Καθηγητής πανεπιστημίου μοίραζε χασίς και νοθευμένο καπνό


Σοκ στην πανεπιστημιακή κοινότητα της Μυτιλήνης έχει προκαλέσει η σύλληψη ενός καθηγητή με την κατηγορία της εμπορίας χασίς. Ο 65χρονος καθηγητής, συνελήφθη σήμερα το πρωί, αφού νωρίτερα είχε πάει σε αποθήκες μεταφορικής εταιρίας, προκειμένου να παραλάβει συσκευασίες νοθευμένου καπνού. Πιο συγκεκριμένα, ο άνδρας ήταν...




ο αποδέκτης των δεμάτων που περιείχαν 39πλαστικές, ανισοβαρείς και αεροστεγώς κλεισμένες συσκευασίες με καπνό συνολικού βάρους 20.800 γραμμαρίων χωρίς τα νόμιμα παραστατικά και χωρίς ταινίες ασφαλείας.

Όπως αποκαλύπτει το Lesvosreport.gr, η κούτα είχε αποσταλεί χθες το πρωί, με πλοίο της γραμμής από τον Πειραιά. Οι λιμενικοί εντόπισαν τα δέματα και έστησαν καρτέρι στον 65χρονο, τον οποίο συνέλαβαν σήμερα. Στην έρευνα που ακολούθησε στην οικεία του, βρέθηκαν μία πλαστική συσκευασία χασίς βάρους 333,5 γραμμαρίων, ένα κουτί από φιλμ με χασίς 9,67 γραμμαρίων, μία μεταλλική ταμπακιέρα χασίς βάρους 8,96 γραμμαρίων, μία πλαστική συσκευασία με χασίς 92,21 γραμμαρίων και δύο πλαστικές συσκευασίες με σπόρους κάνναβης.

Την προανάκριση διενεργεί το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης.

trelokouneli.gr
Aν σου άρεσε κάνε LIKE..

ShareThis

Copyrighttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

Copyright (c) 2010-2017 frappedoupoli.gr

sociallllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll