Τα κορίτσια του ''Οίκου Εποχής Σούλα'' παρουσίασαν τις φανέλες!


Η είδηση που εδώ και καιρό τώρα μονοπωλεί το ενδιαφέρον, τόσο σε ελληνικά όσο και σε ξένα μέσα ενημέρωσης, είναι πως ο Βουκεφάλας Λάρισας, έκλεισε συμφωνία για χορηγία, με τον γνωστό οίκο α νοχής της Λάρισας. Πρόκειται για τον «Οίκος Εποχής Σούλα», που θα διαφημίζεται στην φανέλα της ομάδας, εφόσον φυσικά εγκριθεί κάτι τέτοιο από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣΛ.
Με αφορμή την επικείμενη συνεργασία του Βουκεφάλα με την εν λόγω επιχείρηση, η διοίκηση της ομάδας διοργάνωσε μια εκδήλωση, όπου παρουσιάστηκε...
επίσημα ο χορηγός, αλλά και η νέα εμφάνιση του σωματείου. Η βραδιά περιελάμβανε αρκετή μουσική, ενώ ευχάριστη νότα έδωσαν τα κορίτσια του «Οίκου Εποχής Σούλα» που παρευρέθηκαν στην συγκεκριμένη εκδήλωση. Από την πλευρά της, η ιδιοκτήτρια της επιχείρησης που θα διαφημίζεται για την φετινή χρονιά στην φανέλα του Βουκεφάλα, κυρία Σούλα έδωσε τις ευχές της για καλή επιτυχία στην ομάδα, όσον αφορά το νέο πρωτάθλημα, ενώ αστειευόμενη δήλωσε πως τα πρώτα λεφτά θα δοθούν για την αγορά παπουτσιών που σκοράρουν μόνα τους.


Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του Βουκεφάλα, κύριος Γιάννης Μπατζιόλας ευχαρίστησε την κυρία Σούλα, για την θέλησή της να βοηθήσει την ομάδα σε τόσο δύσκολους οικονομικά καιρούς και τόνισε ιδιαίτερα το γεγονός πως η είδηση έχει πάρει πλέον διεθνή δημοσιότητα, με μέσα από χώρες όπως η Ρωσία και η Αγγλία να στέκονται στο γεγονός, πως μια ποδοσφαιρική ομάδα από την Λάρισα δέχτηκε χορηγία από οίκο ανοχής. Επιπλέον, σε δήλωσή του προς τους δημοσιογράφους ανέφερε τα εξής: «Καταρχήν, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους δημοσιογράφους που ήρθαν εδώ σήμερα, αλλά και όλους όσους ασχολούνται με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, γιατί είναι κατά την άποψή μου ήρωες και δίνουν μεγάλο αγώνα για να αναδειχτεί το άθλημα, όπως επίσης και οι παράγοντες που ασχολούνται με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.


Η είδηση σχετικά με τον χορηγό ξεκίνησε από τα τοπικά μέσα ενημέρωσης και στην συνέχεια έγινε διεθνής. Η τοποθέτησή μου σχετικά με το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣΛ, είναι να μπει στην ουσία του θέματος. Ευτυχώς, που στην δική μας περίπτωση υπήρχε το πικάντικο και έτσι έγινε το όλο θέμα. Το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο βρίσκεται ένα βήμα πριν από την καταστροφή, με πολλούς παράγοντες να σκέφτονται σοβαρά το ενδεχόμενο να αποχωρήσουν από την ενασχόλησή τους με αυτό. Για ποιον λόγο η Πολιτεία και η Ε.Π.Ο. έχουν γυρίσει την πλάτη τους στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο; Οι επαγγελματίες που έχουν αναδειχτεί από το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο γιατί δεν στηρίζουν τις ομάδες που τους ανέδειξαν; Γιατί η Ε.Π.Ο. έχει τέσσερα χρόνια να δώσει λεφτά σε ερασιτεχνικά σωματεία, αλλά από την άλλη τα δίνει σε ανθρώπους που έχουν μπλεχτεί σε δικαστικές διαμάχες, έχουν καταδικαστεί και συνεχίζουν να λυμαίνονται το επαγγελματικό ποδόσφαιρο; Εμείς αυτό που θέλουμε είναι να στραφεί ο κόσμος στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, που είναι αγνό και ρομαντικό, γιατί βλέπουμε τα τελευταία χρόνια, πως το ενδιαφέρον για τις μεγάλες ομάδες του επαγγελματικού μειώνεται. Εμείς οικονομική ενίσχυση δεν παίρνουμε από πουθενά.


Το πρόβλημα είναι πως δεν υπάρχουν και επιχειρήσεις να μας ενισχύσουν. Στηριζόμαστε καθαρά στον κόσμο, που θα έρθει στο γήπεδο και θα κόψει ένα εισιτήριο για να μας ενισχύσει. Επιλέξαμε, λόγω του αδιεξόδου στο οποίο βρέθηκε η ομάδα να δεχθούμε οικονομική βοήθεια, από μια επιχείρηση καθ’ όλα νόμιμη, που έχει να κάνει με το σεξ. Ποιο είναι το έγκλημά μας; Πρόκειται για το αρχαιότερο επάγγελμα στον κόσμο, ενώ παράλληλα είναι και μια ανθρώπινη ανάγκη. Δεν το κάναμε για να στρέψουμε τον κόσμο προς τα εκεί, αυτό που θέλουμε να κάνουμε, είναι να ενημερωθούν τα νέα παιδιά, για τους κινδύνους που υπάρχουν γύρω από το σεξ.
Έχουμε μικρούς σε ηλικία ποδοσφαιριστές και είναι σημαντικό να γνωρίζουν πέντε πράματα, από την στιγμή που η οικογένεια δεν ασχολείται με το συγκεκριμένο θέμα γιατί υπάρχει η προκατάληψη, ενώ και στο σχολείο θεωρείται ταμπού. Άλλωστε, τον ίδιο σκοπό είχε και η Ολυμπιακή Επιτροπή, που επέλεξε ως χορηγό της στους Ολυμπιακούς Αγώνες μεγάλη εταιρία προφυλακτικών. Τέλος, κλείνοντας θα ήθελα να σας ευχαριστήσω που ήρθατε και να ευχηθώ να δικαιωθούν οι κόποι μας. Νεότερα σχετικά με την φανέλα θα έχουμε μετά και την γνωμάτευση της Ε.Π.Ο».
Γιώργος Μητσιούλης
athleticlarissa.gr
Aν σου άρεσε κάνε LIKE..

ShareThis

Copyrighttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

Copyright (c) 2010-2017 frappedoupoli.gr

sociallllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll