Τι κρύβουν σήμερα 21/10 τα ζώδια!


Δες τις σημερινές προβλέψεις για το ζώδιο σου...

«Πακέτο μέτρων»
Σήμερα, βρίσκετε χρόνο για να διευθετήσετε ζητήματα που σχετίζονται με άτομα μεγαλύτερα σε ηλικία και να πάρετε αποφάσεις σε σχέση με ζητήματα καριέρας. Ευχάριστες επαφές συμβάλλουν θετικά στη διαχείριση πρακτικών ζητημάτων ενώ ένα φλερτ με ένα άτομο που βλέπετε καθημερινά θα σας κάνει να κάθεστε σε αναμμένα κάρβουνα.

«Κατά γράμμα»
Η επιθυμία να κάνετε πράγματα που θα συμβαδίζουν με τις κοινωνικές επιταγές είναι έντονη και πολλές επαφές σας είναι μέσα στα πλαίσια της υποχρέωσης ή σύμφωνα με τους τύπους. Πολύ πιθανόν, να παρευρεθείτε σε ένα γάμο ή άλλο ευτυχές γεγονός ενώ πολλοί θα γιορτάσετε τον έρωτα ξοδεύοντας λίγα και παίρνοντας πολλά. Είπαμε είναι καιρός οικονομίας!

«Μόνο σε μένα»
Ο έρωτας αποτελεί σήμερα μια σοβαρή και συνάμα απαιτητική υπόθεση, καθώς θα σας ζητηθεί να μην κάνετε τίποτα άλλο, ούτε το τηλέφωνο να σηκώσετε, από το να έχετε επικεντρωμένη την προσοχή σας στο ταίρι σας. Αν και κάπως θα ζοριστείτε, τελικά θα λυγίσετε στις επιθυμίες του συντρόφου. Στο τέλος θα καταλήξετε να πείτε «άξιζε ο κόπος».

«Τι λένε και οι άλλοι;»
Σήμερα, δεν είναι μια μέρα για να ξεπεράσετε κάτι που γνωρίζετε ότι δεν έχει γιατρειά μπορείτε όμως να δείτε και την οπτική της άλλης πλευράς και να πειθαρχήσετε στα πρέπει. Αν μάλιστα είναι κατά τα δικά σας, ακόμα καλύτερα. Θα φανείτε δυνατοί και εγκρατείς σε θέματα απόλαυσης, προκειμένου να πετύχετε κάτι που για εσάς αποτελεί υπόθεση ύψιστης σημασίας.
 

«Οι καλύτεροι στρατιώτες»
Ασχολείστε με ζητήματα ρουτίνας που απαιτούν υπομονή και πειθαρχία και υπακούετε στους κανόνες και τις εντολές της αξιοπρέπειάς σας. Θέλετε να σταματήσετε το χρόνο όσον αφορά σε οικογενειακά ζητήματα και να πείτε ότι κάποιες καταστάσεις δεν υπήρξαν ποτέ. Ξενύχτια και υπερωρίες που κάνετε τώρα θα τις πληρωθείτε με τρόπο που θα σας κάνει να τρίβετε τα μάτια σας.

«Γη και πάλι γη»
Ο ρεαλισμός σάς επιτρέπει να πατάτε γερά στη γη και συνάμα να χαίρεστε τον έρωτα, χωρίς να πετάτε στα σύννεφα. Η αυθεντικότητα, η ουσία και η πραγματικότητα είναι τα στοιχεία που ζητάτε σε μια σχέση και φυσικά, αν έχετε χρόνο για ψάξιμο, τότε σίγουρα θα τα βρείτε. Μην κάνετε μεγάλες εκπτώσεις στις εξόδους και τις βόλτες. Θυμηθείτε παν μέτρον άριστον.

«Τα εύσημα σε σας»
Σήμερα, μπορείτε να πάρετε συγχαρητήρια τόσο για τη μαγειρική όσο και για τη φιλοξενία σας. Οι επισκέπτες σας θα είναι αυστηροί κριτές, όμως εσείς μπορείτε να τους «λύσετε» και να νιώσουν οικεία και άνετα στο σπίτι σας. Η ψυχή σας διψάει για έρωτα και βράδια αξημέρωτα. Αν τολμήσετε και κάνετε την ανατροπή, τότε τα όνειρα θα γίνουν πραγματικότητα.

«Σωστή απόφαση»
Βάλτε τα καλά σας και ετοιμαστείτε για βόλτα. Μια έξοδος για καφέ ή ακόμα για μια επαγγελματική συζήτηση μπορεί να αποδειχθεί αυτό που ζητούσατε σήμερα, καθώς θα αισθανθείτε ότι κάνετε κάτι εποικοδομητικό στη διάρκεια της ημέρας σας. Πτυχές του εαυτού σας ίσως σας φαίνονται ξένες, καθώς νιώθετε ότι πλέον οι προτεραιότητες και επιθυμίες σας είναι πιο κατασταλαγμένες.

«Κάνετε κράτει»
Σήμερα, παίρνετε το χρόνο σας όσον αφορά συναισθηματικά ζητήματα ενώ δεν αποκλείεται να δείξετε μια σκληρά σθεναρή αντίσταση σε έξοδα. Πολύ πιθανόν, να επιδιώξετε μια οικονομική συμφωνία ή μια «τραβηχτική» από άτομο μεγαλύτερης ηλικίας. Μην ξεθαρρεύεστε με άτομα που σας έχουν δείξει ότι δεν μπορούν να κρατήσουν το στόμα τους κλειστό.

«Λίγα και καλά»
Μπορεί να είστε σοβαροί και σκεπτικοί όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν χαίρεστε τη ζωή, απλά, αφού επιτύχετε το «επιζήν», επιδιώκετε το «ευ ζήν». Ποιότητα και όχι ποσότητα αναζητάτε και θα την βρείτε! Ίσως πλέον δε θα έχετε τις πλάτες ενός σημαντικού προσώπου για να κάνετε πράγματα που θέλετε, όμως αυτό δεν θα σας εμποδίσει να τα φέρετε σε πέρας.

«Απουσιάζω»
Σήμερα, επιθυμείτε να απομακρυνθείτε από όλους και όλα. Έχετε ανάγκη να εμβαθύνετε σε πράγματα σημαντικής αξίας και δεν θέλετε να αναλωθείτε με τα καθημερινά. Υπάρχει και ένας άλλος κόσμος που δεν ξέρουν πολύ και εσείς περνάτε καλά εκεί. Ο έρωτας σας ανανεώνει και σβήνει τις ρυτίδες του παρελθόντος. Αν μάλιστα είναι με νεαρότερο άτομο ποιος της χάρη σας!

«Σαν το παλιό καλό κρασί»
Πάρτι, σινεμά, θέατρο, διαλέξεις και παραδοσιακές συνήθειες σας ελκύουν και είναι πολύ πιθανόν να οργανώσετε κάτι μαζί με φίλους. Το παλιό συμμαχεί με το καινούργιο και έτσι ανοίγεστε σε καινούργια νερά αλλά με την ίδια βάρκα. Ο έρωτας αποδεικνύεται η μόνη λύση για την πληγωμένη σας καρδιά διότι ως γνωστόν ο έρωτας με έρωτα περνάει.
Aν σου άρεσε κάνε LIKE..

ShareThis

Copyrighttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

Copyright (c) 2010-2017 frappedoupoli.gr

sociallllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll