Πώς να διαβάσετε τον καφέ μόνοι σας!


Προετοιμασία 
Διαλέγετε μια κούπα με φαρδύ στόμιο και αφού πιείτε τον καφέ σας, ανακατεύετε τρείς φορές το κατακάθι και το γυρίζετε πάνω σε μια οποιαδήποτε επιφάνεια. Περιμένετε για 5-10 λεπτά πάνω από την αναποδογυρισμένη κούπα, ενώ ταυτόχρονα μελετάτε αυτό που σας ενδιαφέρει να μάθετε! Άν δεν ...

μελετήσετε το φλυτζάνι, θα σας βγούν μπερδεμένα και ασαφή σχήματα. Επίσης, μην διαβάσετε το φλυτζάνι ενός ατόμου όταν είναι ταραγμένο: για να φανερωθούν τα σχήματα, πρέπει να είναι ευδιάθετος και ήρεμος ο ..ενδιαφερόμενος.

Μη βιαστείτε να σηκώσετε και να διαβάσετε το αναποδογυρισμένο φλυτζάνι! Περιμένετε πρώτα να στεγνώσουν τα ''δάκρυα'', οι σταγόνες δηλαδή που βγαίνουν από το κατακάθι. Θεωρείται γρουσουζιά να διαβάσεις το φλυτζάνι όσο είναι υγρό. Μην αφήσετε τις ελάχιστες σταγόνες να αλλάξουν τα ήδη σχηματισμένα σύμβολα. Φυσήξτε μέσα ώστε να στεγνώσει ικανοποιητικά.

Στον πάτο του φλυτζανιού είναι το μακρύ μέλλον, τρείς μήνες ή περισσότερο. Όσο πλησιάζουμε προς τα χείλη του φλυτζανιού βλέπουμε το άμεσο μέλλον.

Δεξιά από την λαβή (χερούλι) του φλυτζανιού είναι όσα αφορούν την οικογένεια, τους φίλους και τα αγαπημένα πρόσωπα του ενδιαφερόμενου. Από αριστερά, έχουμε την επαγγελματική και κοινωνική ζωή. Ακριβώς μπροστά στο χερούλι αλλά και ακριβώς απέναντι, είναι τα ζητήματα που απασχολούν πιο έντονα τον ενδιαφερόμενο.
__________

Τα βασικά σύμβολα



1. Γραμμές= Δρόμοι



Συνήθως είναι κάθετοι, από το χείλος του φλυτζανιού προς τον πάτο. Όσο πιο μεγάλοι και φαρδιοί είναι οι δρόμοι, τόσο πιο σημαντικοί οι στόχοι που αντιπροσωπεύουν. Όταν ο δρόμος είναι ανοιχτός, έχουμε καλή έκβαση σε ένα στόχο μας. Όταν ο δρόμος είναι κλειστός και έχει καφέ κηλίδες που τον κλείνουν, έχουμε εμπόδια στις επιδιώξεις μας...



πχ.













2. Κύκλοι= Σχέσεις (οικογενειακές, φιλικές, ερωτικές)



Όταν ο κύκλος είναι έντονος και συνεχόμενος, η σχέση μας με το πρόσωπο που μας ενδιαφέρει είναι δυνατή. Όταν είναι διακεκομμένος ένας κύκλος, δηλώνει απόσταση μεταξύ προσώπων και διαφωνίες. Πολλοί κύκλοι, ένας δίπλα στον άλλο, σημαίνουν φιλικό περιβάλλον. Κύκλος μέσα σε κύκλο σημαίνει επισημοποίηση σχέσης ή τέλος πάντων δυνατή σχέση με αλληλοπροστασία. Κύκλος με κουκίδες μέσα τους, σημαίνει απόκτηση οικογένειας.









3. Σταυροί= επιτυχίες



Ο σταυρός παραδοσιακά συμβολίζει στην καφεμαντεία κάτι που έχει την ευλογία του Θεού. Άν δίπλα σε ένα πρόσωπο δείτε σταυρό, σημαίνει οτι θα έχει επιτυχίες στην ζωή του, ή οτι είναι φιλικά διατεθειμένο προς εσάς. Σταυρός επάνω σε τετράγωνο, είναι προφανώς μια εκκλησία: γάμος, βάπτιση, ευτυχισμένο γεγονός. Πολλοί σταυροί χωρίς κάτι άλλο είναι απλώς επιτυχίες, νίκες. Κρεβάτι με σταυρό είναι, δυστυχώς, αρρώστια και θάνατος.







4. Άνθρωποι



Είτε δείτε τα κεφάλια τους, είτε ολόκληρα σώματα, αντιπροσωπεύουν άτομα από το περιβάλλον σας. Μπορεί να τα βρείτε αν φας ή με γυρισμένα πρόσωπα. Όρθια, καθιστά, γονατιστά, ξαπλωμένα, με σηκωμένα χέρια ή πόδια. Άν είναι γυναίκες θα ξεχωρίζουν από τα μαλλιά, το στήθος ή την φούστα. Αν είναι άνδρες, ίσως έχουν γένια, κοντά μαλλιά και παντελόνι. Φυσικά μια φιγούρα με μακριά μαλλιά μπορεί να είναι και άντρας, αν έχετε στο περιβάλλον σας κάποιον μακρυμάλλη άντρα. Κάποια πρόσωπα μπορεί να φαίνονται χαμογελαστά ή να έχουν θυμωμένα φρύδια. Στερεότυπες φιγούρες: η γυναίκα με το μαντήλι στο κεφάλι είναι η Παναγία που σας προστατεύει, άντρας με κέρατα συμβολίζει κάποιο πειρασμό που σας κάνει δυστυχισμένους, δύο φιγούρες με ενωμένα χέρια είναι το ερωτευμένο ζευγάρι. Λίγο ή πολύ είναι στο δικό σας χέρι ΠΩΣ ακριβώς θα ερμηνεύσετε τις φιγούρες.







5. Λουλούδια και δέντρα



Συμβολίζουν την υγεία, σωματική και ψυχική. Επίσης την αγνότητα μιας κατάστασης ή μιας σχέσης. Δίπλα σε ένα πρόσωπο φανερώνει, είτε την καλοσύνη είτε την ομορφιά. Το δέντρο ειδικά, είναι σύμβολο σταθερής σχέσης.









6.Γράμματα και αριθμοί.

____________________



Παραδείγματα φλυτζανιών:





1. Ένα γράμμα ''Ν'' . Κεφαλαίο.





2. Μια γυναίκα (φούστα) τρέχει μπροστά από ένα καθισμένο άλογο. Περπατάει πάνω σε μια πέτρα ή βουνό.





3. Το καθισμένο άλογο χωρίζει την γυναίκα από μια άλλη φιγούρα.





4. Άλογο ή Σφίγγα ή ταύρος;





5. Γυναίκα με μαντήλι και απλωμένα χέρια, γονατιστή μπροστά σε ...??? Δείτε πώς ξεχωρίζουν η μύτη της και το στήθος!





6. Μια βάρκα με πανί και άγκυρα. Βρίσκεται στο χείλος του φλυτζανιού: σύντομο.



_________________________________________



Δευτερεύοντα σύμβολα, αλφαβητικά.



Άγγελος: ευαισθησία στον έρωταεύθραυστη ψυχολογία.

Άγιος: 
οι άγιοι και η Παναγία εμφανίζονται σε κρίσιμες περιπτώσεις στο φλιτζάνι σας. θα τους ξεχωρίσετε από φωτοστέφανο, μαύρο ράσο ή μαντήλι στο κεφάλι. δείχνουν προστασία, την οποία εσείς έχετε ζητήσει. αναζητήστε δίπλα ένα αρχικό γράμμα που θα δηλώνει το όνομά τους.

Άλογο: 
ανάληψη φιλοδοξιών. άν βρίσκεται στον πάτο, θα αργήσει για μήνες ή και χρόνια η επιτυχία. άν βρίσκεται στο χείλος είναι κοντά. επίσης, αν φαίνεται μόνο το κεφάλι θα είναι μικρό σχέδιο. άν όμως φαίνεται και η ράχη του, πρόκειται για ένα μεγαλεπήβολο σχέδιο.

Αράχνη: 
ανησυχία και ανασφάλεια.

Αστέρι: 
υπάρχει στην ζωή σας εύνοια από πρόσωπο ή πρόσωπα που αξίζουν την εμπιστοσύνη σας. όσο πιο ξεκάθαρο είναι το αστέρι, τόσο πιο πολύ εκτιμάτε αυτό το άτομο. άν το αστέρι είναι διακεκομμένο, δεν έχετε αντιληφθεί το ενδιαφέρον του ανθρώπου αυτού προς εσάς.

Αυγό: 
όσο πιο καλοσχηματισμένο είναι τόσο πιο καλό το σημάδι. περιμένετε με αγωνία μια εξέλιξη από ένα ''στοίχημα'' που έχετε βάλει. έχει σχέση κυρίως με επαγγελματικά θέματα ή με ακίνητες ιδιοκτησίες.

Βαλίτσα: 
κάποια κρυμμένα γεγονότα που πρόκειται να έρθουν στο φώς. το άν θα είναι θετικά ή αρνητικά, εξαρτάται από το πόσο καλοσχηματισμένη είναι καθώς και από τα γειτονικά σύμβολα. όμως γενικά θεωρείται δυσάρεστο και ύπουλο σημάδι.

Βέλος: 
προσέξτε προς τα πού κλίνει η μύτη του βέλους. μπορεί να σημαίνει εχθρική διάθεση από ή πρός εσάς. μπορεί ωστόσο να συνδέει απλώς δύο διαφορετικά σύμβολα.

Βιβλίο: 
είναι εκείνο το ορθογώνιο σχήμα που φέρει επάνω του κουκκίδες που μοιάζουν με γράμματα. το βιβλίο συμβολίζει απλώς το βιβλίο, τις σπουδές, τις έγνοιες. όσο πιο πολλά βιβλία τόσο πιο πολλές έγνοιες. άν το βιβλίο είναι ανοιχτό, δηλώνει ξεγνοιασιά και αδιαφορία.

Βιολί:
 μια απρόσμενη απογοήτευση από εκεί που δεν την περιμένατε.

Βουνό: 
συμβολίζει το 'λαμπρό' μέλλον. άν περπατάει η φιγούρα σας επάνω στο βουνό, τότε έχετε ξεκινήσει μια φιλόδοξη πορεία προς έναν υψηλό στόχο. το βουνό είναι ένα χαρούμενο, θετικό περιβάλλον, μια καλή εμπειρία.

Βρύση: 
μια βρύση που στάζει νερό είναι ένα ή περισσότερα έμπιστα άτομα που είναι εκεί για να σας στηρίξουν έμπρακτα. άν η βρύση δεν έχει κάτω σταγόνες από νερό, η βοήθεια και πάλι θα σας δοθεί, αλλά δεν θα είναι υλική/χρηματική.

Γάιδαρος: 
ένα άτομο καλόβολο και υπομονετικό, ίσως λίγο αφελές.

Γάτα: 
όχι καλό σημάδι. η γάτα είναι ένας εχθρός που θέλει την ατυχία σας.

Γοργόνα: 
δηλώνει ενδιαφέρουσες προτάσεις που θα σας γίνουν και ξανοίγματα που θα κάνετε στην ζωή σας.

Δελφίνι: 
ευτυχία και κατανόηση από αγαπημένα σας άτομα.

Εκκλησία: πάντοτε χαρούμενο γεγονός. οπωσδήποτε όχι θάνατος και όχι κηδεία! η εκκλησία δείχνει μια κοινωνική επιτυχία και κύρος για το άτομό σας.

Έλατο: 
οικογενειακή ευτυχία. άν όμως το έλατο είναι κομμένο στην κορυφή του, ένα μέλος της οικογένειας θα φύγει ή θα πεθάνει.

Ήλιος: 
υπάρχουν στην ζωή σας φιλικά και έντιμα άτομα που σας κάνουν ευτυχισμένο/η.

Θάλασσα: 
άν η επιφάνεια του φλιτζανιού σας καλύπτεται από σχέδια που μοιάζουν με θάλασσα τότε περιμένετε αναστατώσεις. όσο πιο παχύ είναι το στρώμα του καφέ, τόσο πιο βαριά τα προβλήματα.

Κάγκελα: 
δηλώνουν μοναχικότητα, χωρισμό και έλλειψη εμπιστοσύνης.

Καμπάνα: ευχάριστη και απρόσμενη εξέλιξη.

Καπέλο: 
σημαίνει περιπέτειες και καινούρια ξανοίγματα. άν όμως το καπέλο είναι ανάποδα, θα υπάρξουν αναβολές στα σχέδια σας.

Καρδιά: 
αν είναι λευκή, σημαίνει φρέσκο αίσθημα. άν είναι καφέ, παλιότερη αγάπη. σε κάθε περίπτωση είναι ένα δυνατό, έντονο ερωτικό ενδιαφέρονόσο πιο πολλές είναι οι καρδιές στο φλυτζάνι σας, τόσο πιο κυρίαρχο ρόλο παίζει στην ζωή σας ο έρωτας αυτό το διάστημα. άν η καρδιά σχηματίστηκε στον πάτο, πρόκειται αναμφίβολα για έναν σημαντικότατο έρωτα που σας σημάδεψε στην ζωή σας.

Καράβι: 
μακρινή διαδρομή, ταξίδι. ριζική αλλαγή και μεταβολή μιας κατάστασης. αν τα πανιά είναι απλωμένα είναι θετικό. άν βρείτε δίπλα του σταυρό, περιμένετε αρρώστια ή θάνατο για κάποιον αγαπημένο σας.

Κεραυνός: 
ξαφνικό κακό.

Κλειδί: 
διέξοδος από μια δύσκολη κατάσταση που προκαλούσε άγχος.

Κρεβάτι: 
μπορεί να σημαίνει πολλά, ανάλογα με τα γειτονικά σύμβολα. έρωτας, γάμος, απιστία, ασθένεια. κρεβάτι με σταυρούς είναι βαριά ασθένεια και θάνατος.

Κυπαρίσσι: 
σίγουρα όχι καλό σημάδι. πένθος και στενοχώρια.

Λαμπάδα:
 αν η λαμπάδα είναι αναμμένη, δείχνει ερωτικό πάθος. αλλά αν είναι σβηστή σημαίνει απογοήτευση και τέλος ενός έρωτα.

Λεωφορείο: 
όπως το καράβι, το αεροπλάνο και το αυτοκίνητο, έτσι και εδώ, πρόκειται για μια ξαφνική μετακίνηση και αλλαγή. άν τα παράθυρα είναι ανοιχτά, είναι χαρούμενο ταξίδι και θετική αλλαγή. αν έχει κοντά σταυρό, θα αφορά απώλεια οικογενειακού προσώπου.

Μάτι:
 είστε αγαπητοί σε πολύ κόσμο. άνθρωποι νοιάζονται για εσάς. θα αναγνωριστείτε και στον εργασιακό σας χώρο.

Μαχαίρι: 
οριζόντιο μαχαίρι, σημαίνει αδικαιολόγητο μίσος και μνησικακία. αν πάλι είναι κάθετο, προφυλάξτε τον εαυτό σας από άτομα που σας εχθρεύονται φανερά.

Παλάμη: 
η ανοιχτή παλάμη σημαίνει ειλικρίνεια και ανιδιοτελείς σχέσεις.

Πανσέληνος: 
μια σχέση τρυφερή που πρέπει να καταλήγει σε γάμο.

Πόρτα: 
μια ανοιχτή πόρτα σημαίνει εύκολη επιτυχία και βοήθεια από πρόσωπο. μια κλειστή αντίθετα, δηλώνει μοναχική και δυσοίωνη πορεία. όταν οι πόρτες είναι πολλές, σημαίνει περιπέτεια και επιτυχία μετ'εμποδίων.

Πουλί:
 ευχάριστο μήνυμα. άν βρίσκεται πάνω από το κεφάλι ενός ανθρώπου, δηλώνει έναν σοβαρό κίνδυνο που παραμονεύει.

Στέμμα: πρόοδος και προσωπική επέκταση. μια επιτυχία που ανεβάζει την αυτοπεποίθησή σας.

Τριφύλλι: σπάνιο αλλά πολύ τυχερό σημάδι. επιτυχία σε εξετάσεις, κέρδη από την δουλειά, τύχη στον έρωτα και γενικά μια καλοτυχία.

Φύλλο: απόκτηση απογόνου. αγορά υλικών αγαθών. αύξηση περιουσίας. πνευματική γονιμότητα και έμπνευση.

Ψάρι: λαχτάρα. μικροατυχήματα και δυσκολίες που κάμπτουν το ηθικό σας.

matigr
Aν σου άρεσε κάνε LIKE..

ShareThis

Copyrighttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

Copyright (c) 2010-2017 frappedoupoli.gr

sociallllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll