Η πιο... σέξυ συμμορία!


Πρόκειται για την πιο όμορφη συμμορία στα πρόσφατα χρονικά του εγκλήματος που μάλλον αποτελεί πλέον παρελθόν... 
Το Σαββατοκύριακο συνελήφθησαν τρεις γυναίκες και ένας άντρας στο Σάο Πάολο, ενώ αναζητούνται άλλες τρεις κυρίες για συμμετοχή σε συμμορία που λήστευε πλούσιες κυρίες με έναν εντυπωσιακό τρόπο...

 

Η δράση της απλή και αποτελεσματική. Αναζητούσαν σε ακριβά εμπορικά κέντρα ξανθιές πελάτισσες που να μοιάζουν αρκετά πλούσιες ώστε να έχουν μεγάλες πιστωτικές κάρτες. Τις ακολουθούσαν στο πάρκινγκ, όπου και τις ακινητοποιούσαν υπό την απειλή όπλου. Στη συνέχεια, κάποιο από τα μέλη της συμμορίας, υποδυόταν ότι ήταν η αιχμάλωτη ξανθιά και αγόραζε κάθε είδους προϊόν με τις πιστωτικές του, από κινητά, i-pad και κάμερες μέχρι επώνυμα ρούχα, ώσπου να «γεμίσουν».Στο τέλος, παρέδιδαν τις κάρτες στο θύμα, έπαιρναν τα ψώνια και αποχωρούσαν σαν «κυρίες». Τα τελευταία τρία χρόνια εκτιμάται ότι «έγδυσαν» τις κάρτες πάνω από 50 γυναικών στην περιοχή, όπως αναφέρει το Γαλλικό Πρακτορείο.

Ο επικεφαλής της αστυνομίας στο Σάο Πάολο Ζοακίμ Ντίας Αλβες είπε στο διεθνές τμήμα του BBC ότι οι κυρίες της συμμορίας ήταν νέες, μεσοαστές και με αξιόλογη μόρφωση. «Μία ή δύο μιλάνε ξένες γλώσσες, ενώ υπάρχουν και μέλη με σπουδές στο εξωτερικό. Είναι πραγματικά ωραίες γυναίκες, καλοβαλμένες και με ωραίο ντύσιμο».
partyspirit
Aν σου άρεσε κάνε LIKE..

ShareThis

Copyrighttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

Copyright (c) 2010-2017 frappedoupoli.gr

sociallllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll