Τι κρύβουν σήμερα 8/10 τα ζώδια!


Δες τις σημερινές προβλέψεις για το ζώδιο σου...

«Κοιτάξτε και λίγο μπροστά, όχι μόνο πάνω»
Ίσως να έχετε την διάθεση να κυνηγήσετε ένα εξωτικό θησαυρό όμως με τον Άρη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνας ίσως αποδειχτεί άνθρακας ο θησαυρός. Η ασάφεια και η ασυνεννοησία δεν αποτελούν καλούς οιωνούς για να κάνετε ανοίγματα για αυτό μην παίρνετε αψήφιστα τα μηνύματα που σας στέλνει το σύμπαν. Προσέχετε τις πράξεις σας γιατί μετατρέπονται σε συνήθειες. Οι γεννημένοι του 1970 θα ασχοληθείτε με τον εξωραϊσμό του γραφείου σας.

«Δεν είναι καιρός για πρίγκιπες»
Δεν είναι μια μέρα που αξίζει να παλέψετε με τα γουρούνια διότι εσείς θα λερωθείτε και αυτά θα την καταβρούν. Κάνετε ένα βήμα πίσω, σκεφτείτε, θέστε ένα στόχο και ξεκινήσετε από την αρχή. Στον αισθηματικό τομέα, θα έχετε την τάση να ψάχνετε ψεγάδια. Αν και η πρόθεσή σας είναι καλή, είναι προτιμότερο να μην ξεχνάτε τα όμορφα μαργαριτάρια της σχέσης σας. Οι γεννημένοι του 1951 θα αλλάξετε στυλ ντυσίματος.

«Δεν είναι φαβορί το άλογο που ποντάρετε»
Αγαπάτε τα παιχνίδια και ιδιαίτερα αυτά που έχουν εναλλαγές και γρήγορη πλοκή και σήμερα ίσως παίξετε το γαϊτανάκι στον αισθηματικό τομέα. Το τετράγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα σας χτυπά τον κώδωνα του κινδύνου όσον αφορά σε μια συνεργασία στην οποία ρισκάρετε πολύ περισσότερα από αυτά που μπορείτε να κερδίσετε. Αποφύγετε την προχειρότητα και την επιπολαιότητα σε σοβαρά ζητήματα. Οι γεννημένοι του 1973 δεν θα αφήσετε τις ρυτίδες να αγγίξουν την ψυχή σας.

«Ανοίξετε τα αυτιά σας»
Σήμερα, χρειάζεστε ησυχία για να ακούσετε τους χτύπους της επαγγελματικής σας ευσυνειδησίας που σας λέει ότι «κάτι δεν πάει καλά». Μη συμμετέχετε σε συνεργασίες που δεν σας βρίσκουν απόλυτα σύμφωνους διότι ίσως βρεθείτε στη συνέχεια μπροστά σε ένα αδιέξοδο στο οποίο δεν θα ξέρετε από πού ακριβώς μπήκατε. Κάντε διερευνητικές ερωτήσεις σε μια νέα αισθηματική γνωριμία και θα βγείτε κερδισμένοι. Οι γεννημένοι του 1976, μην αφήνετε το χρόνο να φεύγει χωρίς να κάνετε αυτό που θέλετε.

«Μακριά από όλους»
Η απόσταση σήμερα από τα πράγματα μπορεί πρώτα να σας χαρίσει την ηρεμία και έπειτα τη σοφία. Στην αισθηματική ζωή ίσως κυνηγήσετε χίμαιρες και βρεθείτε αντιμέτωποι με θολά νερά και τρικυμίες. Ένα ζήτημα που αφορά σε κάποιο μέλος της οικογένειάς σας θα σας βάλει στη διαδικασία να δείξετε ένα πιο σκληρό πρόσωπο, προκειμένου να προστατέψετε την αξιοπρέπειά σας. Οι γεννημένοι του 1972 δεν θα μιλήσετε για κάτι σημαντικό.

«Ως εδώ και μη παρέκει»
Η συλλογική δουλειά σας φέρνει σε επαφή με πρόσωπα με τα οποία νιώθετε ότι σας ενώνει κάτι κοινό. Θα κρατήσετε μυστικές κάποιες επαφές και συζητήσεις γιατί δε νιώθετε ότι είναι ακόμα καιρός για να τις μοιραστείτε. Συγχρόνως, ίσως δημιουργηθεί κάποια παρεξήγηση μέσα στο χώρο του σπιτιού και θα χρειαστεί να κόψετε μια και καλή το βήχα στον παραλογισμό που επικρατεί. Οι γεννημένοι του 1975 θα μπείτε σε ένα δίλημμα.

«Ζείτε στο τώρα, όχι στο αύριο»
Σήμερα υπάρχει η τάση να καταλάβετε λάθος και να στεναχωρηθείτε χωρίς λόγο. Ακόμα όμως και αν κάποιες κινήσεις νιώθετε ότι σας προδίδουν ή κλονίζουν την εμπιστοσύνη σας απέναντι σε κάποια πρόσωπα, να θυμάστε ότι μπορείτε να πέσετε αλλά επιβάλλεται να σηκωθείτε. Μην αφήνετε συνεχώς για αύριο πράγματα που αφορούν την προσωπική σας ευτυχία. Οι γεννημένοι του 1983 θα φανείτε ανοιχτοί σε νέες ιδέες.

«Μην ξεχνάτε ότι είστε ζώδιο της υπομονής»
Σήμερα, δε θα μπορέσετε να βγάλετε άκρη όσον αφορά σε ένα αισθηματικό θέμα ή ένα ζήτημα κερδοσκοπίας. Αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να το αφήσετε έτσι αλλά μην τα βάλετε και με την τύχη σας για αυτό που σας συμβαίνει. Ηρεμήστε και αναλάβετε δράση. Πολλοί θα μπείτε στη διαδικασία να ξεκινήσετε ένα ταξίδι μοναχά για πάρτι σας στα βαθιά νερά της αυτογνωσίας. Οι γεννημένοι του 1975 δεν θα αφήσετε να σας φύγει μια αγάπη.

«Σκληρό ροκ»
Σήμερα, αισθάνεστε ότι ένα «ναι» ή ένα «όχι» μπορεί να αλλάξει ολόκληρη τη ζωή σας. Παράλληλα, δε θα φοβηθείτε να διαλέξετε το δύσκολο δρόμο, αρκεί να ξέρετε ότι είναι ο σωστός. Εάν σκέφτεστε να πάρετε πρωτοβουλίες για ένα συγγενικό πρόσωπο, ίσως αποδειχθεί μέγα λάθος και αυτό γιατί, αντί να χαρεί, θα ενοχληθεί και εσείς θα προσβληθείτε. Οι γεννημένοι του 1974 θα ρίξετε φως στο σκοτάδι.

«Πίσω έχει η αχλάδα την ουρά»
Σήμερα, ίσως συνδεθείτε πιο στενά με κάποια πρόσωπα ενώ σε πολλές συμφωνίες θα λάβετε υπόψη το συναίσθημά σας. Με τον Άρη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα ίσως αισθανθείτε ότι υπάρχει δόλος σε κάποια λόγια ενώ κάποιοι θα ρίχνουν άδεια για να πιάσουν γεμάτα. Μελετήστε σοβαρά μια πρόταση που σας γίνεται για μια συλλογική δουλειά. Οι γεννημένοι του 1988 θα ευνοηθείτε από μια καλή πράξη.

«Ίσως...»
Η δουλειά σήμερα με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα αποτελέσει μια οικογενειακή υπόθεση. Παράλληλα, το ένστικτο σας θα σας στρέψει σε συνήθειες που φτιάχνουν έναν χαρακτήρα σύμφωνα με τις βαθιές ανάγκες σας. Ένα ομαδικό έργο ίσως κολλήσει λόγω χαμηλού budget ενώ κάποιες περίεργες συμπεριφορές έχουν αιτία οικονομικούς λόγους. Οι γεννημένοι του 1976 θα βάλετε τα καλά σας για ένα ευτυχές γεγονός.

«Γέλια ή κλάματα»
Νιώθετε ασφάλεια, όταν είστε ερωτευμένοι και αναζητάτε τη στοργή και την αγκαλιά του έρωτα. Κάποιες κινήσεις στον επαγγελματικό στίβο δε θα συμβαδίζουν με τα πιστεύω σας και θα πιθανόν να δημιουργηθούν κάποια παρατράγουδα, ιδίως αν θίγονται τα οικονομικά σας συμφέροντα. Αποφύγετε, ωστόσο, να κάνετε γκάφες που δεν θα προκαλέσουν γέλιο αλλά πόνο. Οι γεννημένοι του 1964 θα έχετε αμφιβολίες για μια επιλογή σας.
astrology
Aν σου άρεσε κάνε LIKE..

ShareThis

Copyrighttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

Copyright (c) 2010-2017 frappedoupoli.gr

sociallllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll