Τι κρύβουν σήμερα 11/10 τα ζώδια!


Δες τις σημερινές προβλέψεις για το ζώδιο σου...

«Λιακάδα»
Η Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα ευνοεί τα αισθηματικά σας σχέδια και τις προσωπικές σας φιλοδοξίες. Παράλληλα, είναι καλή μέρα για να ασχοληθείτε με δραστηριότητες που σας ευχαριστούν, να δώσετε έμφαση στο στυλ σας και να συναντηθείτε με εξέχουσες προσωπικότητες. Στο χώρο της εργασίας τα πράγματα κυλούν όμορφα και βατά και αυτό σας δίνει χρόνο και για άλλα ενδιαφέροντα. Οι γεννημένοι του 1967 θα ερευνήσετε τις παραμέτρους μιας οικονομικής συμφωνίας.

«Ζεστή καρδιά»
Τόσο μέσα στο σπίτι όσο και στην ψυχή σας συμβαίνουν πράγματα που σας κάνουν να επιδιώξετε το φως και την αγάπη με επιμονή και αποφασιστικότητα. Μεγάλο μέρος της ενέργειάς σας επικεντρώνεται σε ζητήματα σχέσεων, καθώς κάποιες ισορροπίες διαταράζονται. Είναι σημαντικό για εσάς να κατανοήσετε τι συμβαίνει λεπτομερώς και να το επικοινωνήσετε. Οι γεννημένοι του 1976 θα χρειαστεί να δώσετε παραπάνω χρήματα για κάποια υποχρέωση.

«Ευχάριστες κουβέντες»
Με ευκολία μπορείτε να πείτε αυτά που θέλετε, αν και σε κάποιες κουβέντες υπάρχει ένας στόμφος που πέρα από ότι σας δίνει μια αίσθηση σιγουριάς για αυτό που λέτε δεν εξυπηρετεί σε κάτι άλλο. Ο χώρος του σπιτιού θα φιλοξενήσει ιδέες και πινελιές διακόσμησης που θα ανανεώσουν μαζί με αυτόν και τη διάθεσή σας. Ένας γάμος ή μια συμφωνία θα μπει στα κοντινά σχέδιά σας. Οι γεννημένοι του 1986 θα αποτοξινωθείτε από αρνητικές σχέσεις.

«Αυτόφωτοι ή ετερόφωτοι;»
Τα συναισθήματά σας θα επηρεαστούν από ισχυρές ή όμορφες προσωπικότητες που η παρουσία τους δεν θα αφήσει περιθώρια από το να αισθανθείτε κάτι άλλο από αυτό που εκπέμπουν. Με την Αφροδίτη στον τρίτο ηλιακό οίκο οι σχέσεις με κοντινά πρόσωπα μπορεί να γίνουν πιο ζεστές ενώ κάποιες νέες γνωριμίες θα κάνουν την καθημερινότητά σας πιο ενδιαφέρουσα. Οι γεννημένοι του 1957, αποφύγετε να δώσετε υποσχέσεις που δεν ξέρετε, αν μπορείτε να κρατήσετε.           

«Σε δράση»
Σήμερα, νιώθετε δυνατοί και ικανοί να κάνετε μια νέα αρχή για να πετύχετε ένα στόχο που επιδιώκετε καιρό. Πολλοί θα επισκεφθείτε κάποιο κομμωτήριο, ένα κέντρο ομορφιάς ή κατάστημα ρούχων. Με τον Άρη στον 5ο ηλιακό οίκο θα γίνετε πιο διεκδικητικοί σε αισθηματικά θέματα και δε θα διστάσετε να ρισκάρετε, εάν υπάρχει έστω και μια μικρή πιθανότητα να γίνει αυτό που επιθυμείτε. Οι γεννημένοι του 1970 αποφύγετε να μεταφέρετε τα προβλήματα της δουλειάς στο σπίτι.

«Ακούστε την καρδιά σας»
Με τη Σελήνη το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας στο Λιοντάρι έχετε την ανάγκη να βρεθείτε στον κήπο των επιθυμιών και να μπορέσετε να δώσετε πνοή σε τουλάχιστον μια από αυτές. Από αργά το βράδυ, θα έχετε την τάση να παρατηρείτε και να αναλύετε τα πράγματα ενώ η λογική είναι αυτή που θα καθοδηγεί κάθε σας βήμα. Συγχρόνως, πολλοί από εσάς θα έχετε την ευκαιρία να χτίσετε κάτι νέο στην αισθηματική ζωή. Οι γεννημένοι του 1992 ίσως δυσκολευτείτε σε κάποια μετακίνηση.

«Κρατάτε ομπρέλα»
Και με ζέστη και με κρύο έχετε διάθεση να συναντήσετε φίλους, να βγείτε και να έρθετε σε επαφή με πρόσωπα που έχετε κοινές ιδέες ή απόψεις. Η παρουσία, ωστόσο, του Άρη στον 3ο ίσως προξενήσει κάποιες εντάσεις με προσφιλή πρόσωπα που δεν θα έχουν σοβαρή αιτία και για αυτό το πιθανότερο είναι όπως θα έρθουν να φύγουν κιόλας. Πολλοί θα θέλετε να μιλάτε συνεχώς για τα αισθηματικά σας. Οι γεννημένοι του 1971 θα περιορίσετε κάποιες πάγιες ανάγκες.

«Κάθε μέρα καλύτεροι»
Σήμερα, ίσως έρθετε σε επαφή με εξέχουσες ή σημαντικές προσωπικότητες από τις οποίες εξαρτάται κάποιο ζήτημά σας. Θα φροντίσετε μαζί με τα ξερά να μην καούν και τα χλωρά και θα ξεχωρίσετε με ευκολία τους καλούς από τους κακούς μιας υπόθεσης. Πολύ πιθανόν να κάνετε με μεγαλύτερη ευκολία κάποια έξοδα για ταξίδια ή πράγματα μέσα από τα οποία αισθάνεστε ότι γίνεστε πιο σοφοί. Οι γεννημένοι του 1976 θα στηρίξετε ένα πολύ στενό οικογενειακό σας πρόσωπο.

«Ζητήστε και θα σας δοθεί»
Ζητήματα τιμής και ηθικής σας απασχολούν έντονα σήμερα ενώ αισθάνεστε ότι θέλετε να κάνετε πράγματα στη ζωή σας για τα οποία να αισθάνεστε υπερήφανοι. Επαφές με άτομα που μιλάτε από απόσταση μπορεί να αποτελέσουν ευκαιρία για να ολοκληρώσετε ένα μεγαλεπήβολο σχέδιό σας. Τα οικονομικά ίσως αποτελέσουν μια δοκιμασία, λόγω προηγούμενων εσφαλμένων κινήσεων. Οι γεννημένοι του 1987 θα ζητήσετε τη γνώμη ενός πολύ φίλου σας.

«Για ένα καλό όνομα»
Η οικονομική ζωή είναι αυτή στην οποία θέλετε να ξεχωρίσετε και όλοι να έχουν κάτι καλό να πουν. Σήμερα, διευθετείτε κάποιες χρηματοοικονομικές υποθέσεις και νιώθετε χαρούμενοι και ευτυχισμένοι. Παράλληλα, η ερωτική ζωή σας δίνει βαθιά ικανοποίηση και επιβεβαιώνει την καταλληλότητα των επιλογών σας. Οικογενειακές διαμάχες θα σας στεναχωρήσουν αλλά ίσως δεν το δείξετε στους άλλους. Οι γεννημένοι του 1952 θα δώσετε πράσινο φως στην επιστροφή ενός προσώπου.

«Η ουσία θα κριθεί από το τι πιστεύετε και όχι από το τι λέγεται»
Μια συνεργασία μπορεί να απορροφήσει όλο σας το χρόνο ενώ γενικότερα στις σχέσεις σας σήμερα πολλά θα κριθούν από το πόσο τις πιστεύετε ή όχι. Με τον Κρόνο στον 10ο μπορεί να ζοριστείτε να φέρετε κάποιες αποστολές σε πέρας όμως, εκτός από την πείρα που θα κερδίσετε, θα λάβετε και μια σημαντική αναγνώριση. Αποφύγετε λεκτικές αντιπαραθέσεις που δεν οδηγούν σε κάποιο αποτέλεσμα. Οι γεννημένοι του 1984 θα διορθώσετε ένα λάθος.

«Σε φόρμα»
Με τη Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα θα έχετε την τάση να ασχοληθείτε περισσότερο με τη διατροφή και τη φυσική σας κατάσταση και θα φροντίσετε την υγεία σας. Καθημερινές δραστηριότητες μπορούν να αποτελέσουν πεδίο για να διοχετεύσετε τη δημιουργική σας διάθεση. Δώστε μεγάλη σημασία σε συμφωνίες, συμβόλαια και νομικά ζητήματα που προκύπτουν αυτή την περίοδο. Οι γεννημένοι του 1986 θα κόψετε τον αέρα σε κάποιο άσπονδο φίλο.
Aν σου άρεσε κάνε LIKE..

ShareThis

Copyrighttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

Copyright (c) 2010-2017 frappedoupoli.gr

sociallllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll