες θα σας αποκαλυφθεί ο δρόμος.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
capricorn
Σας δίνεται η ευκαιρία να μοιραστείτε με άλλα άτομα κάποια θέματά σας τα οποία σας απασχολούν και με αυτόν τον τρόπο θα τα διαχειριστείτε καλύτερα, κυρίως οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο. Ένας έρωτας μέσα στον εργασιακό σας χώρο μπορεί να σας απασχολήσει. Ευκαιρία για τα οικονομικά σας.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
aquarius
Βάζετε νέες βάσεις και αυτό σας διευκολύνει την ζωή περισσότερο. Μπορεί να μην το δείχνετε αλλά οι υποχρεώσεις της οικογένειας σας βαραίνουν. Τώρα θα μπορέσετε να διαπραγματευτείτε με μεγαλύτερη άνεση κάποια θέματά σας και ίσως μερικοί βρείτε ακόμα και την οριστική λύση. Η αγοροπωλησία ενός ακινήτου θα σας ξελασπώσει.


ΙΧΘΥΕΣ
pisces
Νοιώθετε πολύ ανάλαφροι αλλά και διχασμένοι. Αυτό είναι και το μεγάλο σας πρόβλημα. Αν σταματήσετε να διχάζεστε, θα ενώσετε τις επιμέρους δυνάμεις σας δηλαδή την ευαισθησία και τον ρεαλισμό και θα κάνετε θαύματα. Νοιώθετε ότι δεν μπορείτε να στηρίζετε πράγματα. Με επιμονή και υπομονή θα καταφέρετε πολλά.
astrology.gr
Aν σου άρεσε κάνε LIKE..

ShareThis

Copyrighttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

Copyright (c) 2010-2017 frappedoupoli.gr

sociallllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll